ΛΕΤΟΝΙΑ: Απόψε ο μεγάλος τελικός του Supernova 2018! [poll]

Το Supernova 2018 ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ και έτσι όλοι θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον φετινό εκπρόσωπο της Λετονίας στη Eurovision της Λισαβόνας! Ένα μουσικό ταξίδι που μας κράτησε συντροφιά 4 εβδομάδες, όπως φαίνεται φτάνει στο τέλος του. Οι 21 συμμετέχοντες του Supernova 2018 πέρασαν από 3 ημιτελικούς, δόθηκε και μία wild card και έτσι προέκυψαν οι 8 φιναλίστ του τελικού.

Μπορείτε να δείτε πως διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα τις 3 προηγούμενες εβδομάδες στους παρακάτω συνδέσμους: Α’ Ημιτελικός  –  Β’ Ημιτελικός  –  Γ’ Ημιτελικός  – Αναλυτικά αποτελέσματα ημιτελικώνWild Card

Οι 8 φιναλίστ του Supernova 2018 θα παρουσιάσουν ζωντανά τις συμμετοχές τους και στη συνέχεια θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Το αποτέλεσμα θα κρίνει κατά 50% το τηλεοπτικό κοινό μέσω televotingsmsinternet voting και μέσω του Spotify και κατά 50% μία κριτική επιτροπή από επαγγελματίες του χώρου της μουσικής. Να σημειώσουμε ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά στην επιλογή εκπροσώπου της Λετονίας χρησιμοποιούνται στον καθορισμό του αποτελέσματος τα streams από το Spotify.

Τα 8 τραγούδια με σειρά εμφάνισης όπως διαγωνίζονται απόψε είναι τα παρακάτω:

1. Sudden Lights — “Just Fine” – (εμφάνιση ημιτελικού)

2. Ritvars — “Who’s Counting?” – (εμφάνιση ημιτελικού)

3. MADARA — “Esamiba” – (εμφάνιση ημιτελικού)

4. Liene Greifane — “Walk the Talk” – (εμφάνιση ημιτελικού)

5. Lauris Valters — “Lovers Bliss” – (εμφάνιση ημιτελικού)

6. Edgars Kreilis — “Younger Days” – (εμφάνιση ημιτελικού)

7. Laura Rizzotto — “Funny Girl” – (εμφάνιση ημιτελικού)

8. Markus Riva — “This Time” – (εμφάνιση ημιτελικού)

Οι 8 φιναλίστ του Supernova 2018! [Photo: Facebook/Supernova 2018 (@supernovaLTV)]

Στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται οι: Rudolfs Budze ή αλλιώς DJ Rudd, Jānis Lūsēns, Jolanta Gulbe-Paškeviča και ένας ακόμη καλεσμένος έκπληξη.

Στη διάρκεια του show θα εμφανιστούν στη σκηνή 2 γνωστά συγκροτήματα της μουσικής σκηνής της χώρας, οι BrainStorm και οι Instrumenti.

Instrumenti!
Brainstorm!

Παρουσιαστές και αυτής της βραδιάς θα είναι ο νικητής του Supernova 2016 και εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision την ίδια χρονιά, Justs Sirmais και η ταλαντούχα ηθοποιός Dagmhara Legante!

Οι παρουσιαστές του Supernova 2018! [Photo: supernova.lsm.lv.]

Ο μεγάλος τελικός του Supernova 2018 ξεκινάει στις 21:25 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ.

Ποιο από τα 8 τραγούδια είναι το αγαπημένο σας;

Ψηφίστε στο poll του OGAE Greece!

Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι;

 

Γιώργος Φλίγκος

[Φωτογραφία:Βαγγέλης Ρήγας]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Laura Rizotto-Funny girl…ένα υπέροχο τραγούδι σε συνδυασμό με την φωνάρα της θα κάνει παπάδες τον Μάιο…αν κάνουν την χαζομάρα και επιλέξουν αλλο ας επιλέξουν τουλάχιστον Madara – Markus Riva

  2. Το Funny girl μου αρέσει πολύ αλλά είναι ακόμα ένα Τζέιμς Μποντ τραγούδι κάτι το οποίο έχουμε ξαναδεί από το 2014 αρκετές φορές. Λογικά η νίκη θα παιχτεί ανάμεσα στην Laura Rizotto και τον Markus Riva. μακάρι να έκανε την ανατροπή το Esamiba!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ