ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Δύο καλλιτέχνες θα επιστρέψουν στο Eurovizija 2018!

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Λιθουανίας LRT, δια του Αρχηγού της Λιθουανικής αποστολής Audrius Giržadas. ανακοίνωσε ότι θα δώσει την ευκαιρία σε 2 καλλιτέχνες που συμμετείχαν στα προκριματικά show του Eurovizija 2018 και δεν πέρασαν στην επόμενη φάση να επιστρέψουν στο διαγωνισμό!

Αυτό θα γίνει έπειτα από online ψηφοφορία του κοινού, το οποίο θα καθορίσει ποιοι από τους καλλιτέχνες θα συνεχίσουν στα ημιτελικά του Eurovizija 2018.

Το κοινό μπορεί να ψηφίζει online για το ποιον καλλιτέχνη προτιμούν να επιστρέψει στο διαγωνισμό μέχρι την Τετάρτη το πρωί, ενώ θα υπάρχει ο περιορισμός της μοναδικής ψήφου ανά IP.

Το κοινό θα πρέπει να επιλέξει τον καλλιτέχνη της αρεσκείας του από την παρακάτω λίστα (με κλικ ακούτε τα τραγούδια):

Οι δυο καλλιτέχνες που θα έχει επιλέξει το κοινό για να επιστρέψουν θα ανακοινωθούν την Τετάρτη το πρωί στην εκπομπή “Labas rytas, Lietuva”.

Μπορείτε να ψηφίζετε εδώ (στο site της Λιθουανικής τηλεόρασης) για το ποιος καλλιτέχνης θέλετε να έχει μια «δεύτερη ευκαιρία» στο Eurovizja 2018!

Υπενθυμίζουμε ότι τα ημιτελικά έχουν ορισθεί για τις 3 Μαρτίου, ενώ επίσης ανακοινώθηκε ότι ο τελικός Eurovizija 2018 που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου θα γίνει στην πόλη Kaunas, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στο κέντρο της Λιθουανίας, στο γήπεδο μπάσκετ Žalgiris Arena, που εγκαινιάσθηκε το 2011 και είναι χωρητικότητας 20.000 θεατών.

Μείνετε στον OGAE Greece για να μάθετε ποιοι θα είναι στα ημιτελικά του Eurovizija 2018

[Φωτογραφία: ESCToday]

Written by 

Related posts

One Thought to “ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Δύο καλλιτέχνες θα επιστρέψουν στο Eurovizija 2018!”

  1. esc1234

    Πόσους μήνες κρατάει αυτό το πράγμα? Και να πω ότι στελνανε και καλές συμμετοχες…

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ