ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Τα αποτελέσματα του Δεύτερου Ημιτελικού του Söngvakeppnin 2018!

Ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγα λεπτά ο Δεύτερος Ημιτελικός γύρος του Söngvakeppnin 2018, του εθνικού τελικού της Ισλανδίας, που έλαβε χώρα στο κλειστό γήπεδο Háskólabíói, στο Reykjavík, ακριβώς όπως και ο Πρώτος Ημιτελικός το προηγούμενο Σάββατο! 

Παρουσιαστές της βραδιάς – όπως και την βραδιά του Πρώτου Ημιτελικού – ήταν η τηλεοπτική παρουσιάστρια, ηθοποιός και πρώην μοντέλο (εστεμμένη Miss Iceland) Ragnhildur Steinunn Jónsdóttir και ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής της χώρας (και πρώην ποδοσφαιριστής) Jón Jónsson.

Έξι συμμετοχές διαγωνίσθηκαν στον αποψινό ημιτελικό από τις οποίες μόλις οι τρεις κατάφεραν να κερδίσουν το εισιτήριο για τον γύρο του μεγάλου Τελικού που θα διοργανωθεί στις 3 Μαρτίου!

Οι συμμετοχές που διαγωνίσθηκαν σήμερα (με τη σειρά εμφάνισης) ήταν:

  1. Aron Hannes – Golddiger
  2. Óskin mín – Rakel Pálsdóttir
  3. Stefanía Svavarsdóttir Agnes Marinósdóttir Regína Lilja Magnúsdóttir – Svaka stuð
  4. Gyða Margrét Kristjánsdóttir & Þórir Geir Guðmundsson – Brosa
  5. Dagur Sigurðsson – Í stormi
  6. Áttan –  Sonja Rut Valdin & Egill Ploder Ottósson – Hér með þér

Οι τρεις συμμετοχές που κατάφεραν να προκριθούν στον γύρο του μεγάλου τελικού ήταν: 

  1. Aron Hannes – Golddiger
  2. Áttan –  Sonja Rut Valdin & Egill Ploder Ottósson – Hér með þér
  3. Dagur Sigurðsson – Í stormi

Οι τρεις συμμετοχές αυτές μαζί με τις υπόλοιπες τρεις που κατάφεραν να προκριθούν από τον γύρο του Πρώτου Ημιτελικού αποτελούν πλέον την λίστα με τις συμμετοχές του Μεγάλου Τελικού του Söngvakeppnin 2018. Ωστόσο σύμφωνα με τους κανονισμούς του κρατικού καναλιού, μία ειδική κριτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να στείλει στον γύρο του Τελικού ένα ακόμη τραγούδι από τα έξι που απέτυχαν να προκριθούν από τους δύο Ημιτελικούς. Αυτό όμως θα το μάθουμε μέσα στις επόμενες μέρες!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τελικός του Söngvakeppnin 2018 θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στο κλειστό γήπεδο Laugardalshöll στο Reykjavík.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com για τις εξελίξεις του Söngvakeppnin 2018! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ