Ακούστε ολόκληρο το τραγούδι της Γιάννας Τερζή!

Πριν από λίγο ανέβηκε ολόκληρο το τραγούδι της Γιάννας Τερζή με τίτλο “Όνειρό μου” στο Spotify! Μπορείτε να το ακούσετε εδώ!

Περιμένουμε την άποψή σας στα σχόλια!

Αντώνης Καρατζίκος

80 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σταματήστε την γκρίνια πια… Το τραγούδι είναι αξιοπρεπέστατο και πολύ καλύτερο από κάτι άλλα του πρόσφατου παρελθόντος ! Μακάρι να το στηρίξουμε όλοι αν μας εκπροσωπήσει τελικά ! Το τραγούδι έχει προοπτικές να ξεχωρίσει… Καλη Επιτυχία στη Γιάννα ! Και μια χαρά θα πάμε…

    • δεν ειναι γκρινια να λες αρνητικα σχολια με σκοπο να βοηθησεις κατι να εξελιχθει. Σταματα να γκρινιαζεις και να εισαι δεκτικος σε ολα. Θελει δουλεια η αισθητικη.

  2. Ωραιο τραγουδι θα πω για μια ακομα φορα, αλλα ρε παιδια τι γινεται πια ποιος θα παει στην Λισαβόνα σίγουρα ν ξέρουμε επιτέλους τι πραμα ειναι αυτο πια κουραστικά!!!

  3. Ωραια ενορχηστρωση. Τιποτα αλλο.
    Οσες φορες και να το ακουσεις δεν σου μενει με τιποτα… Επισης, δε θελω να ακουστω προσβλητικος αλλα η Γιαννα εχει κατι το ” αδιαφορο ” ρε παιδι μου… ( ενω η Αρετη σου μενει ρε παιδι μου, ξεχωριζει σαν χαρακτηρας )

    Επισης το ταμπουρλο σε πολλα σημεια μου θυμισε το τραγουδι το Utopian Land και καλο σημαδι δεν το λες… χαχα…
    Και επισης δεν μπορουσαν να γραψουν μια γεφυρα; Χαμενος χωρος εκει…

    Συμπερασμα: Ειναι αξιοπρεπες αλλα θα χαθει σιγουρα μεσα στη θαλασσα των δυνατων συμμετοχων που θα εχει φετος. Με πολυ δυσκολια θα προκριθουμε.

  4. Πολυ ωραιο τραγουδι. Φανταστικη ενορχηστρωση. Οι μονες μου επιφυλαξεις που παντοτε εχω για ολες τις συμμετοχες ειναι πως θα αποδοθει λαιβ. Aν το τραγουδι αυτο το ακουγαμε στα εσθονικα, ισλανδικα κτλ θα λεγαμε για mastrerpiece.

    • Αν λάβουμε υπόψη ότι προς το παρόν στον ημιτελικό μας δεν υπάρχει έθνικ τότε έχουμε ελπίδες για κάτι καλό ΕΑΝ τελικά στείλουν τη Τερζή

  5. να γιατι χρειαζονται live παρουσιασεις,ειναι αρκετα ενδιαφερον ακουσμα αλλα το live ειναι αυτο που θα το απογειωσει κυριολεκτικα ή θα το παει στα ταρταρα…
    βεβαια απομενει να δουμε και αν θα εχει καποιες ελπιδες να παει μιας και οι αλλοι 2 αποκλειστηκαν,μην τυχον της πουν ασε θα παμε με αλλον…

  6. Παιδια μη γκρινιαζουμε ελεος! Απο τις τριχες που στελνουμε απο το 2012 και μετα ειναι το πιο ολοκληρωμενο και με προοπτικες τραγουδι!!! Μαντισσα style με πολυφωνια και δυναμικο στο τελος με προοπτικες για καλο show!!! Της Αρετης δεν το ακουσε κανεις μην προτρεχετε, νομιζω οτι αυτο θα κερδιζε ετσι και αλλιως!!! Νομιζω οτι μπορουμε να πλασαριστουμε επιτελους και σε επιτροπες με καλη αποδοση φωνητικα!!! Παμεε γεραααα. Ηδη βλεπω θετικα σχολια απο ξενους και στοιχηματα κατι μικρα μπλε ανωδου!!!

  7. Το μονόλεπτο απόσπασμα που είχα ακούσει δεν μου άρεσε. Πριν από λίγο που το άκουσα ολόκληρο τείνω στο να αναθεωρήσω την πρώτη μου κριτική. Έχει πολλές απαιτήσεις φωνητικά και στην παρουσίασή του στη σκηνή, ειδικά στη μουσική γέφυρα προς το τέλος.
    Μακάρι να είναι καλό και στο live.

  8. Μου θυμίζει πολύ Σλοβακία 2010 με την Kristina και το ‘άτυχο’ Horehronie. Αξιοπρεπέστατο κομμάτι. Τίποτα το ιδιαίτερο όμως εκτός κι αν ετοιμάσουν κάτι όμορφο στην σκηνή. Καλή τύχη σε όλο το team.

    • αχ αυτο το τραγουδι το ακουω ακομα και ειναι η αγαπημενη μου συμμετοχη απο τη σλοβακια. δεν μπορω να καταλαβω πως ενα τετοιο τραγουδι κατελαβε την 16η και προτελευταια θεση του ημιτελικου του. αληθεια ποιος ειναι ο λογος που η σλοβακια εχει να συμμετασχει στη eurovision απο το 2012; σιγουρα ενας λογος θα ειναι η πολυ κακη πορεια της στο διαγωνισμο αλλα ισως ο κυριος λογος να ειναι ο οικονομικος…

  9. Αν επιλεγεί τελικά η Τερζή δεν νομίζω να είμαστε η εξαίρεση από τις δυνατές συμμετοχές. Ακούγοντας τις συμμετοχές που έχουν επιλεγεί έως τώρα θες δεν θες ξεχωρίζει.

  10. Δεν το λες και κακό τραγούδι και εφόσον επιλεχθεί το συγκεκριμένο, θα παίξει μεγάλο ρόλο το πως θα παρουσιαστεί πάνω στη σκηνή. ..Και κυρίως γιατί δεν σου μένει με τίποτα και θυμίζει λίγο άλλες 10ετιες. ..

  11. Παιδιά είναι τραγουδάρα και θα πάει πολύ καλά, αν τελικά μας εκπροσωπήσει. Έχει πολλά από τα καλά στοιχεία μιας βαλκανικής μπαλάντας, είναι φουλ Eurovision, έστω και παλιάς κοπής. Ανέμπνευστοι στίχοι βέβαια, αλλά τι μας νοιάζει; Οι ξένοι θα το αξιολογήσουν, που δε θα καταλάβουν γρι. 7,5/10 και δε θέλω ηττοπάθειες. Θα πάμε πολύ καλά, έχω ένστικτο…και σπάνια πέφτω έξω…

  12. Δεν καταλαβαινω τα αρνητικα σχολια σε προηγουμενα ποστ ειλικρινα. Ηδη απο οσα σχολια εχω διαβασει σε φορουμ αρεσει στους fans και πιστευω οτι με την καταλληλη σκηνικη παρουσια θα παει αρκετα καλα. Εχει ενα ακουσμα διαφορετικο το οποιο θα μεινει σε εναν ξενο μεσα στα τοσα αγγλικα τραγουδια. Και για πρωτη φορα θεωρω οτι μπορουμε να παρουμε πραγματικα καλη θεση και απο τις επιτροπες. Αλλωστε ειναι προφανες πως ο διαγωνισμος επιβραβευει πλεον διαφορετικες συμμετοχες με σε εθνικες γλωσσες και με εθνικ στοιχεια (πχ το περσινο της Ουγγαριας-το οποιο ειχε επισης επαναλαμβανομενο ρεφρεν οπως της Γιαννας παρεπιπτοντως, μιας και πολλοι λενε αρνητικα σχολια για το τραγουδι επειδη δεν εχει build up σε κατι πιο ουαου)

    • Δ Ε Ν
      ειναι τραγουδι που θα στηριζαν οι επιτροπες. Οι επιτροπες στηριζουν τραγουδια ” quality pop ” δηλαδη τραγουδια που θα ακουγονταν στο ευρωπαικο ραδιο με λιγες μονες εξαιρεσεις οταν το τραγουδι εχει γενικα μεγαλη ποιοτητα ( πχ Πορτογαλια περυσι η Jamala ).
      Το Ονειρο μου δεν ειναι jury friendly

  13. Καλό, αλλά σαν κάτι να μου λείπει όταν τελειώνει.

    Κι η γέφυρα δεν θα μπορούσε να είναι πιο πλούσια;

    Μια φωνάρα σαν την Artsvik θα το απογείωνε. Αλλά αυτή έχανε από θέμα εμφάνισης.
    Εμείς έχουμε την Artsvik χωρίς τη φωνάρα….Της Βασιλικής Στεφάνου είχε πιο πολύ ψυχή.
    Σκόρπιες σκέψεις?

  14. ειναι τραγουδι που σου δημιουργει απευθειαν μια εικονα.. αν αποδωθει σωστα με σωστη σκηνοθεσια και περασει τηλεοπτικα θα πετυχει!
    Το φανταζομαι κινηματογραφικο και η περισσοτερη δουλεια πρεπει να γινει μ την καμερα και τον φωτισμο! Σιγουρα αερα, πολυ αερα, η τερζη να φοραει κατι αερινο να ανεμιζει, στατικη χωρις ηλιθιες κινησεις μ χερια, ανεβασμενη ιδανικα σ καποιο βαθρο (οχι σαν το περσινο ασανσερ σιγουρα). Γενικα κατι απλο, σκοτεινο, κινηματογραφικο που εχει αερα επαγγελματισμου, τυπου βιντεοκλιπ.

    • Αυτην ακριβως την εικονα ειχα. Αν βαλουν χορευτικο το κατεστρεψαν. Αυτο το τραγουδι ειναι εσωτερικο και πρεπει να παιξουν με τετοιο υφος. Με πυρηνα δηλαδη. Αλλα η Ελλαδα αρεσκεται σε φανφαρες οποτε μαλλον μπουτι εξω, νησιωτικοι χοροι με ξωβυζες το κοβω, λευκο μπλε οπωσδηποτε και βουρ για μια αναγεννηση του 2000 και φυσικα πατο.
      Επισης, η γεφυρα κλωτσαει πολυ και διαλυει ολο το κλιμα που σε εχει μπασει το κομαμτι. ΕΙναι εντελως ανεπνευστη και χιλιες φορες καλυτερα να βγει.
      Δεν πιανει πια. Ξεπερασμενο.
      Το κομματι μου αρεσει πολυ και φαναζομαι οτι θα δωσουν σημασια στα σχολια μας και θα το διορθωσουν.
      Κριμα για τους υπολοιπους δυο, αλλα ευτυχως της Τερζη ακουγεται και δεν ηταν η απολυτα δυσαρεστη εκπληξη.
      Χαιρομαι που εχει ελληνικο στιχο. Αδιαφορω για το αποτελεσμα εντελως. Ειναι ενα κομαμτι που χαρηκα με το πρωτο του ακουσμα. Οσοι λενε θα παει πατο, νομιζω οτι εχουν αδικο. Ειναι πολυ ιδιαιτερο.

      • Πεεεες τα χρυσόστομε πια, που μας πείραξε η Τερζή και κάτι τραγουδάκια της σειράς τύπου Aphrodisiac τα εξυμνούσαν μερικοί!!!

      • Cersei
        Ειλικρινα δεν θελω να δω αλλο βυζι και μπουτι στην ελληνικη συμμετοχη. Ωραιο θεαμα ειναι, αλλα οχι και ολη την ωρα και παντου με το οτιδηποτε.

        Μη ξεχναμε φυσικα οτι υπαρχει πια και ο οδοστρωτηρας Φουρειρα με την Κυπρο… (συγνωμη, αδυναμιες ειναι αυτες. Μπουτι βυζι ναι, αλλα οταν χτυπιεται και το ζει…..ειναι απολαυση η τυπισσα χαχαχαχα)
        Εεεεε μα πια.

      • Σταμάτης

        Συμφωνώ και επαυξάνω για μπούτι και βυζί.
        Για Φουρέιρα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, δεν μου πολυγεμίζει το μάτι φωνητικά (δεν την έχω ακούσει live ποτέ βέβαια, οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη). Βάσει του ρεπερτορίου της, δεν ξέρω αν θα μπορούσε να θεωρηθεί “σύγχρονο” ένα έθνικ – ποπ, ενώ έχουμε δει να βραβεύονται πιο “εναλλακτικά” τραγούδια. Ωστόσο αυτό που της αναγνωρίζω είναι το ότι δουλεύει πολύ και το θέλει πολύ, οπότε μακάρι να πάει καλά!

  15. Δε καταλαβαινω πως δε βλεπετε ολοι ποσο αδυναμο ειναι για τη Eurovision…
    Θελω να μου πει ενας που το εχει ακουσει αν μπορει να θυμηθει πως πηγαινει…
    Αλλοι λενε ” αχ τι ωραια μελωδια ” ΠΟΥ ειναι η μελωδια;;;
    Αυτο που εχει ωραιο ειναι η ενορχηστρωση και λιγο τα σκοτεινα vibes που εχει… Αν επικεντρωθουν εκει και στη σκηνικη παρουσια ( οπως ειναι ντυμενη πχ και στο εξωφυλλο του single ) και φτιαξουν κατι ατμοσφαιρικο μπορει να κανει λιγο αισθηση… Αν βγει με κανενα λευκο φουστανι και κανενα κλαρινο απο πισω αστα…

    Παντως ας μη μπερδευουμε το αξιοπρεπες τραγουδι ( που πραγματι ειναι ), με κατι που θα πηγαινε καλα στη Eurovision. Στη Eurovision πρεπει να εισαι memorable. Αυτο το τραγουδι σου φευγει, αρα πρεπει να πονταρουν πολυ στη σκηνικη παρουσια.

    • Όταν έχεις πάει με Argo, και οι απλά αξιοπρεπείς επιλογές σου φαίνονται αριστουργήματα.

      Αλλά αντικειμενικά το βρίσκω πιο καλό από το Rise up, One last breath, This is love. Οπότε για μένα θα ήταν η πιο καλή συμμετοχή μας των τελευταίων χρόνων (στο studio version τουλάχιστον).

  16. Λοιπόν το τραγούδι κακο δεν είναι! Θυμίζει σε κάποια σημεία Lane Moje και σε κάποια άλλα ποια προσευχή (Ελίνα Κωσταντοπουλου Ελλάδα 1995) . Με κάποιες διορθώσεις θα μπορούσε να είναι αριστούργημα. Για παράδειγμα να μην σβήνει απότομα γύρω στο 1 λεπτό. Επίσης θα ήθελα σε κάποια σημεία πιο έντονο το βιολί σόλο να το απογειώσει. Όπως και η γέφυρα θεωρώ δεν ταιριάζει τόσο πολύ να έχει μόνο τύμπανα. Πιο ωραίο θα ήταν να ακούγεται μια ορχήστρα με πολλά βιολιά. Γενικά το τελευταίο κουπλε θέλει πιο έντονα στοιχεία για να σε ανατριχιασει. Επίσης κακά τα ψέματα η Τραγουδιστρια δεν έχει καμία τρομερή φωνή. Αν το άκουγες αυτό το τραγούδι από μια Ζουγανελη ή Κετιμέ θα το ανέβαζε πολύ. Και τέλος φυσικά θέλει μια δυνατή σκηνική παρουσία για να ξεχωρίσει. Θα μπορούσε να παίξει με άσπρο μαύρο μπλε φως και καθρέφτες και ομίχλη μου βγάζει κάτι τέτοιο. Μια σκηνική παρουσία σαν Jamala θα ήταν κομπλέ

  17. Εγω ελπιζω αυριο να ξυπνησω και να μαθουμε οτι δεχθηκαν μια μικρη παραταση για τα λεφτα και θα γινει κανονικα τελικος… Θα ηταν το πιο δικαιο, ισως της Αρετης πραγματικα να ειναι κατι ιδαιτερο που θα μπορουσε να παει πολυ καλα και οχι απλα κατι αξιοπρεπες οπως αυτο!

  18. το τραγουδι ειναι απιστευτα ομορφο, μελωδικο και θυμιζει οντως soundtrack ταινιας οπως εχει δηλωσει η ιδια η γιαννα τερζη. εχουμε καλο τραγουδι παιδια. ας το στηριξουμε. ευχομαι αυτο να ειναι το τραγουδι και να μην ακυρωθει επειδη ακυρωθηκαν τα αλλα δυο. θα ειναι πραγματικα κριμα. επισης, μπορει να στηθει ομορφα στη σκηνη. να παιξει με τα φωτα της σκηνης, να ειναι αερινο. ελληνικος στιχος, υπαρχει πιο ωραια γλωσσα;

  19. Σίγουρα είναι της Ελλάδας γιατί νόμιζα προς στιγμήν ότι άκουγα τραγούδι Αρμενίας..:)Αρκετά καλό ,εμένα μου αρέσει!

  20. Είναι ένα ωραίο τραγούδι. Για μένα χρειάζεται μια μικρή βελτίωση, θέλω να είναι πιο μελωδικό σε κάποια σημεία. Έχουν γίνει αρκετές διορθώσεις σε αρκετά τραγούδια γενικά. Μακάρι αν γίνει, να είναι προς το καλύτερο. Ο ανταγωνισμός είναι αρκετά υψηλός τα τελευταία χρόνια και χρειαζεται κάτι ολοκληρωμένο. Σταθερότητα στη φωνή, φωνητικά, σκηνοθεσία, καλό τραγούδι και προμο. Ελπίζω σε μια καλή θέση, αν τελικά σταλθεί αυτο! Η ανοργανωσιά της ΕΡΤ δεν έχει προηγούμενο.. Δεν πρέπει κάποιος να λογοδοτησει;

  21. Το τραγούδι έχει επαγγελματικό ήχο, άψογη ενορχήστρωση και πολύ ωραία γενικά μουσική. Αφήνει μια γεύση ethnic μουσικής, χωρίς βέβαια να φωνάζει “Ελλάδα”. Φυσικά το κάνει ξεχωριστό με αυτό τον ήχο και δεν καταντά ένα κιτς ΄”παραδοσιακό” κομμάτι, μια βαρετή μπαλάντα ή ένα δήθεν ανεβαστικό ποπ – Dance κομμάτι.

    Δεν είναι για πρωτιά, αλλά δεν είναι και κακή συμμετοχή. Με προηγούμενες χρονιές μας (ακόμη και την περσινή) εγώ το βλέπω ως ένα βήμα πιο πάνω.

  22. emena mou aresei poli, an telika afti ine i simetohi mas ine mia hara oute si allos den pame gia niki.. idame kai persi kai dream team… tha ine apo tis kaliteres simetohes mas, meta tous Koza Mostra… perimenoume na doume ti tha ginei, en telei..

  23. Μου αρέσει! Το περίμενα χειρότερο-δεν ξέρω γιατί- και με εξέπληξε ευχάριστα! Χωρίς να ειναι το μουσικό απαύγασμα, εντούτοις έχει στυλ και ύφος, που παραπέμπει σε χώρα των Βαλκανίων με παράδοση και εθνικ στίγμα, χωρίς να το φωνάζει! Τουλάχιστον στην studio version του, είναι πολύ καλό και φωνητικά, Το πολυφωνικό ομως το φοβάμαι στο…ζωντανό, γιατί πολλά τραγούδια έχουν χαντακωθεί live. Χωρια που σκηνικά δεν παίρνει να κανει και πολλά, μάλλον! Δεν ξερω αν τελικα αυτο θα παει μονοκουκι, ή θα αλλάξουν άρδην τα δεδομένα με την νεα επιτροπη/ομαδα που συστάθηκε, και στείλουμε κάτι άλλο, αλλα αυτο μου αρέσει! Καλη επιτυχία όπως και να εχει.

  24. Εμένα μου άρεσαν και τα 3 κομμάτια… Περιμένω να ακούσω ολόκληρο της Κετιμέ…
    Πολύ καλή ενορχήστρωση στης Τερζη αλλά μου φαίνεται λίγο άδειο και επιπλέον σαν παρουσία δεν μου πολυγεμίζει το μάτι… Μου κάνει λίγο Κύπρος 2013, Ισπανία 2015, Αλβανία 2017, Γεωργία 2017, Φινλανδία 2017 κλπ Δηλαδή κοινότυπο, και πολύ μπαλάντα και κλάμα χωρίς να προσπαθεί να ενθουσιάσει κάπως το κοινό. Μου βγάζει μια αίσθηση παλιακού το κομμάτι…
    Από την άλλη τουλάχιστον οι Χοροσταλίτες στέλνουν κάτι διαφορετικό, το αν αυτό θα πηγαινε καλά … απλά δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Εκτός αν είσαι η Ρωσία του 2008 ή το Αζερμπαιτζαν του 2011 (που θες νίκη πάση θυσια) ή η Σουηδία του 2015 (που έχεις την EBU να σε προμοταρει) αν δεν ρισκάρεις σε αυτό το διαγωνισμό δεν νικάς…

  25. Τα έχω ξαναγράψει, ας τα γράψω και εδώ που είναι το αρμόδιο topic για την κρίση του τραγουδιού.
    Δεν είναι ένα τραγούδι ιδιαίτερα εμπνευσμένο συνθετικά, και σίγουρα όχι στιχουργικά (καλά, δεν θα καταλάβει και κανείς τους στίχους, ούτως ή άλλως). Το σίγουρο είναι ότι έχει γίνει πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά στην ενορχήστρωση και την παραγωγή, και θεωρώ ότι η Τερζή είναι μία καλή και συνεπής τραγουδίστρια.

    Κατά τη γνώμη μου, η μουσική γέφυρα είναι πολύ μεγάλη, πρέπει να γίνει μικρότερη και πιο συνεκτική. Διαφορετικά όλος αυτός ο “κενός” από ερμηνεία χρόνος θα πρέπει σκηνικά να γεμίσει από κάτι που να κρατήσει το ενδιαφέρον του θεατή. Το έχουν άραγε ήδη στο μυαλό τους και επί τούτου έφτιαξαν τη γέφυρα έτσι; Γενικά φοβάμαι τα σκηνικά στησίματα των ελληνικών συμετοχών, που είτε έχουν μείνει πια χρόνια πίσω, είτε καταφεύγουν σε υπερβολές.

    Χωρίς να έχω ακούσει το τραγούδι της Κετιμέ, και όπως από νωρίς κάποιες διαρροές έλεγαν, το τραγούδι της Τερζή πιθανότατα είναι το καλύτερο από τα τρία (αν και όχι κάτι ξεχωριστό).

  26. Όσο για την ΕΡΤ, δεν έχει τώρα νόημα να ζητούνται ευθύνες και λογοδοτήσει κάποιος. Οι ενστάσεις δισκογραφικών και καλλιτεχνών (και του κόσμου, κατ’ επέκταση), θα έπρεπε να υπήρχαν όταν εξαγγέλθηκαν οι τόσο περιοριστικοί όροι περί “υποχρεωτικά ελληνικού μουσικού ηχοχρώματος και γλώσσας” (αλλά τότε βόλεψαν πολλούς, γιατί τους ευνοούσαν μουσικά) και οι οικονομικές απαιτήσεις (που στη συνέχεια μειώθηκαν κατά πολύ, είναι η αλήθεια) που είχαν υπογραμμιστεί πολύ έντονα εξαρχής. Συστάθηκε και ειδική οικονομική επιτροπή στην ΕΡΤ, θυμίζω.

    Από εκεί και πέρα είχαμε την -αναμενόμενη για εμένα- προβληματική κατάληξη, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα παράτυπο στα όσα εξαρχής εξαγγέλθηκαν.

  27. Το τραγούδι είναι καλό ,είναι πολύ επαγγελματικό ,η όλη διαδικασία της ΕΡΤ με έχει απλά εκνευρίσει

  28. Πάντως και τελικός να γινοταν, εγώ Τερζή θα ψηφιζα, έχει το βαλκανικο στοιχείο καθώς και ελληνικο.ΕΊΝΑΙ ωραίο να στελνουμε συχνά ελληνικους στίχους. Θα περάσει τελικό και θα έχει καλή τυχη

  29. Το πρώτο άκουσμα είναι σημαντικό για μένα και με ενθουσίασε…ατμοσφαιρικό, μελωδικό και με ελληνικό στοίχο!! Τι άλλο;; Αυτό θα ψήφιζα και στον ελληνικό τελικό…θα ήθελα πολύ να το δω live σε σκηνή!!!

  30. Παιδιά το τραγούδι είναι καλό. Αξιώσεων. Είναι άρτιο. Τουλάχιστον δείτε αυτό. Για πρώτη φορά είναι ένα τραγούδι με χαρακτήρα. Οχι αχταρμάς. Οχι προσπάθεια να συγκεντρώσουμε 500 διαφορετικά είδη μουσικής σε ένα για να ικανοποιήσουμε όλα τα ακούσματα με αποτέλεσμα έναν αχταρμά. Ξεκινάει μεν σαν αμανές, έχει στοιχεία αμανέ, έχει αυτά τα μακρόσυρτα, αλλά έχει ωραίο ρεφρέν, σου εντυπώνεται, έμμετρο και ρυθμικό. Έχει προοπτική. Εγώ το βλέπω θετικά.

  31. Μια χαρά τραγούδι. Από το 2013 έχουμε να στείλουμε κάτι τόσο καλό. Θα συμφωνήσω για τη γέφυρα. Πρέπει να τη μικρυνουν και να επεκτείνουν το φινάλε που είναι με διαφορά το καλύτερο σημείο του τραγουδιου.

  32. παιδιά είναι πολύ ωραίο…από το πρώτο άκουσμα μου άρεσε..όντως θέλει λίγο φτιάξιμο η γέφυρα..κατά τα άλλα εξαιρετικό και το ρεφρέν μια χαρά..το στοίχημα είναι το λαιβ..αν μπορέσει και το αποδώσει άρτια.θα πάει ψηλά γνώμη μου.είναι αρκετά ατμοσφαιρικό..πιστεύω θα ξεχωρίσει…good luck.. <3

  33. Ελπίζω οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι να μη παρεξηγήσουν το πολιτικό μήνυμα του τραγουδιού και πάει αδιάβαστο σαν το καταπληκτικό “Ποιά προσευχή” της Ελίνας. Εδώ βέβαια δεν έχει επιθετικό χαρακτήρα άλλα μια προτροπή συμφιλίωσης, κάτι σε “αγάπα με – να σε αγαπώ”. Το τραγούδι το βρίσκω εξαιρετικό! Αγγίζει ευαίσθητες περιοχές της ψυχής! Δεν μπορώ να προβλέψω αν θα σημειώσει επιτυχία στον διαγωνισμό άλλα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Απλά χαίρομαι που η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί επιτέλους από λίγη ποιότητα!

  34. Θα έχει την τύχη του “Σαν Άγγελος Σ’αγάπησα” CY 2011. Σου προκαλεί τα ίδια συναισθήματα ακούγοντας το. Καλό αποκλεισμό λοιπόν!

  35. Αν τελικα αυτο σταλει, θεωρω οτι θα ειναι το καλυτερο που έχουμε στειλει απο το 2014 και μετα. Εγω αυτο το λέω πρόoδο.

  36. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!
    Επιτέλους! Ούτε άηχα και εκτός ρυθμού χωρίς νόημα «this is love” ούτε χαζοί στίχοι όπως «rain falls from above” ούτε ανούσια ρεφραιν… Ούτε «utopian land” ούτε τιποτα! Εγώ αυτό που ακούω είναι μια υπέροχη φωνή συνοδευόμενη από εξαιρετικά φωνητικά και μια μαγική ενορχήστρωση που σε ταξιδεύει. Είμαι χαρούμενος, λυπάμαι για τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ακούω κάτι καλό από τη χώρα μου μετά από χρόνια. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια, απλά φανταστείτε το με μια όμορφη σκηνική παρουσία…

  37. Τα σιτε πάντως αναπαράγουν συνέχεια ότι θα πάει η Τερζή χωρίς να γίνεται εθνικός τελικός….έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση εδώ???

  38. Ο ρυθμος του ρεφρεν μοιαζει να ειναι ίδιο με το ‘ αχ να ξερες τη δύναμη μου δίνει η δύναμη σου ‘ της Ζουγανέλη.

  39. Μόνο εγώ πιστεύω ότι To τραγούδι αυτό κρύβει ένα πολιτικό μήνυμα ; Έχει αρκετούς στίχους που λένε κάτι αν τους ερμηνεύσεις με αυτήν την χροιά που θέλω να τονίσω. Πχ γιατί θέλεις να με αλλάξεις κ το μπλε μου να ξεβαψεις … όσο κ αν πονώ από τον χάρτη δεν θα σε έσβηνα όλα είσαι Εσυ τέλος κ αρχή …

    • μπααα απλα ειπε να πει 2 παπατζες σε αυτο το στυλ για να ειναι λιγο πιο κοντα στο ελλαδα που ζητουσαν… κανενα πολιτικο μηνυμα ποσο μαλλον απο τη συγκεκριμενη κοπελα..αμα διαβασεις την συνεντευξη της θα καταλαβεις οτι δεν εχει καμια απολυτως τετοια ανησυχια…

  40. αθλιο τραγούδι πραγματικά μετά τους άργκο το δεύτερο χειρότερο για τα δικά μου γούστα.. και το θέμα είναι πως μας το κοτσάρανε!!! εκεί στην ερτ είστε για φτύσιμο, είστε απαράδεκτοι! λέγαμε για τον τσακνή και παραιτήθηκε καιρός είναι και εσείς. μη συμμετέχετε καν εφόσον δεν το πιστεύετε εκθέτετε τη χώρα με τις ενέργειες σας, με τις επιλογές σας. δεν το θέλετε λοιπόν, μην συμμετέχετε καν! αφού συμμετέχετε ΟΦΕΊΛΕΤΕ να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και όχι με γλυκανάλατα τραγουδάκια σαν αυτό της τερζή που άκουσα 20 δευτερόλεπτα, αηδίασα, νευρίασα και δεν μπόρεσα να ακούσω περισσότερο. καλώς να σας έρθει ο δεύτερος αποκλεισμός γιατί ντουγρού εκεί το πάτε, γυρίσατε τη συμμετοχή της χώρας στο θεσμό στα πέτρινα χρόνια, στους αποκλεισμούς. ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ αν ως διοίκηση κάτι σας χαλάει. μη χαλάτε όμως τη δική αμς αγάπη για το διαγωνισκό. ΑΙΣΧΟΣ! μας έχετε βγάλει τα ρούχα με τις μεθοδεύσεις και την ανοργανωσιά σας! ας αφήνετε εμάς που αγαπάμε το θεσμό να το διοργανώνουμε, τα σωματεία εννοώ. καλύτερα απότελέσματα θα είχαν γιατί κύριοι εμείς, το αγαπάμε. λυπάμαι πολύ για αυτή την κατάντια μετά τους αργκο δεν πίστευα ότι θα ξαναζούσα τέτοιες καταστάσεις. το τραγούδι το βρίσκω απαίσιο και δεν θα το υποστηρίξω ποτέ. φέτος θα σας κάνω εμπάργκο, δε θα ξαναμιλήσω για τίποτα και δε θα παρακολυθήσω το διαγωνισμό. αυτό που μας προσφέρετε ο τρόπος που το προσφέρετε δεν μου αρέσει και ως διαμαρτυρία δεν θα ασχοληθώ. μέχρι να βάλετε μυαλό.

    • Απ’ αυτό το… αρκετά ήρεμο ψυχολογικά κατεβατό (;) κρατάω μόνο ένα πράγμα: ότι δε θα ξαναμιλήσεις για τίποτα. Hope for humanity is restored! Τα λέμε του χρόνου, see you soon και τα σχετικά, μόνο μην αλλάξεις γνώμη στην πορεία γιατί τέτοια σχόλια με παραπέμπουν σε εύθικτο έφηβο ή σε ξεμωραμένο παππού και δεν πολυχρειάζονται εδώ γύρω. Γνώμη μου πάντα 🙂

      • την επόμενη φορά θα σε ρωτήσω για το γούστο μου για να μην ενοχλείσαι. μαζέψου! δεν προσέβαλα κανέναν συνομιλήτη, πόσο μάλλον εσένα! ΜΑΖΕΨΟΥ! Δε θα ασχοληθώ με τα σχόλια σου γιατί απλά μου είναι αδιάφορα! ναι, δεν θα ξαναγράψω και δεν θα ξαναπώ τίποτα για αυτό το άθλιοπ τραγούδι, γούστο μου είναι και άμα σ αρέσει κιόλας. άμα δεν σ αρέσει δε θες να σου πω που τοποθετώ την άποψη σου! γράφω γιατί με προσβάλεις και όχι για το τραγούδι σας.
        ΥΓ δεν αλλάζω ΠΟΤΕ γνώμη. όπως δεν μου άρεσε και το τραγούδι των κόζα μόστρα και απρότι πήγε καλά δεν το υποστήριξα ποτέ και δεν άλλαξα ποτέ γνώμη γιατί το γούστο μου δεν είναι μακαρόνια να τους βάλω κιμά να μου αρέσουν να είσαι σίγουρος πως δεν θα αλλάξω ποτέ γνώμη. αν με ξαναενοχλήσεις σαφώς και θα απαντηθείς. το τραγούδι δεν το σχολιάζω περισσότερο γιατι απλά δεν με εκφράζει. ΜΑΖΕΨΟΥ!! κρύβεσαι πίσω από μια οθόνη για να προσβάλεις τον κάθε ένα του οποίου η γνώμη δεν σου αρέσει. ξέρεις τί είσαι ακριβώς ε…

      • Καλα πλακα κανεις lian ? Μια χαρα τα λεει ο γιωργος . Eurovision παμε οχι στο φεστιβαλ θεσσαλονικης . το τραγουδακι ειναι ερασιτεχνικο . πολυ αισιοδοξους σας βρισκω . ακομα και το τραγουδι των argo πιο ωραιο ηταν ειχε καπιο ρυθμο

      • Κλαίω με εσάς. Σας χρειάζεται πολύ “Utopian Land” τελικα. Μου συγκρίνετε την ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ της Τερζη με καποιους βισματιες της ΕΡΤ που ουτε το ονομα τους δε θυμαμαι. Και λογικο βεβαια, μιας και καταφεραν να μας φτασουν για πρωτη (και τελευταια φορα, ελπιζω) εκτος τελικου. Μα και “My Number One” να σας εδιναν παλι θα το κραζατε.

      • Χιλιες φορες το utopian land τζωρτζη δεν περιμενα ποτε να πω κατι τετοιο χαχα . ναι βρε αλλα με την γιαννα θα μπουμε πενταδα καθαρα απ το τελος βεβαια 20 με 25 χαχα

      • Τζώρτζη κι εγώ κλάιω μαζί σου που θεωρείς αυτό το μουσικό πράμα κομματάρα. Ωστόσο γουστο σου και σεβαστό. Ασχολούμαι επειδή χρησιμοποίησες πληθυντικό αριθμό σε δικό μου σχόλιο. Αλλιώς όλα θα ήταν καλά. Όχι φίλε μου το νάμπερ ουάν και μας άρεσε (ει) και το υποστηρίξαμε. Όλοι. Δε νομίζω να συγκρίνετε με αυτό εδώ. Το γούστο σου σου ξαναλέω πως το σέβομαι. Και αν μπορούσες να καραλάβεις τί γράφω ακριβώς θα διέκρινες ότι η οργή μου ήταν για την ερτ δεν ξέρω αν κατάλαβες, δεν έγινε καν τελικός! Και για ανάθεση, για αυτή την ύψιστη τιμή γθα έναν καλλιτέχνη αυτό το συγκεκριμένο τραγούδι, είναι πολύ λίγο. Κ μιας και το σχολίασες μπορώ αν θες να σου πω επ ακριβώς και ποια κομμάτια που στείλαμε κατά το παρελθόν μου άρεσαν και υποστήριξα θερμώς! Αυτό , δεν μου αρέσει.

  41. @κο Καρατζίκο.
    Κε Καρατζίκο, Μου βγαίνει μέσα από την ψυχή να σου πω τα συγχαρητήρια μου και την αγάπη μου για το άτομο και για την προσωπικότητά σου. Είσαι πολύ δημοκράτης και αυτό φαίνεται ανα πάσα στιγμή. Είσαι ακομπλεξάριστος, έχεις την αίσθηση του χιούμορ, έχεις πολύ μεγάλη καρδιά και ξέρεις καλά πως να μη δίνεις στεναχώριες στους άλλους.
    Γιατί στα γράφω όλα αυτά και τα βλέπει τόσος κόσμος?
    Βρίσκω την χαρά μέσα από τα σάιτ της Eurovision γράφοντας τις απόψεις μου και καμιά φορά πειράζοντας λίγο τους άλλους. Καμιά φορά κάνω καυστικά ή προσωπικά σχόλια.
    Όλα μου τα έχεις δημοσιεύσει, είτε στα πλαίσια της Δημοκρατικότητας σου είτε στα πλαίσια των απόψεων σου περί ελεύθερου λόγου, είτε με την χιουμοριστική σου ανοχή. Σ΄ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Δεν με πλήγωσες ποτέ βλέποντας ότι κάτι που σου έστειλα δεν δημοσιεύτηκε έστω και άν έκαιγε.
    Αντίθετα, συνήθιζα να στέλλω και σε μια άλλη αντίπαλη σελίδα, στα Ελληνικά, υποδεέστερη του OGAE, παρόμοιου τύπου σχόλια. Τις μισές φορές μου τα απόρριπταν δικτατορικά απαξιωτικά σαν γυναικούλες ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ και σαν τίμιες μωρές παρθένες για να μην χαλάσει η εικόνα του φτωχού και νεοσύστατου τους σάιτ. Πέφτει τέτοιος φασισμός και τέτοια ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ που πάντα με πλήγωναν, αφού ποτέ δεν δέχτηκαν μια καλοπροαίρετη δόση χιούμορ με καθόλου χυδαία φρασεολογία. Πάντα έλεγα στον εαυτό μου ”Μην ξαναγράψεις εκεί”! ”Μην τους δώσεις την χαρά να τους ξαναγράψεις”! Και πάντα ξανάγραφα και απο τον ΕΝΑ τον μοναδικό και τον πιό συχνό σχολιαστή έτρωγα την απόρριψη γιατί είναι ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, Γιατι είναι ΔΗΘΕΝ σαν την ”Μανταμίτσα μου την γλυκειά”. Ορκίστηκα λοιπόν ότι όχι μόνο δεν θα ξαναγράψω, αλλά και δεν θα ανοίξω ποτέ ξανά την σελίδα τους, άσε που είναι και φτωχή, έστω και άν διατυμπανίζουν ότι είναι οι παλαιότεροι στον χώρο. Κάνει και 5 λεπτά για να ανοίξει η δεν ανοίγει καθόλου τις περισσότερες φορές.
    Για ότι θέλω να ενημερωθώ το αντλώ πάντα από τον αγαπημένο μου OGAE.
    Ευχαριστώ κύριε Καρατζίκο πού είσαι Άνθρωπος και έχεις μεγάλα αποθέματα κατανόησης και αγάπης μέσα σου!

    • Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα φέτος και νομίζω πως αυτό φαίνεται. Είναι υποχρέωσή μας να αφήνουμε όλες τις απόψεις να ακούγονται κι αν έχουμε “κόψει” κάποιες στο παρελθόν, είχαν να κάνουν με έντονο, υβριστικό λόγο. Και πάλι σας ευχαριστώ και είμαι ευγνώμων σε όλους όσους έχουν αγκαλιάσει το ogaegreece.com με τόση αγάπη!

  42. Ρε μαγκες πολυ αισιοδοξους σας βρισκω . απο που πηγαζει αυτη η αισιοδοξια ? Αυτο το ερασιτεχνικο ειναι μακραν η χειροτερη συμμετοχη ever .ακομα και το τραγουδι του ρακιτζη και των argo ειχανε καποιο ρυθμο ελεος. Θα πεσει το γελιο της αρκουδας και φετος.

  43. Κλαίω με εσάς. Σας χρειάζεται πολύ “Utopian Land” τελικα. Μου συγκρίνετε την ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ της Τερζη με καποιους βισματιες της ΕΡΤ που ουτε το ονομα τους δε θυμαμαι. Και λογικο βεβαια, μιας και καταφεραν να μας φτασουν για πρωτη (και τελευταια φορα, ελπιζω) εκτος τελικου. Μα και “My Number One” να σας εδιναν παλι θα το κραζατε.

  44. Μία φορά να στείλουμε ένα κομμάτι και να πουμέ όλοι ” θεέ μου τι κομματάρα είναι αυτή, πόσο περίφανος είμαι για το τραγούδι που στέλνουμε” πόσο δύσκολο είνα ι αυτο ρε φίλε με όλες αυτές τις μετριότητες που στέλνουμε κάθε χρόνο!!! ΟΚ αξιοπρεπές το κομματάκι άλλα δεν μπορώ να χωνέψω ότι οι άνθρωποι όταν τελείωσαν το κομμάτι και το άκουσαν είπαν “ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΓΡΑΨΑΜΕ!!! ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΒΛΕΠΙ” Είμαστε ένας λαός που έχει την μουσική στο αίμα του. Ένας λαός που έχει βγάλει τεράστιους συνθέτες και τραγουδοποιούς. ένας λαός ταλαντούχος και το αποτέλεσμα κάθε χρόνο είναι η μετριότητα;Καλέστε τον Κορκολή, δώστε του και την Καραχάλιου, ένα παράδειγμα λέω, και πες του ανθρώπου γράψε όσα τραγούδια νομίζεις και μπορείς και ας διαλέξει ο κόσμος. ΠΟΣΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΑΜ!@# ΤΗΝ ΠΟΥ!@@## ΜΟΥ;;;; Λέω εγώ ο άσχετος τώρα ζητώντας και συγγνώμη για το ξεσπασμά μου βέβαια! χεχεχε

    • Κορκολής και Καραχάλιου, ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ! Ανατρίχιασα μόνο στη σκέψη! Θα ήταν εξαιρετικό το αποτέλεσμα!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ