Ακούστε το τραγούδι των Χοροσταλιτών για την Eurovision!

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις η Spider Music δημοσίευσε το υποψήφιο τραγούδι της για την Eurovision με τίτλο “Από Την Θράκη Ως Την Κρήτη” από το συγκρότημα Χοροσταλίτες! Ακούστε το τραγούδι εδώ!

Επίσης μαζί με το τραγούδι δημοσίευσαν το παρακάτω κείμενο:

Εμείς επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε ακόμη η ΕΡΤ δεν αγνόησε μόνο την εταιρία που ήδη έχει υπογράψει την σύμβαση και ζήτησε το αυτονόητο χρόνο πέραν των δυόμιση ημερών αλλά αγνόησε και τους καλλιτέχνες που επικοινώνησαν….
Ευχαριστούμε την εταιρία μας, όλους όσους μας στήριζαν τόσο καιρό, τον Γρηγόρη Μελά που μαθάιναμε νέα μια που η ΕΡΤ ήταν απούσα προφανώς πλέον εσκεμένα…. τον Κυριάκο Κοσμίδη που μας ετοίμασε για τον Ελληνικό τελικό, τον Στέλιο Φωτιάδη μεγάλη η τιμή παραγωγέ…, την Ζωή Τηγανούρια, Τον Φάνη Κασιμάτη, τονΚώστα Γοντικάκη, τον Ηλία Μαυρίκη, τον ενδυματολόγο μας Χρήστο Ανστόπουλο, τον Νίκο Αποστολόπουλο που μας έντυσε και την ΜΑΤ Fashion που έντυσε τα κορίτσια μας.
Κατανοούμε ότι όταν η ΕΡΤ ζήτησε Ελληνικό ηχόχρωμα μάλλον δεν το ενοούσε από ότι ακούμε τελικά και ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά στην φίλη μας Αρετή Κετιμέ καλή συνέχεια ότι και αν κάνει σίγουρα ήταν η αφορμή για να συμμετέχουμε σκεφτήκαμε πόσο όμορφη θα ήταν η διαδικασία… όμως καλλιτεχνικά όνειρα μακριά από τα σχέδια της ΕΡΤ…. προφανώς κάποια εταιρία είχε την πληροφόρηση πως να κινηθεί, η ΕΡΤ φυσικά δεν έχει ακόμη μιλήσει απούσα όπως τόσους μήνες συνιθίζει να είναι ευχόμαστε να απαντήσει κάποτε και αλήθεια η “ανάθεση” δεν είναι κακή αλλά ας το έλεγαν μην κουράζουμε τόσους συνεργάτες !

Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια!

Αντώνης Καρατζίκος

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αδιάφορο κ κατώτερο της Τερζής μου φαίνεται…η ΕΡΤ μου κάνει εντύπωση πως δεν τοποθετηθεί ακόμη…δν υπάρχει περίπτωση να γίνει ο τελικός?

  2. για το πανηγυρι (και δεν το λεω υποτιμητικα) ειναι οτι πρεπει. για εναν ευρωπαικο διαγωνισμο ομως ειναι ακαταλληλο. αρα η ολη διαδικασια του ελληνικου τελικου ακυρωθηκε, σωστα; ποιος θα μας εκπροσωπησει; η τερζη; μια ενημερωση παρακαλω πολυ

  3. Το τραγούδι είναι για τα πανηγύρια. Κυριολεκτικά. 40 δευτερόλεπτα χωρίς στίχο και κατι ου α ου α….

    Το πιο ενδιαφέρον είναι οτι ενημερωνόντουσαν απ τον Μελά και οχι απ την ερτ. Όταν σχολίαζα ότι πως γίνεται να ξέρει μέχρι και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες φαινόμουν ο κακος και ο αντισυριζαίος. Να όμως που φαίνεται οτι ο συγκεκριμένος είχε καλύτερες πληροφορίες και απο τους συμμετέχοντες. Δεν μιλαμε δυστυχώς για ερασιτεχνισμό της ερτ.. αλλά για ανικανότητα.

    Bye, felicia

  4. Κάτι τέτοιο περίμενα να ακούσω απ τους Χοροσταλίτες αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν μου αρέσει ή όχι… Έχω ανάμεικτα συναισθήματα

  5. Εγω πιστευω με μια καλη σκηνικη παρουσια θα αρεσε στην Ευρωπη….Επισης το οτι δεν ενημερωνε ουτε καν τους ιαγωνιζουμενους η ΕΡΤ αυτο μηπως πρεπει να μας προβληματιζει αν οντως ειναι αληθεια αυτα που μαθαινουμε……Και η Αρετη και οι χοροσταλιτες ενημερωθηκαν απο τον μελα για την ακυρωση τους??Περιεργο αυτο….Ας περιμενουμε….

  6. Κυριε καρατζικο αληθεύει οτι θεωρούσατε αυτο το τραγούδι το πιο κατάλληλο? Το γούστο ειναι υποκειμενικό βέβαια και δημοκρατικό σας δικαίωμα να σας αρεσει πιο πολυ αυτό το κομματι αλλα συγγνώμη που θα το πω το τραγουδι ειναι ανύπαρκτο… ορχηστρικό κακιάς ώρας χωρίς ρεφρέν και χωρίς να αναδεικνύεται η φωνή της τραγουδίστριας μεσα απο αυτόν τον μουσικό αχταρμά.

  7. Οι κακοτεχνες γνώριζαν για που ήτανε το συγκεκριμένο τραγούδι ? Για τα βλάχικα στη βάρη καλό είναι …αλλά μέχρι εκεί ,ελπίζω να έχουν κάποιον άσσο εκεί στην ΕΡΤ αν όχι καλύτερα να μην πάμε .

  8. Η ΛΥΣΗ ειναι μια η eurovision πρεπει να φυγει απο την ερτουλα και να παει σε ιδιωτικο καναλι να τελειωνουμε

  9. Ένα εληνικό παραδοσιακό τραγούδι που ξεσηκώνει και θα κάνει όλο το στάδιο να χορεύει! Πολύ δυνατό! Εύγε!

  10. πιστευω οτι θα πηγαινε καλα και θα ηταν απο τα δυνατα outsider λογο χορογραφιαs και σκηνικηs παρουσιαs!
    TO nocturne ειχε στιχο?

    • Πω πω, μας άγχωσε. Καλά που τελείωσε, χα χα. Δεύτερη φορά δεν αντέχω να το ξαναβάλω. Θα πάθω καριδιακό επεισόδιο. Τρέχει τρέχει η τραγουδίστρια για να το προλάβει. Δεν προλαβαίνει να τραγουδήσει….το βάλανε στο γρήγορο για να χωρέσει όλο στα 3 λεπτά. Δεν εξηγείται. Μας τρολλάρει κάποιος!

  11. Όταν όλοι θα πηγαίνανε με μπαλάντες, εμείς θα πηγαίναμε με ένα χορευτικό και ανεβαστικό κομμάτι, που δύσκολα θα το ξεχνούσε κάποιος…. Και συνδυάζει διάφορες μουσικές και πεντοζαλη και θρακιωτικό.
    Υπέροχο….

  12. Πολυ ανωτερο απο το κοιμισμενο της Τερζη… Οποιος νομιζει οτι της Τερζη εχει περισσοτερες πιθανοτητες να κανει αισθηση στους Ευρωπαιους απο αυτο, δεν εχει ιδεα απο Eurovision!

  13. Εποχές Άργκο,. Αξιοπρεπές στο είδος του ακατάλληλο για Γιουροβίζον. Της Τερζή μακράν καλύτερο.

  14. Το μείζον ερώτημα -ακούγοντας αυτό το κακομονταρισμένο κολάζ- είναι, η ΕΡΤ έκρινε αυτό το πράγμα ως “καλλιτεχικά άρτιο” και έκοψε άλλα για χάρη του;;; Να γιατί ήταν βλακώδης και καταστροφικός ο όρος του σώνει και καλά ελληνικού ηχοχρώματος τραγούδια.

  15. Το τραγουδι παροτι λατρεις της παραδοσιακης μουσικης για τα δικα μου γουστα το βρισκω πολυ μπουκωμενο και υπερφορτωμενο στα ορια του κιτς. Η μεταβαση απο τον θρακιωτικο στον κρητικο σκοπο γινεται λιγο αποτομα και αγαρμπα ενω κατι ιαχες, κραυγες κτλ δεν μου αρεσαν..
    Απο την αλλη απο την στιγμη που οπως λεει η ανακοινωση δεν εχουν καμια επισημη ανακοινωση απο την ΕΡΤ για τον αποκλεισμο τους θα μπορουσαν να περιμενουν να ενημερωθουν γιατι θα μπορουσε και να μην ισχυει.
    Το τραγουδι της Τερζη μια χαρα ελληνικο ηχο και ενορχηστρωση εχει. Ελληνικο ηχοχρωμα δεν σημαινει ντε και καλα βαζουμε ολα τα παραδοσιακα οργανα απο Θρακη ως Κρητη.

  16. Α κι αυτό χαριτωμένο ακούγεται. Πάντως συνεχίζω να λέω ότι έστω και τελευταία στιγμή θα έχουμε εθνικό τελικό. Κι επίσης θα το πω για ακόμα μια φορά ότι πολύ περίεργη η έγκυρη πληροφόρηση της τηλεγκραβούρας…Οψόμεθα

    • Μακαρι μπας και της Κετιμε ειναι λιγακι πιο αξιολογο αλλα χλωμο… Η Τερζη θα παει με το κοιμισμενο σκυλαδικο…

      • Και της Τερζή μου άρεσε (μην το πεις παραέξω). Και να φανταστείς τα ακούσματά μου είναι αλλού τελείως…

  17. Καμία σχέση με το κομμάτι των Argo…. Το argo συνδύαζε προσφυγικά, ραπ και που και που κατι ποντιακα…
    Για όσους λέτε το κομμάτι χαζό, δεν είναι, αλλά έστω…. Θυμαστε τι απαίσιο τραγούδι έστειλε πέρσι η Ρουμανία. Και όμως πηρε τη 5η θέση… Γιατί το γιολελέι έμεινε στην μνήμη όλων… Και αυτό θα μείνει…

  18. Δεν μου άρεσε καθόλου. Παρόλα αυτά θα πρεπε να διαγωνιστεί και να αποκλειστεί μέσω διαγωνισμού.

  19. Που ειστε ολοι εσεις που θελατε ενα τραγουδι να ξεσηκωσει ? Το πιο γρηγορο που εχω ακουσει ποτε για τον διαγωνισμο Για μενα σιγουρα δεκαδα , και λετε οτι θελετε εσεις . Ελληνικο γρηγορο και ξεσηκωτικο ! Γιατι δηλαδη τα αλλα που στελνουν καπιοι αλλοι ειναι καλυτερα ? Εμενα με κερδισε . Κριμα να μην διαγωνισθει σε ενα τελικο .

  20. Το τραγούδι δε με χαλάει. Αυτό που με χαλάει απίστευτα είναι η διαχείριση της ΕΡΤ: ζήτησε να της στείλουν τραγούδια απαιτώντας συγκεκριμένο ύφος για να δώσει τελικά το εισιτήριο………. σε αυτόν που είχε να το πληρώσει! Το όλο σκηνικό είναι απλά ένα μπάχαλο. Ούτε ερασιτέχνες δεν μπορείς να τους πεις (ο ερασιτεχνισμός αν μη τι άλλο υπονοεί και μια αγάπη σε αυτό που κάνεις). Είναι κάκιστη δημοσιοϋπαλληλική συμπεριφορά στη λογική προηγούμενων δεκαετιών. Αφού δεν το θέλουν και το δείχνουν τόσο απροκάλυπτα ότι δεν τους αρέσει, ας δώσουν τη διαδικασία επιλογής σε άλλο κανάλι. Είναι δυνατόν να υπονομεύουν με τέτοιο τρόπο το πιο επιτυχημένο τους πρόγραμμα;

  21. Δηλαδή με αυτά τα 2 τραγούδια πάμε τελικό; Της Τερζή κι των Χοροσταλιτών; Προσωπικά δε μου άρεσε κανένα.. Οι χοροσταλίτες μου θυμίζουν argo οπότε καλύτερα η Τερζή.. Αλλά κι πάλι με αυτά τα τραγούδια δε νομίζω καν να προκριθούμε!! Σε μια σκηνική παρουσία ελπίζουμε πάλι..

  22. Άθλιο. Αρχικά, είναι διαγωνισμός ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ και όχι παραδοσιακής μουσικής. Ναι, ο ήχος είναι ελληνικός και ναι ήταν ζητούμενο, αλλά είναι αχταρμάς. Και το 70% του κομματιού έχει έναν μπερδεμένο αγχωτικό ήχο, το άλλο 30% είναι λίγη φωνητική υποστήριξη και κάτι ΑΑ ΟΥ ΑΑ. Είπαμε, κάτι ελληνικό, αλλά όχι σε 3 λεπτά να μπουκώσουμε, τόσο ερασιτεχνικά, τα πάντα.

    Υ.Γ. 1 Τραγικά τα πολλά σχόλια στο άρθρο, που είναι βαλτά από γνωστούς του συγκροτήματος. Κάνουν μπαμ.
    Υ.Γ. 2 Το τραγούδι της Τερζή μπορεί να μην είναι απίστευτο, αλλά είναι ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

  23. Πολύ καλό το βρίσκωκαι live θα ηταν ακομη πιο καλό αντ αυτού θα σταλεί η φόλα της Τερζή,ρεζίλικια!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ