ΛΕΤΟΝΙΑ: Απόψε ο τρίτος ημιτελικός του Supernova 2018! [poll]

Απόψε το βράδυ συνεχίζεται το μουσικό ταξίδι του Supernova 2018, που θα ολοκληρωθεί σε 1 εβδομάδα και μέσα από αυτό θα επιλεγεί ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη Λετονία, το Μάιο στη Λισαβόνα! Σήμερα θα διαγωνιστούν άλλοι 7 συμμετέχοντες, όμως στον τελικό της  24ης Φεβρουαρίου θα περάσουν μόλις καλλιτέχνες.

Δείτε πως έχουν διαμορφωθεί τα αποτελέσματα στους δύο πρώτους ημιτελικούς καθώς και τις live εμφανίσεις των προκριθέντων και μη    Α’ Ημιτελικός  και   Β’ Ημιτελικός (δείτε την σημαντική εξέλιξη που είχαμε με τον Markus Riva!)

Αρχικά θα παρουσιαστούν όλα τα τραγούδια ζωντανά και στη συνέχεια θα τεθούν για ψηφοφορία από το κοινό. Οι τηλεθεατές μαζί με την κριτική επιτροπή θα επιλέξουν τις 2 καλύτερες εμφανίσεις να περάσουν στον τελικό!

Τα 7 τραγούδια με σειρά εμφάνισης όπως διαγωνίζονται απόψε είναι τα παρακάτω:

1. Jenny May – «Soledad»

2. Ed Rallidae – «What I Had with You»

3. Katrine Lukins – «Running Red Lights»

4. Lauris Valters – «Lovers Bliss» 

5. MIONIA – «You»

6. Kris & Oz – «Morning Flight»

7. Laura Rizzotto – «Funny Girl»

Οι υποψήφιοι του αποψινού 3ου ημιτελικού! [Photo: facebook/Supernova 2018]

Η Aminata επιστρέφει ξανά στο Supernova ως συνθέτης και πάλι. Μαζί με τον Kaspars Ansons έγραψαν το τραγούδι “What I Had with You” που ερμηνεύει ο Ed Rallidae. Να υπενθυμίσουμε ότι η Aminata Savadogo κέρδισε το Supernova 2015 ως καλλιτέχνης και το Supernova 2016 ως συνθέτης! Για να δούμε φέτος τι θα γίνει…

Παρουσιαστές και αυτής της βραδιάς θα είναι ο νικητής του Supernova 2016 και εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision την ίδια χρονιά, Justs Sirmais και η ηθοποιός Dagmhara Legante!

Οι παρουσιαστές του Supernova 2018! [Photo: supernova.lsm.lv.]

Καλεσμένες στον αποψινό τρίτο ημιτελικό θα είναι και πάλι δύο γυναίκες Eurostars της Λετονίας! Αυτήν την φορά όμως με αντίθετους ρόλους σε σχέση με την εμφάνιση τους στον πρώτο ημιτελικό. H μία είναι η Aisha που εκπροσώπησε την χώρα το 2010 και η άλλη η Agnese Rakovska, μέλος των Triana Park που συμμετείχαν πέρσι. Η Aisha (Aija Andrejeva) αυτή τη φορά θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής ενώ η Agnese Rakovska μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Triana Park θα μας παρουσιάσουν το νέο τους single HOMEΚοινό στοιχείο και των δύο γυναικών αυτών είναι η τελευταία θέση που κατέλαβαν στον ημιτελικό τους! Καλεσμένοι ακόμα στον αποψινό τρίτο ημιτελικό θα είναι και το indie pop συγκρότημα The Sound Poets.

Το show ξεκινά στις 21:25 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Πώς σας φαίνονται τα τραγούδια του τρίτου ημιτελικού του Supernova 2018;

ΨΗΦΙΣΤΕ στο poll του OGAE Greece το αγαπημένο σας!

Ποιο τραγούδι σας αρέσει περισσότερο από τον Γ' Ημιτελικό;
×

 

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νεότερα σχετικά με το Supernova 2018.

Γιώργος Φλίγκος

[Φωτογραφία: eurovisionplanet.com]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ