ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Απόψε ο εθνικός τελικός της χώρας!

Η διαδικασία για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Ουκρανίας στην Eurovision 2018, φτάνει απόψε στο τέλος της μετά από δύο ημιτελικούς.

18 καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν για να καταλήξουμε στην εξάδα του τελικού η οποία είναι: (πατώντας στον τίτλο το τραγουδιού μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια)

  1. Kadnay – Beat of the universe
  2. Tayanna – Lelya
  3. The Erised  – «Heroes»
  4. Laud  – «Waiting»
  5. Vilna  – «Forest Song»
  6. Mélovin – Under the ladder

Το αποτέλεσμα θα κριθεί κατά 50% από το τηλεοπτικό κοινό και κατά 50% από την κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους:

  • Jamala – Νικήτρια της Eurovision 2016
  • Andriy Danylko – κωμικός και τραγουδιστής, γνωστός ως Verka Serduchka (Ουκρανία 2007)
  • Eugene Filatov (The Maneken) – τραγουδιστής και παραγωγός, δημιουργός του συγκροτήματος Onuka (Interval Act Eurovision 2017)

Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι, όπως και στους ημιτελικούς, ο Serhiy Pritula.

Η Jamala, εκτός από κριτής θα ερμηνεύσει το νέο τραγούδι της Krila, κατά την διάρκεια του televoting.

Η Ουκρανία αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες χώρες του διαγωνισμού, καθώς έχει βρεθεί στην πρώτη δεκάδα του τελικού 9 φορές στις 14 συμμετοχές της μέχρι σήμερα, ενώ προκρίνεται στον τελικό κάθε χρονιά.

Η βραδιά ξεκινάει στις 19:00 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Tayanna/Melovin..!!
    Ένας από τους δύο πιστεύω θα είναι ο εκπρόσωπος της Ουκρανίας.. θα γινει μεγάλη μάχη πιστεύω.. Μπορεί να κάνει την έκπληξη και vilna με το forest song..Για να δούμε τι θα δούμε..

  2. 1. Mélovin – Under the ladder 9/10
    2. Tayanna – Lelya 9/10
    3. Laud – «Waiting» 7,5/10
    4. Vilna – «Forest Song» 7/10
    5. Kadnay – Beat of the universe 7/10
    6. The Erised – «Heroes» 7/10

    Πολύ καλό το επίπεδό και των 6 τραγουδιών. Πιστεύω η Νίκη θα παιχτεί ανάμεσα στον Mélovin και τον Laud. Η Ταγιάννα πιστεύω θα χάσει και πάλι από το κοινό. Η επιτροπή πιθανότατα να την έχει πάλι πρώτη.

  3. Νομίζω ότι φέτος ήρθε η ώρα του Melovin!Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήδη έχει κερδίσει το televoting και μόνο αν τον ‘σφάξει’ ΚΑΙ φέτος η επιτροπή δεν θα πάει Λισαβόνα!

  4. Σ’ ευχαριστούμε OGAE για ότι μας προσφέρεις! Ακόμα και για την απευθείας σύνδεση με την χώρα του τελικού! Πόσο χαίρομαι που στις 7,30 θα δούμε τον τελικό της Ουκρανίας και στις 9,30′ τον τελικό της Ουγγαρίας. Εύχομαι να λείπουν τα παιδιά μου από το σπίτι, η έστω οι δύο από τους τρεις!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ