ΛΕΤΟΝΙΑ: Τα αποτελέσματα του Γ’ Ημιτελικού!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο τρίτος ημιτελικός του Supernova 2018, ένα πραγματικά πολύ όμορφο τηλεοπτικό show που παρουσίασαν ο Justs Sirmais και η Dagmhara Legante. Οι 2 καλλιτέχνες που πέρασαν στον τελικό είναι οι ακόλουθοι:

1. Lauris Valters – «Lovers Bliss»  – live εμφάνιση

2. Laura Rizzotto – «Funny Girl»  – live εμφάνιση

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πέντε τραγούδια που δεν κατάφεραν να προκριθούν στον μεγάλο τελικό.

Jenny May – «Soledad» – live εμφάνιση

Ed Rallidae – «What I Had with You» – live εμφάνιση

Katrine Lukins – «Running Red Lights» – live εμφάνιση

MIONIA – «You» – live εμφάνιση

Kris & Oz – «Morning Flight» – live εμφάνιση

Τα αποτελέσματα δόθηκαν με τυχαία σειρά και όπως είναι γνωστό φέτος τα αναλυτικά αποτελέσματα κοινού και κριτικής επιτροπής θα τα μάθουμε μετά το πέρας του μεγάλου τελικού! Τηλεοπτικό κοινό και κριτική επιτροπή άκουσαν τα διαγωνιζόμενα τραγούδια και αποφάσισαν για τα 2 καλύτερα.

Tελικά το τραγούδι της Aminata Savodogo που ερμήνευσε ο Ed Rallidae δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Βέβαια υπάρχει ακόμη μία ευκαιρία για το τραγούδι της Aminata μιας και η μία και μοναδική wild card δεν έχει δοθεί ακόμα. Για να δούμε τι θα γίνει…

Καλεσμένοι της βραδιάς ήταν το συγκρότημα Triana Park (Λετονία – Eurovision 2017) που ερμήνευσε την νέα του επιτυχία με τίτλο HOME.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο poll του ΟGAE Greece η μισή Λετονή και μισή Βραζιλιάνα Laura Rizzotto ήταν ξεκάθαρη νικήτρια με 37,5%. Δεύτερη ήταν η Katrine Lukins με 33%. Ωστόσο ο Lauris Valters με το τραγούδι του Lovers Bliss που προκρίθηκε απόψε δε φάνηκε να συγκίνησε κανέναν από τους αναγνώστες μας, μιας και δεν πήρε ούτε μία ψήφο και τερμάτισε τελευταίο.

Ραντεβού τώρα το επόμενο Σάββατο για τον μεγάλο τελικό του Supernova 2018!

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νεότερα σχετικά με το Supernova 2018.

Γιώργος Φλίγκος

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ