ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Ποιοι καλλιτέχνες επιστρέφουν στο Eurovizija 2018!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Λιθουανίας LRT, δια του Αρχηγού της Λιθουανικής αποστολής Audrius Giržadas. ανακοίνωσε ότι θα δώσει την ευκαιρία σε 2 καλλιτέχνες που συμμετείχαν στα προκριματικά show του Eurovizija 2018 και δεν πέρασαν στην επόμενη φάση να επιστρέψουν στο διαγωνισμό!

Αυτό έγινε έπειτα από online ψηφοφορία του κοινού, το οποίο επέλεξε μέχρι χθες βράδυ ποιοι από τους καλλιτέχνες θα συνεχίσουν στα ημιτελικά του Eurovizija 2018.

Σύμφωνα με το LRT, η Greta Zazza έλαβε την πρώτη θέση στην προτίμηση των online ψηφοφόρων καθώς έλαβε 4484 ψήφους.

Στη δεύτερη θέση ήταν η Ruta Loop με 3928 ψήφους, ενώ ο Vidai Bareikis, ο οποίος έμεινε στην τρίτη θέση, είχε πολύ μικρή διαφορά μέχρι το βράδυ της Τετάρτης από την δεύτερη, λαμβάνοντας 3730 ψήφους.

Επομένως, η Greta Zazza με το «Broken Shadows» και η Ruta Loop με το «Positive Thoughts» θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στον τελικό του Eurovizija 2018.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ημιτελικά έχουν ορισθεί για τις 3 Μαρτίου, ενώ επίσης ανακοινώθηκε ότι ο τελικός Eurovizija 2018 που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου θα γίνει στην πόλη Kaunas, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στο κέντρο της Λιθουανίας, στο γήπεδο μπάσκετ Žalgiris Arena, που εγκαινιάσθηκε το 2011 και είναι χωρητικότητας 20.000 θεατών.

Πως σας φαίνεται η επιλογή του κοινού που έδωσε άλλη μια ευκαιρία σε αυτά τα δύο τραγούδια;

[πηγή: LRT]

Written by 

Related posts

One Thought to “ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Ποιοι καλλιτέχνες επιστρέφουν στο Eurovizija 2018!”

  1. Stelios Zeikos

    Ναι ρε Ζαζζα!!!! Ενα τραγούδι είχατε και το κόψατε;;;;;;;

    Ζazza for the win!!!!

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ