ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Οι studio version των συμμετοχών του 1in360! [poll]

Μετά από μία εβδομάδα αναμονής, οι 11 συμμετοχές του 1in360 δημοσιεύθηκαν χτες στις -studio- εκδοχές τους. Στα πρώτα δύο σόου οι υποψήφιοι ερμήνευσαν τις συμμετοχές τους σε ακουστική εκδοχή. Έτσι λοιπόν θα ερμηνευτούν στον μεγάλο τελικό:

Μαζί με τις συμμετοχές ωστόσο έγιναν και κάποιες αλλαγές στον τρόπο ψηφοφορίας και στην κριτική επιτροπή.

Πιο συγκεκριμένα ο IROL εγκατέλειψε τη συνεργασία του με την Jessika στο τραγούδι Who we are και την θέση του πήρε η Jennifer Brening.

Η Zoë δεν θα αποτελεί πια μέρος της κριτικής επιτροπής καθώς συμμετέχει στην παραγωγή των περισσότερων συμμετοχών. Η κριτική επιτροπή θα αντικατασταθεί από μουσικούς επαγγελματίες συνοδευόμενοι από τον Alessandro Capicchioni, αρχηγό της αποστολής του Άγιου Μαρίνου στην Eurovision για αρκετά χρόνια.

Πλέον η ψήφος του κοινού θα μετράει όσο και της επιτροπής, δηλαδή 50% ο καθένας. Θα δοθούν 2 σετ βαθμολογίας από το 1 ως το 12 με τη γνώμη της επιτροπής να βαραίνει περισσότερο σε περίπτωση ισοβαθμίας. Επίσης οι διοργανωτές αποφάσισαν να «ρίξουν» το minimum που μπορεί κάποιος να επενδύσει σε κάποιο τραγούδι από τα 20 στα 2€. Με το ποσό αυτό μπορεί κάποιος εκτός του να στηρίξει την αγαπημένη του συμμετοχή, να αγοράσει μέρος των δικαιωμάτων του τραγουδιού και μελλοντικά να έχει έσοδα. Περισσότερα όμως σχετικά με την διαδικασία μπορείτε να μάθετε εδώΗ ψηφοφορία μέσω Internet έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και την ημέρα του τελικού.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τον τελικό ζωντανά στην Μπρατισλάβα, στις 3 Μαρτίου, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ, σχετικά με τα εισιτήρια και την διαμονή σας!

Τέλος μπορείτε να ψηφίσετε στο poll μας την αγαπημένη σας συμμετοχή. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ημέρα του τελικού!

Ψηφίστε και εσείς στο poll μας, επιλέγοντας 5 από τα παρακάτω τραγούδια!
Vote

 

 

Written by 

Related posts

2 Thoughts to “ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Οι studio version των συμμετοχών του 1in360! [poll]”

 1. gogos

  Όσο παει και χειροτερεύει η κατάσταση…
  Μόνο τελικός δεν είναι με αυτό το οικονομικό αλισβερίσι.

 2. Μέχρι στιγμής:

  Μου αρέσουν (αρκετά ως πολύ)
  01. Ουγγαρία
  02. Γαλλία
  03. Αλβανία
  04. Ιταλία
  05. Ελλάδα
  06. Λετονία
  07. Γερμανία

  Έτσι κι έτσι
  08. Σερβία
  09. Ελβετία
  10. Δανία
  11. Ηνωμένο Βασίλειο

  Δε μου αρέσουν
  12. Τσεχία
  13. Λευκορωσία
  14. Μαυροβούνιο
  15. Μολδαβία
  16. Μάλτα
  17. Ουκρανία
  18. Σλοβενία
  19. Ισπανία

Comments are closed.