ΕΣΘΟΝΙΑ: Συνεχίζεται το Eesti Laul 2018 – απόψε ο Β’ Ημιτελικός!

Απόψε το βράδυ συνεχίζεται το μουσικό ταξίδι του Eesti Laul 2018, που θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου και μέσα από αυτό θα επιλεγεί ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Εσθονία, το Μάιο στη Λισαβόνα! Σήμερα θα διαγωνιστούν οι υπόλοιπες 10 συμμετοχές (από τις συνολικά 20) και στον τελικό της 3ης Μαρτίου θα περάσουν 5 καλλιτέχνεςΑπό τον πρώτο ημιτελικό που έγινε το περασμένο Σάββατο μπορείτε να δείτε ποιες 5 συμμετοχές προκρίθηκαν σε προηγούμενό μας άρθρο.

Αρχικά θα παρουσιαστούν όλα τα τραγούδια μαγνητοσκοπημένα (στις 4 Φλεβάρη έγινε η βιντεοσκόπηση) και στη συνέχεια θα τεθούν για ψηφοφορία από το κοινό. Οι τηλεθεατές από το σπίτι και η κριτική επιτροπή σε ποσοστό 50% – 50% αντίστοιχα θα επιλέξουν τα 4 καλύτερα τραγούδια για τον τελικό, ενώ για το 5ο τραγούδι του τελικού λόγο θα έχει αποκλειστικά το κοινό!

Τα 10 τραγούδια με σειρά εμφάνισης όπως διαγωνίζονται απόψε είναι τα παρακάτω:

1. Marju Länik – «Täna otsuseid ei tee«
2. Rolf Roosalu – «Show A Little Love«
3. Frankie Animal – «(Can’t Keep Calling) Misty«
4. Eliis Pärna ja Gerli Padar – «Sky«
5. Indrek Ventmann – «Tempel«
6. Evestus – «Welcome To My World»
7. Karl-Kristjan & Karl Killing (ft. WATEVA) – «Young»
8. Metsakutsu – «Koplifornia»
9. Girls In Pearls – «Spellbound»
10. Nika – «Knock Knock«

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και σε αυτόν τον ημιτελικό καλλιτέχνης που έχει ήδη εκπροσωπήσει την Εσθονία στο παρελθόν στο διαγωνισμό θα δοκιμάσει και φέτος την τύχη του στο Eesti Laul. Η Gerli Padar θα προσπαθήσει να κερδίσει το τυχερό εισιτήριο για τη Λισαβόνα, που εκπροσώπησε τη χώρα της το 2007! Τότε με το Partners in crime είχε καταλάβει την 22η θέση στους 28 συνολικά του ημιτελικού που είχε γίνει στην Φινλανδία. Για να δούμε τι μπορεί να καταφέρει φέτος…ωστόσο πάμε να θυμηθούμε ξανά την πολύ δυναμική της εμφάνιση στη Eurovision του Ελσίνκι το 2007!

Οι παρουσιαστές του αποψινού δεύτερου ημιτελικού θα είναι οι: Kristel Aaslaid και Martin Veisman!

Το show ξεκινά στις 21:35 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Οι παρουσιαστές της βραδιάς. [Photo: etv.err.ee]

Πώς σας φαίνονται τα τραγούδια του πρώτου ημιτελικού του Eesti Laul 2018;

Εσείς ποιο τραγούδι από τα παραπάνω προτιμάτε? Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νεότερα σχετικά με το Eesti laul 2018.

Γιώργος Φλίγκος

[Φωτογραφία: esctoday.com]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ