Οι Χοροσταλίτες παρουσίασαν το τραγούδι τους για πρώτη φορά και ο OGAE Greece ήταν εκεί!

Σήμερα οι Χοροσταλίτες παρουσίασαν το τραγούδι τους ‘Από την Θράκη ως την Κρήτη‘, στο πρωινό του Star, ‘Στην φωλιά των Κου Κου‘, με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Φυσικά ο OGAE Greece ήταν εκεί…

 

Πριν βγούνε στον αέρα την εκπομπής μας έστειλαν ένα μήνυμα, παρουσιάζοντας μας όλους τους συνεργάτες τους, που δούλεψαν μαζί τους όλον αυτόν καιρό, ευχαρίστησαν τον OGAE Greece για την στήριξή του, αλλά ευχήθηκαν στην Ελληνική και Κυπριακή συμμετοχή καλή επιτυχία στον διαγωνισμό της Eurovision!

To επίσημο video clip θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα και εκεί θα δούμε ακριβώς πως θα στηνόταν το τραγούδι τους, αν γινόταν ελληνικός τελικός. Οι Χοροσταλίτες θα κυκλοφορήσουν σύντομα το νέο τους album, που θα περιλαμβάνει και το τραγούδι ‘Από την Θράκη ως την Κρήτη’.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ότι κάνουν από εδώ και πέρα…

Φωτογραφίες από τα παρασκήνια:

Εδώ η εμφάνιση τους στην εκπομπή:

Μέρφη Φωτιάδου

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πιο βαρετή παρουσίαση για ενα τέτοιο τραγούδι πεθαίνεις…
    Συμπαθητική φωνή η τραγουδίστρια αλλά ΠΟΣΟ αγγούρι….;;;;;
    Κουνήσου λίγο κούκλα μου!!!Η frontwoman εισαι έλεος!!!
    Κρίμα και πάλι κρίμα…

  2. Πραγματικά απο τις πιο ΧΑΛΙΑ παρουσιάσεις ever!!!
    Πλήρωσαν και χορογράφο για να τους χορογραφησει?
    Για γέλια και θα εβγαινε 3ο με διαφορα αν γινοταν ελληνικός τελικός…
    Πιο αγγούρια πεθαινεις!!!!!!
    Ακομα και οι ανεκδιήγητοι Argo φανταζουν αριστούργημα μπροστά σε αυτό το πράγμα…

    • Το τραγούδι είναι εξαιρετικό και η παρουσίαση του γκρουπ αντισταρ τελείως που θα επιδέχετο και διορθώσεις προφανώς,ξεσικοτικό φολκλόρ που ίσως να ξεχώριζε στην Λισαβώνα αν αυτού έχουμε δοτή εκπροσώπηση στο γλυκανάλατο τραγούδι της Τερζή επειδή ετσι επιτάσσουν τα συμφέροντα των δισκογραφικών,εύχομαι να βγει 46ο στα 45!

  3. Αρέσει δεν αρέσει το τραγούδι τους, εγώ έχω να πω ότι είναι κρίμα που ο χρόνος και ο κόπος τους (όπως και της Κετιμέ) πήγε χαμένος. Έχοντας περάσει αρκετές ημέρες νομίζω ότι όντως το τραγούδι της Τερζή ήταν το καλύτερο για να μας εκπροσωπήσει φέτος. Της Κετιμέ έρχεται δεύτερο στη λίστα μου και τρίτοι οι Χοροσταλίτες.
    Βέβαια μια περιέργεια την έχω για να ακούσω τα 2 τραγούδια που κόπηκαν από την αρχική πεντάδα (Duo Fina – Τόνι Βλάχου), αλλά και για το τραγούδι των Stereo Soul.

    Καλή συνέχεια στους Κετιμέ και Χοροσταλίτες σε ό,τι κι αν κάνουν στη συνέχεια.

  4. Φοβερή επιτυχία για φέτος, θα παίξει παντού στα πανηγύρια☺!!! Όσο για το συγκρότημα φοβερή ενέργεια και ζωντάνια…τρις χειρότεροι από Argo.

  5. ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν πανε οι Χοροσταλιτες στο διαγωνισμο!!
    ποσο αγγουρια ειναι, οι καλεμεσμενοι περισσοτερο κουνιουνται
    Μακραν καλυτερη η Τερζη!!!
    Καλη επιτυχια στα πανυγηρια που εκει ναι μπορουν να κανουν τρελη καριερα

  6. Καποια σχολια μου.
    1. Ο τιτλος του Σταρ δε συμφωνει με την ανακοινωση της Ερτ. Το τραγουδι ΔΕΝ αποσυρθηκε, αλλα ΚΟΠΗΚΕ απο την Ερτ. Τωρα…αντε βρες ποιος εχει δικιο.
    2. Μουσικα το τραγουδι μπορει να ειναι καλο (ΔΕΝ το ξερω), αλλα ειναι απο αυτα που ακουγονται στα πανηγυρια. Και εμενα δεν μου αρεσουν τα πανηγυρια. Γουστο μου.
    2. Θεωρω το τραγουδι χαλια, τραγικο για το διαγωνισμο της γιουροβιζιον. Στη γιουροβιζιον πας, βαλε ενα στρας, κανε μια τσαχπινια, κατι…που πας με το κλαρινο;;;
    3. Θα πρεπει να καταλαβουν οι συμμετεχοντες ΚΑΘΕ χρονο οτι διαγωνιζονται για να εκπροσωπησουν την Ελλαδα. Οποτε εχουμε ΟΛΟΙ αποψη. Καποια τραγουδια κανουν κλικ, ακομα και αν δεν ειναι του στυλ που ακουει καποιος. Οπως τους κοζα μοστρα. Ακομα και οι αργο ηταν ετη φωτος καλυτερο.
    4. Καλη επιτυχια και σε αυτο το συγκροτημα, αλλα και στην Αρετη στη μετεπειτα πορεια τους αναφορικα με τη δουλεια τους.

  7. Θα είχε ακριβώς την ίδια τύχη που είχαν οι ARGO και το Utopian Land. Πέραν του κακού τραγουδιού, άσχημη εικόνα για τους ARGO ήταν και το Βουβαλόπαιδο……κάτι παρόμοιο πήγαινε να γίνει και με το παρόν συγκρότημα….να με συγχωρήσουν….αλλά όσες χώρες ψηφίζουν στην Eurovision ψηφίζουν κάτι όμορφο ή έστω οριακά όμορφο!

  8. Μόλις το έιδα με τον Άγγλο φίλο μου . Σαν τραγουδι δε του φάνηκε κακό , αλλα δεν είδε καμία συνοχή μεταξύ των μελών του συγκροτήματος . Δε σε πείθουν οτι είχαν κάνει σοβαρή προετο8μασια για να ανέβουν στην σκηνή. Θα μπορούσαμε να πάμε με τέτοιο τραγουδι στο μέλλον αλλα με συγκρότημα που δένει οπτικά .

  9. Αν πλήρωσαν χορογραφο προλαβαίνουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω. ΠΑΊΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΆΕΙ ΚΆΠΟΙΑ ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΈΝΤΕΧΝΗ ΜΠΑΛΆΝΤΑ, ΤΟΟΣΟ ΑΣΤΕΊΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ