ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Ενισχύστε οικονομικά τα τραγούδια από μόνο €20!

Είναι γνωστό ότι ο Εθνικός Τελικός του Αγίου Μαρίνου για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision έχει προγραμματισθεί για τις 3 Μαρτίου 2018.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν κάποιες αλλαγές στο σύστημα ψηφοφορίας των υποψήφιων τραγουδιών. Οι αλλαγές αυτές υποτίθεται ότι έγιναν έπειτα από υποδείξεις των φανς ώστε να καταστήσουν το σύστημα ψηφοφορίας ευκολότερο και να κινητοποιήσουν περισσότερο την κοινότητα των φανς.

Οι αλλαγές αυτές στην ψηφοφορία επιβεβαιώθηκαν σήμερα στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, περιλαμβάνουν δε 3 κύριες αλλαγές.

  1. Η Zoë Straub δεν είναι πλέον μέλος της κριτικής επιτροπής, επειδή η ίδια και ο πατέρας της Christof Straub συμμετέχουν ως συνθέτες σε κάποια από τα υποψήφια τραγούδια. Οι διοργανωτές συμφώνησαν με τους φανς ότι δεν είναι δίκαιο να κρίνει τα δικά της τραγούδια.
  2. Η ψήφος του κοινού θα έχει την ίδια βαρύτητα με την ψήφο της επιτροπής (50-50%), ανεξάρτητα από τον αριθμό των ψήφων που θα ληφθούν.
  3. Η τρίτη αλλαγή είναι σε ότι αφορά τον τρόπο ψηφοφορίας του κοινού. Σύμφωνα με το παλιό σύστημα, το κόστος κάθε online ψήφου οριζόταν στο 1 ευρώ. Αυτό το σύστημα πλέον καταργήθηκε και ο μόνος τρόπος συμμετοχής του κοινού στην ψηφοφορία είναι μέσω της ενίσχυσης των υποψηφίων τραγουδιών με ποσά που ξεκινάνε από €20 και φτάνουν έως το ιλιγγιώδες ποσό των €8000 ανά υποψήφιο τραγούδι.

Μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά τα υποψήφια τραγούδια μέσα από την ειδική σελίδα που θα βρείτε εδώ. Προθεσμία ενίσχυσης των τραγουδιών έως τις 3 Μαρτίου 2018.

Σκέφτεστε να ενισχύσετε οικονομικά τα αγαπημένα σας τραγούδια του Αγίου Μαρίνου;

Chris Zavos
Chris Zavoshttps://www.youtube.com/watch?v=ZeLl8ZGCKhQ&list=PLAH1I2XLJAlsYYdCKLEiJ4575-86Fv8Hv
Μέλος σε σωματεία της Eurovision από το 1990. Ιδρυτικό μέλος του OGAE Greece. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος μελών Επαρχίας - Εξωτερικού στο ΔΣ του OGAE Greece. Το επάγγελμά μου είναι Ειδικός Γαστρεντερολόγος-Ηπατολόγος και μένω στη Θεσσαλονίκη.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διάβασα τον τίτλο και νόμιζα ότι είναι κάποιο είδος πλάκας. Τελικά όμως διαβάζοντας το άρθρο κατάλαβα ότι ο Άγιος Μαρίνος θα κάνει τελικό της… πλάκας.
    Είναι τραγικοί. Τόσο απλό.
    Η ΕΡΤ μην το δει μόνο.

  2. Πολύ συμφέρουσα τιμή τα 20 ευρώ. Λέω να αγοράσω δύο τραγουδάκια, ένα για καλό και ένα για πιο πρόχειρο.

  3. Ο Χριστος και η Παναγια! Υπαρχουν και χειροτερα… Πραγματικα, του χρονου μπορει να ζηλεψει η ΕΡΤ, χαχαχχ!

  4. jesus christ ειναι σοβαροι στον αγιο μαρινο; πραγματικα ομως θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες. η ερτ μπορει και χειροτερα

  5. Τι λέει μωρέ;εκεί στο Άγιο Μαρίνο πολυ έξυπνοι είναι.να πληρώσουμε για την χαζομάρα που θα στείλει.

  6. Προθεσμια μεχρι τις 3 Μαρτιου.
    Δηλαδη αμα βαλουμε 7999 γιουρος στις 4 Μαρτιου θα μας τα γυρισουν πισω;;;
    Ποσο γελοιοι μπορει να ειναι καποιοι ανθρωποι;
    Χεστηκαμε. Αμα δεν εχουν χρηματα να μη συμμετεχουν. Το εχουν κανει και αλλες χωρες πριν λιγα χρονια λογω οικονομικων δυσκολιων. Αλλα…ξεχασα αυτοι ειχαν αξιοπρεπεια.
    Τι ξεπεσμος….
    Μα καλα για τη γιουροβιζιον;;;..

    • Η επιλογή του τραγουδιού γίνεται στις 3 Μαρτίου… αν κάποιος τα βάλει στις 4 δεν θα πούνε όχι, απλά το τραγούδι θα έχει ήδη επιλεγεί.

      • Ευχαριστω για την απαντηση. Προφανως και ειρωνευομουν. Απλα θεωρω τη σταση της Ουγγαριας και της Πορτογαλιας (αν θυμαμαι καλα) πριν απο λιγα χρονια, πολυ ποιο αξιοπρεπης. Ερανος για φαγητο, για αρρωστια ναι, αλλα για τη γιουρβιζιον…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ