ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Απόψε ο Τελικός Unser Lied für Lissabon!

Η Γερμανία επιλέγει απόψε το βράδυ το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2018.

Στο Βερολίνο και στα Studio Berlin Adlershof αναμένεται να λάβει χώρα ο Γερμανικός Τελικός Unser Lied für Lissabon με παρουσιαστές την Ελληνογερμανίδα Λίντα Ζερβάκη και τον Elton.

Ο Γερμανικός Τελικός θα ξεκινήσει στις 21:15 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε εδώ.

Τα τραγούδια που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τη Λισαβόνα έχουν ήδη παρουσιασθεί σε παλαιότερο άρθρο μας εδώ. Οι λεπτομέρειες της διαδικασίας ψηφοφορίας βρίσκονται εδώ.

Οι 6 υποψήφιοι του Unser Lied für Lissabon είναι οι εξής:

  1. Ivy Quainoo – House on fire
  2. Michael Schulte – You Let Me Walk Alone
  3. Natia Todua – My Own Way
  4. Ryk – You and I
  5. voXXclub – I mog Di so
  6. Xavier Darcy – Jonah

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για να μάθετε τον επόμενο εκπρόσωπο της Γερμανίας!

Chris Zavos
Chris Zavoshttps://www.youtube.com/watch?v=ZeLl8ZGCKhQ&list=PLAH1I2XLJAlsYYdCKLEiJ4575-86Fv8Hv
Μέλος σε σωματεία της Eurovision από το 1990. Ιδρυτικό μέλος του OGAE Greece. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος μελών Επαρχίας - Εξωτερικού στο ΔΣ του OGAE Greece. Το επάγγελμά μου είναι Ειδικός Γαστρεντερολόγος-Ηπατολόγος και μένω στη Θεσσαλονίκη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λίγο μετά το λάιβ, λίγο πριν τα αποτελέσματα:
    Πολύ καλό το επίπεδο στη Γερμανία στο λάιβ. Αν εξαιρέσεις το My own way, που δεν ξέρει πού πατάει η Natia Todua, όλα τα άλλα έχουν πολύ ενδιαφέρον, ακόμα κι οι γερμανοκάγκουρες. Προσωπική επιολογή του Υou let me walk alone. (Aν πάει ο Ryk, παρακαλώ να πετάξει την κοπελίτσα από το πιάνο γιατί μας έσπασε τα νεύρα. Ας κάνει κανα ακροβατικό ο ίδιος που το ‘χει. Α, και να μην κάνει βιμπράτο με το σαγόνι γιατί είναι τουλάχιστον γελοίο κι είναι κρίμα γιατί κατά τα άλλα είναι μια χαρά.)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ