ΛΕΤΟΝΙΑ: Οι Sudden Lights στον τελικό του Supernova 2018!

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο το όνομα του καλλιτέχνη που πήρε την wild card και το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Supernova 2018! Χτες σας είχαμε ενημερώσει για τους 3 υποψήφιους που διεκδικούσαν αυτή την δεύτερη ευκαιρία και πλέον είμαστε σε θέση να το γνωστοποιήσουμε. Το συγκρότημα Sudden Lights με το τραγούδι Just fine τα κατάφεραν και έτσι είναι αυτοί που μαζί με τους υπόλοιπους 7 υποψηφίους θα διεκδικήσουν το Σάββατο το βράδυ το μεγάλο εισιτήριο για την Λισαβόνα! Μπορείτε να δείτε την live εμφάνιση τους στον 1ο ημιτελικό εδώ.

Ο Rudolfs Budze ή αλλιώς DJ Rudd, ένας από τους παράγοντες του Supernova δήλωσε στο ράδιο Pieci τους λόγους για τους οποίους πέρασε το συγκρότημα στον τελικό. Αρχικά είχαν πει πως θα περάσει ο καλλιτέχνης με την ισχυρότερη ψήφο από την κριτική επιτροπή, ωστόσο δεν έγινε έτσι τελικά. Όπως μας εξηγεί, το συγκρότημα Sudden Lights (που βγήκε πρώτο στην ψηφοφορία του κοινού) είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό και η δουλειά τους τα τελευταία χρόνια στα μουσικά δρώμενα της χώρας είναι αξιόλογη. Επομένως δε θα μπορούσαν να αγνοήσουν την τεράστια συμπάθεια του κοινού προς αυτή την υποψηφιότητα.

Ακόμα σήμερα ανακοινώθηκε και η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών του τελικού και είναι η παρακάτω.

1. Sudden Lights — “Just Fine”

2. Ritvars — “Who’s Counting”

3. MADARA — “Esamiba”

4. Liene Greifane — “Walk the Talk”

5. Lauris Valters — “Lovers Bliss”

6. Edgars Kreilis — “Younger Days”

7. Laura Rizzotto — “Funny Girl”

8. Markus Riva — “This Time”

Πώς σας φάνηκε η επιλογή της wild card;

Ποιος πιστεύετε θα είναι ο τελικός νικητής του Suernova 2018;

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για το poll που θα ακολουθήσει και όλα τα νεότερα σχετικά με τον τελικό!

Γιώργος Φλίγκος

[Φωτογραφία: eurovision-lyrics.com]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε ρωτάω γιατι γενικότερα πέφτεις μέσα, πλην μιας φοράς το 2016 όπου η αγαπημένη σου Εσθονία κατέληξε 42η στις 42 χώρες,
    έχεις καλό κριτήριο γενικότερα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ