Η απάντηση της Αρετής Κετιμέ!

Πριν από λίγο η Αρετή Κετιμέ με δημοσίευσή της στο Facebook είπε τα εξής:

Αντώνης Καρατζίκος

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στεναχωριεμαι παρα πολυ γιατι τοσους μηνες προετοιμαζονταν για τη συμμετοχη τους και ξοδεψαν χρονο και χρημα. κριμα

  2. Reality το κάνανε εντελώς εφέτο..!μηχανοραφίες..ίντριγκα και ουσία μηδεν..για πάμε να δούμε παρακάτω άλλες συμμετοχές χωρών..εγχώρια χάνουμε χρόνο και εννοείται διάθεση..για τους πραγματικά λάτρεις του διαγωισμού..

  3. Δηλαδη αυτο σημαίνει οτι θα μας εκπροσωπήσει η γιαννα τέρζη με το όνειρο μου το οποίο το άκουσα και ειναι απαίσιοοοο ??? τσάμπα ταξίδι και συμμετοχή αν ειναι ετσι στη Λισαβόνα το Μάιο στον ημιτελικό 19 θεση τελευταία απαξίωω …. Αν ειναι ετσι απαντήστε μου σας παρακαλώ ……

    • Αμφιβαλλω τα ιδιωτικα καναλια να ενδιαφερονται να παρουν την Eurovision. Μονο το Ε ασχολειται με την Eurovision πλεον και θα τα κανει μανταρα οπως εκανε με το Star Academy.

      • το εψιλον ομως αλλαξε διοικηση και πλεον εχει στο δυναμικο της την μαραγκουδακη που εφερε τον σκαι στην κορυφη

      • Ναι ναι την Μαραγκουδάκη το μεσσία.για αυτο τη ξαποστηλε το σκαι.το ευχαριστο του.ασε μας χριστιανε μ

  4. Πολύ κρίμα για τις προσπάθειες και τις πρόβες όλων των παιδιών. Ανεξαρτήτως τραγουδιού, ήχου. παρουσίασης, θέσης κλπ όλοι άξιζαν μια ευκαιρία. Παρ ‘ οτι το θέμα με τις άδειες και το χρηματικό ποσό δεν ήταν θέμα τελευταίας στιγμής, αφού δόθηκε παράταση αρκετές φορές..

  5. Πονηρούλα η αρετη…καρφωνει οτι δηθεν και καλα η ερτ θελει να στείλει την τερζη με αναθεση και έστησε σκευωρία υπερ της (αν ειναι δυνατόν δηλαδή που η αρετη έπρεπε να είχε αποκλειστεί απο Νοέμβριο) και αυτό το λεει για να την ” καψει” τη Γιαννα και τελικά να μην τη στείλει η ερτ… πονηρούλα…. προτείνω ανάθεση σε μελισσες , Ασλανίδου ή έστω στον Σιολα αν εχει τραγουδάρα.

    • Εδω η εταιρια της κατηγορει ανοιχτα την Γιαννα και την εταιρια της πως συμβουλευαν την Αρετη να μην υπογραψει ακομα το συμβολαιο…
      Δηλαδη εσυ το αποκλειεις η Ερτ πραγματι να το μεθοδευσε, γιατι ηθελε μια οικονομικα ισχυρη εταιρια πισω απο τη συμμετοχη μας, ωστε να μην κανει εξοδα;
      Δηλαδη για τα δεδομενα της Ελλαδας και της Ερτ τοσο εξωπραγματικο σου ακουγεται αυτο; Χαχα…

  6. Στο αγαπητό που λεει ” ολοι αξιζαν μια ευκαιρία ” να πω οτι ευκαιρία αξιζε και ο τσακαλακος και οι stereo soul ωστε να διαγωνιστούν. Ύποπτος και ύπουλος ο “τελικός ” τριών μόνο συμμετοχών εκ των οποίων οι δυο μάλιστα είναι μετριότατες. Αν θελει η ερτ να κανει τελικό, να κανει με δέκα τριλεπτα τραγουδάκια. Αν θέλει να κάνει κατ’ επίφαση τελικό, ας κανει κατευθείαν ανάθεση με την παραγγελία και τις προδιαγραφές που γουστάρει ( Και θα αποτελειώσουν το προϊόν Γιουροβίζιον )

  7. Μάλιστα…η παρακμή λοιπόν δεν έχει σταματημό. Η μόνη μας ελπίδα ήταν η Αρετή…. εαν η ΕΡΤ αποφασίσει να πάει το “όνειρο μου” , η eurovision για την Ελλάδα (τουλάχιστον για φέτος) σταματάει εδω. Δεν χρειάζεται καν να επισημάνουμε την πορεία του στον διαγωνισμό, είναι παραπάνω απο προβλέψημη. 2ος αποκλεισμός μετά τον πρώτο των Argo και πολυ πιθανόν του χρόνου να απέχουμε οριστικά.

      • Οχι, αλλά με ολο αυτό τον ντόρο που γινόταν τις τελευταίες μέρες γύρω απο το όνομα της και με την καλλιτεχνική ως τώρα πορεία της Αρετής, ξέρω πάνω κάτω τι θα επέλεγε να τραγουδήσει. Σίγουρος δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Αναμένουμε τις επόμενες μέρες, ίσως πάρει την απόφαση να το δημοσιεύσει και τότε θα μπορούμε να έχουμε όλοι μια άποψη.

  8. Πραγματικά κρίμα για τα παιδιά που ξόδεψαν χρόνο και χρήμα τόσους μήνες δουλεύοντας τα κομμάτια τους. Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν ασχολείσαι με μη επαγγελματίες (ΕΡΤ). Αν μπορούσαν να καταθέσουν μήνυση κατά της ΕΡΤ πολύ θα με ευχαριστούσε. Κατάντια!

    • Που τετοια τυχη . Μακαρι να προβούν σε μηνυσεις γιατι τοσο καιρο μας τα εχει πρήξει η ΕΡΤ με την αντιεπαγγελματικη συμπεριφορά της !

  9. Παιδιά υπάρχουν φήμες για χρηματισμό της ερτ απο την panik ώστε να αναλάβει τον διαγωνισμό αυτή και να αποκλειστούν οι υπόλοιποι με την δικαιολογία της εγγυητικής

  10. Θα μπορούσε όμως η κυρία Κετιμέ να είχε μία λιγότερο μικροπρεπή αντίδραση. Ανέχτηκαν τα αγγλικά στο τραγούδι της ενώ ήταν εκτός όρων, κατέβασαν το όριο των οικονομικών απαιτήσεων επίσης κυρίως για να διευκολυνθούν οι μικρότερες δισκογραφικές, όπως η δική της. Αν υπήρχαν μεθοδεύσεις και ειλημμένες αποφάσεις, όπως τώρα ισχυρίζεται, γιατί τις ανεχόταν και συνέχιζε τη συμμετοχή σε μία στημένη διαδικασία τόσους μήνες; Aς τα βάλει με τη δισκογραφική της που κατηγορείται για πολλά και σοβαρά μήνες τώρα.

  11. Τα πράγματα θα πάρουν τη νομική οδό απ ότι φαινεται και αναρωτιέμαι με οσα γίνανε, ποιος λογικός ανθρωπος θα πηγαινε του χρόνου να μπλεχτεί με την ερτ για την eurovision….. Κρίμα για την απαξίωση του θεσμου απο τους “ειδικούς” της ερτ..

    • Τώρα πως και γιατί να πάρουν τη νομική οδό; Δεν συμφώνησαν όλες οι δισκογραφικές στους όρους της ΕΡΤ (μιας χαρά σας φαίνονταν μέχρι χθες); Φυσικά συμφώνησαν. Γνώριζαν επομένως ότι πρέπει να καταβάλουν συγκεκριμένο ποσό, που μάλιστα αναπροσαρμόστηκε προς τα κάτω, υποθέτω προς χάριν των μικρότερων δικοσγραφικών; Το γνώριζαν. Δόθηκε σε όλους η ίδια προθεσμία για την καταβολή των εγγυητικών; Δόθηκε. Αν οι δύο από τις τρεις δισκογραφικές δεν βρήκαν τα χρήματα, πιθανότατα γιατί δεν τις εμπιστεύτηκαν οι τράπεζες για να τους τα δώσουν, που είναι το αξιόποινο στην όλη διαδικασία;

  12. Δεν μου αρέσει αυτή η ηττοπαθής στάση. Υπάρχουν επιχειρήματα για να πιέσουμε να γίνει ελληνικός τελικός, χωρίς να πρέπει οι δισκογραφικές να καταβάλουν αυτά τα χρηματικά ποσά που ζητούνται.

    Ακόμα και για τους Argo τα πλήρωσε η ΕΡΤ, φέτος τους πήρε ο καημός;;

    Επαναλαμβάνω:
    Κρίμα που η ΕΡΤ αποφάσισε να διαθέσει φέτος δημόσιο χρήμα σε εκπομπές σαν του Γιάννη Ζουγανέλη, τη Selfie εκείνων των δύο που είπαν αρχικά ότι θα παρουσίαζαν τον τελικό, τον Μητσικώστα. Επίσης μισθούς για μη μόνιμους υπαλλήλους – εξωτερικούς συνεργάτες/δημοσιογράφους σαν την Έλλη Τριανταφύλλου, τον Κοτρώτσο και το ντουέτο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής.

    Και την ίδια στιγμή να ζητούν να πληρώσουν μεγάλο μέρος της συμμετοχής στην Eurovision από καλλιτέχνες της παραδοσιακής μουσικής, που ούτε τίποτα σοβαρά νυχτοκάματα παίρνουν, ούτε οι δισκογραφικές είναι διατεθειμένες να επενδύσουν πολλά πάνω τους.

    Ας κάνει ο Ζουγανέλης και οι Selfie 2 εκπομπές λιγότερες φέτος, και ας μην πληρωθούν οι εξωτερικοί συνεργάτες 1 μισθό. Μια χαρά θα βγουν τα έξοδα της Eurovision.

    ΥΓ. Λυπάμαι (αν ισχύει το σενάριο) όποιον «4ο δρομέα» αποφασίσει να μπει στη διαδικασία τώρα. Θα του/της έλεγα να μην το κάνει, κι η Παπαρίζου η ίδια να είναι. Αντίθετα να πιέσει κι αυτός/ή,να γίνει ο τελικός με τους 3 καλλιτέχνες που ξέρουμε

    • Η Selfie είναι ό,τι φτηνότερο υπάρχει στην ΕΡΤ πιο χαμηλό μπάτζετ δεν υπάρχει! Και μια χαρά εκπομπή είναι!

  13. Ούτε η Τερζή θα πάει. Εκτιμώ ότι για να αποφύγει τα σχόλια και τις γκρίνιες, η ΕΡΤ είτε θα αποσυρθεί, είτε θα πάει σε άλλη ανάθεση, η θα βάλει τον κόσμο να διαλέξει μεταξύ της τερζή και του καλλιτέχνη που έχουν ως back up, ώστε να πετάξει μερος της ευθύνης απόπάνω της.
    Όταν κάποιοι λέγαμε ότι η όλη αυτή διαδικασία ήταν λάθος εξαρχής, είμασταν οι “γκρινιάρηδες”.

  14. κ.Καρατζικο ποια ειναι η εκτιμηση σαs θα την φετινη συμμετοχη?παμε με την Τερζη ή θα προκειψει κατι καινουργιο?

  15. τι φταιει η ερτ αν οι αλλες δισκοφρικες ειναι για τον π…. , η spider και αν εχει μπλεξει σε σκανδαλα με τον “επαγγελματισμο” της, η Γιαννα ανηκει σε μια σοβαρη δισκογραφικη αυτη ειναι η αληθεια οπως αναφερθηκε και πιο πανω, οτι και να εγινε, εγινε!!! οποιος και να παει σημασια εχει να περασουμε καλα, φτανει το δραμα, δεν εχετε βαρεθει ορισμενοι την γκρινια;

    • Είναι η ίδια μυθολογία με αυτή του Άκτωρα. “Μα γιατί παίρνει όλα τα δημόσια έργα, σίγουρα κάποια διαπλοκή θα υπάρχει”. Το γεγονός ότι είναι από τις ελάχιστες σοβαρές και αποτελεσματικές εταιρίες που παραδίδουν τα έργα στην ώρα τους και ως πρέπει, προφανώς δεν έχει καμία σημασία.

  16. Και απο εκει που με το που ακουστηκαν οι υποψηφιοι για την εκπροσωπηση της Ελλαδας στην γιουροβιζιον οι περισσοτεροι ελεγαν οτι η ΕΡΤ σιγονταρει την Αρετη, γι αυτο και οι οροι για ελληνικο χρωμα στις συμμετοχες, για να εχει πλεονεκτημα η Αρετη που ειναι το στοιχειο της, και οτι εχει παρει την αποφαση η ΕΡΤ να την στειλει αλλα θα κανει τελικο για τα ματια του κοσμου με δυο αλλους οχι τοσο δημοφιλεις συμμετεχοντες, γι΄αυτο αλλωστε και απεκλεισε αλλα γνωστα ονοματα υποψηφιων, φτασαμε στο οτι η ΕΡΤ ηθελε να κανει αναθεση στην Γιαννα Τερζη. Και αν ηθελε να κανει αναθεση στην Γιαννα Τερζη γιατι δεν την εκανε? Και γιατι δεν εκοψε την Αρετη νωριτερα εχοντας πατημα τον αγγλοφωνο στιχο που ηταν αντιθετος στους αρχικους ορους για αποκλειστικα ελληνικο στιχο? Αυτο για τα λεφτα που θα καλυψουν οι ιδιες οι δισκογραφικες (σωστο ή λαθος) εχουμε που το ακουμε κατι μηνες. Οπως και για τις εγγυητικες. Ή μπορεις να ανταπεξελθεις και προχωρας ή οχι και αποχωρεις απο την διαδικασια. Δεν λες οκ ελπιζοντας οτι κατι θα αλλαξει στην πορεια ή θα βρεις λεφτα ξαφνικα απο καπου και οταν φτανει ο καιρος και δεν αλλαξε τιποτα ουτε βρηκες τα λεφτα ειναι στημενο και προκαθοριμενο. Η γνωμη μου ειναι αυτη.

  17. Κρίμα πραγματικά…

    Η ΕΡΤ αυτοξεφτιλίζεται από τη μια με το να σέρνεται στις επιθυμίες της συγκεκριμένης εταιρείας για προώθηση της Φουρέιρα που την απέρριψε προ μηνών (έμμεση εκδίκηση από πλευράς τους?) κι από την άλλη να επιβεβαιώνει τους ‘Σαμαροβενιζέλους’ που την έκλεισαν λόγω αναξιοκρατίας!

  18. Περίμενα την αρετή να πάει.ηταν τιμή να μας εκπροσωπήσει.λυπηθηκα.μπραβο ρε ερτ.ευχαριστουμε.δηλαδη δε το γλυτώνουμε το αποκλεισμό φέτος με την αλλη

  19. Μόνο με λοβοτομή υπάρχει ελπίδα ν’ αλλάξουν τα μυαλά των ΕΡΤικών φαιδρών δημοσιοϋπαλλήλων!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!

  20. Re paidia sobareutite, apo ton oktombrio pou ksekinise to panugiraki tou Ellinikou telikou apo tous proteuwn orous tis Ert eitane í kataboli twn eksodwn apo tis diskografikes pou tha summeteixan ston teliko, ti perimene diladi í spicy kai í spider oti tha ebgaine kai tha tous elege sas ta kanw dwro!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ