Εκτός Ελληνικού τελικού η Spider και η Spicy!

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές, η ΕΡΤ μόλις απέκλεισε από τον Ελληνικό Τελικό τις εταιρείες Spider (Χοροσταλίτες) και Spicy (Αρετή Κετιμέ), καθώς δεν κατέθεσαν εμπρόθεσμα τις εγγυητικές επιστολές, κάτι που κατάφερε μόνο η Panik (Γιάννα Τερζή)! Οι δισκογραφικές εταιρείες πήραν εντολή την Δευτέρα στις 7 το βράδυ για κατάθεση των επιστολών, αλλά φαίνεται πως το διάστημα δεν επαρκούσε για να τις έχουν έτοιμες, καθώς οι τράπεζες χρειάζονται παραπάνω από 3 μέρες για να τις ετοιμάσουν! Η απίστευτη αυτή ιστορία έρχεται να προστεθεί σαν κερασάκι στην τούρτα στο ατέλειωτο φετινό σήριαλ του Ελληνικού Τελικού και φαίνεται να δικαιώνει όσους μίλαγαν για άλλες εξελίξεις και επιπρόσθετα σενάρια.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece, θα έχουμε σύντομα νεότερα!

Αντώνης Καρατζίκος

 

94 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ααααυταα είναι…. πάμε τώρα και όπου μας βγάλει. Βλέπετε κι εσείς το πρόστιμο της EBU να αχνοφαίνεται;

    • Όχι γιατι;
      Η Τερζή έχει ήδη ετοιμο τραγουδι.Προκειμενου να πληρώσουμε πρόστιμο ας στείλουμε ότι υπάρχει.
      Αλλιώς απευθείας ανάθεση.
      Να τελειωνουμε

      • Δεν ξέρω αν προλάβατε να διαβάσετε το άρθρο με την δήλωση της κυρίας Μαγνή αγαπητέ, αλλά σύμφωνα με οσα αναφέρει το τραγούδι της εν λόγω “τραγουδίστριας” δεν έχει ίχνος ελληνικού ηχοχρώματος. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως υπάρχει μόνο μια μικρή δόση κλαρίνου. Κατά την άποψη μου, θα ήταν προτειμότερο και σωστότερο να αποχωρήσει η ΕΡΤ παρα να πάμε με…..κλαρίνα!

      • Η κα Μαγνή που το ξέρει; Εν τέλει το μεγάλο γέλιο έχει να πέσει έτσι και γίνει ο τελικός με τα τρία τραγούδια. Μέχρι της 22 του μήνα όλοι θα έχουν καταγγείλει όλους.

      • Η κυρία Μαγνη την οποία δεν γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω θυμήθηκα τώρα ότι το τραγούδι δεν έχει ελληνικό ηχοχρωμα;
        Η μήπως θυμήθηκε τώρα ότι το τραγούδι της Κετιμέ έχει αγγλικό ρεφρέν;
        Αν δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές γιατί πέρασαν στον τελικό;
        Βέβαια ένα πράγμα είναι σίγουρο.
        Από το να πληρώσουμε πρόστιμο χίλιες φορές να παμε με αυτό.

      • Η κυρία Μαγνή, που προφανώς για να κάνει μια τέτοια δήλωση έχει ακούσει και τα υπόλοιπα δυο υποψήφια τραγούδια, δήλωσε πως οι συνεργάτες της κ.Τερζή, ενοχλήθηκαν απο τον αγγλικό στοίχο της κ.Κετιμέ, ενω όπως είπε, η ίδια δεν πληρεί τα κριτήρια για να είναι στον ελληνικό τελικό (ελληνικό ηχόχρωμα). Αυτό που γίνεται είναι ενα ξεκάθαρο σαμποτάζ των 2 συμμετοχών, καθώς η μόνη εταιρία που έχει τις οικονομικές δυνατότητες να ταξιδέψει στην Λισαββόνα είναι η PANIK. Και η ΕΡΤ φροντίζει σκόπιμα να κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

      • Ωραία λοιπόν.Δεν βλέπω κάτι κακο σε αυτό.
        Η ΕΡΤ ζήτησε κάποια πράγματα και χρήμα.
        Αφού έχει μόνο η panik να δώσει είναι λογικό να πάει εκείνη.
        Διότι αυτή τη στιγμή η ΕΡΤ δεν έχει δυνατότητα να αναλάβει κόστος αποστολής.
        Νομίζω είναι αυτονόητο.

    • Και επειδή βλέπω ότι κάποια πράγματα δεν τα γνωρίζεις…το κλαρίνο σου αρέσει η Όχι είναι ελληνικό ηχόχρωμα!

      • Δεν είπα το αντίθετο αγαπητέ, αλλά θεωρώ πως άλλο το να βάζουμε “με το ζόρι” λίγο κλαρίνο στο κομμάτι, για να θεωρηθεί οτι έχει ελληνικό ηχόχρωμα και άλλο το να βασίζεται ενα τραγούδι στην ελληνική παράδοση και στον ελληνικό ήχο απο την αρχή μέχρι το τέλος. Το δεύτερο άλλωστε είναι και το πιο αυθεντικό.
        Άποψη μου είναι οτι η ΕΡΤ πρέπει να δώσει παράταση στις δισκογραφικές να καταθέσουν το ποσό και έτσι να διεξαχθεί ομαλά ο ελληνικός τελικός με 3 τραγούδια.

      • Εγώ θεωρώ άκυρο εξαρχής τον όρο να έχει ελληνικό ηχόχρωμα το τραγούδι μας…χίλιες φορές μια Καλομοίρα παρά οι Argo! Όπως και με τον ελληνικό στίχο…επειδή πέρσι κέρδισε ένα τραγούδι που δεν ήταν στα αγγλικά δεν σημαίνει ότι θα ξανακερδίσει σύντομα – και αν κερδίσει θα είναι στα ιταλικά όχι στα σλοβένικα ή τα ελληνικά! Μια χαρά είναι η Τερζή, μια χαρά και η Panik, ας το στείλουμε και καλή μας επιτυχία σε μια χρονιά με τραγουδάρες!

  2. Μονο τους υποψηφιους λυπαμαι αν ειναι τελικη η αποφαση….
    Αν ισχυει αυτο τοτε τι; Τερζη απευθειας; αναθεση σε αλλον; η αποχωρηση και προστιμο;
    Ευτυχως που σχεδιαζουν τη φετινη επιλογη απο τον οκτωβρη….

  3. τι ερασιτεχνισμος ειναι αυτος; δεν ντρεπονται λιγακι εκει στην ΕΡΤ? ας βγαλουνε μια επισημη ανακοινωση επιτελους.. ελεος… ανατολικο ζητημα εγινε.

    • Τώρα όμως δεν φταίει μόνο η ΕΡΤ. Οι (βλακώδεις και παράλογοι) καλλιτεχνικοί και οικονομικοί της όροι ήταν γνωστοί από την αρχή. Γιατί τους δέχθηκαν εταιρείες και καλλιτέχνες που εξαρχής δεν είχαν τη δυνατότητα και την πρόθεση να τους τηρήσουν (ελληνική γλώσσα και ύφος τραγουδιού, καταβολή συγκεκριμένου ποσού);

      • Η ΕΡΤ τους ζήτησε την επιταγή εντός 3 ημερών. Είναι λογικό μερικές τράπεζες να μην είναι σε θέση να τις εκδώσουν σε 3 ημέρες. Που είναι το παράλογο;
        Η ελληνική γλώσσα υπάρχει και στα τρία τραγούδια, με εξαίρεση εκέινο της κ. Κετιμέ που περιέχει 5 αγγλικές λέξεις. Φτου κακά!
        Απο την άλλη βέβαια η κ. Τερζή που βγαίνει δεξιά και αριστερά να διαφημίσει το τραγουδάκι της, δεν τηρεί έναν πολυ βασίκο κανόνα, εκείνο του καθαρά ελληνικού ηχοχρώματος (σύμφωνα με την κ.Μαγνή). Για να μην αναφερθώ στο βρώμικο παιχνίδι που έπαιξε η εταιρία Panik καθώς και οι συνεργάτες της κοπελίτσας προκειμένου να σαμποτάρουν τις άλλες 2 συμμετοχές. Η Γιάννα Τερζή πρέπει να παραιτηθεί απο την διαδικασία.

      • Μαλλον η Κ. Μαγνη δεν το εχει ακουσει το τραγουδι της Κυριας Τερζη για αυτο λεει οτι θελει . Εγω που μολις το ακουσα μια χαρα Ελληνικοτατο ειναι!

      • 1ον. Είναι η δεύτερη προθεσμία που δίνεται στις δισκογραφικές για να καταθέσουν την εγγυητική.

        2ον. Η Panik πως δεν είχε πρόβλημα με τις τράπεζες και μόνο οι άλλοι δύο είχαν;

        3ον. Το τι είναι το “ελληνικό χρώμα” και πως μετριέται (λες και μιλάμε για φασόλια) είναι πολύ σχετικό. Το τί είναι αγγλικά και το τι ελληνικά είναι πολύ συγκεκριμένο.

      • o.k! Σ’ ευχαριστώ για την απάντηση.
        Και κάτι άσχετο. Θα θελα να πεις την άποψή σου για το τραγούδι που θα επιλεγεί (όταν επιλεγεί) και την πιθανή του πορεία στον διαγωνισμό. Πραγματικά θεωρώ ότι όταν εκφράζεις μια άποψη για τα πλην και τα συν του τραγουδιού μας συνήθως στο τέλος (εκ του αποτελέσματος και όχι μόνο) επιβεβαιώνεσαι.
        Καλή συνέχεια σε όλους!

  4. Δεν ξερω για εσας αλλα τοσο γέλιο που εχω ρίξει τις τελευταίες μερες δεν το περιμενα . Η κατασταση ειναι οτι να ναι! Και δημοτικο σχολειο να αναλάμβανε μια τετοια διαδικασια , καλυτερα θα το εκανε απ’ την ΕΡΤ!

  5. Συγγνώμη πριν λίγες μέρες δεν λέγατε ότι μόνο η Spider είχε καταφέρει να δώσει την επιστολή; ότι να ναι

  6. o γρηγορης μελας γραφει οτι μπορει να δοθει παραταση μεχρι αυριο το πρωι στις αλλες δυο εταιρειες.. βεβαια δε ξερω κατα ποσο αυτο ειναι δικαιο για την πανικ γιατι η διορια ηταν μεχρι 15/2 κ μονο η πανικ την κατεθσε. ενα μεγαλο μπαχαλο φετος και η ΕΡΤ απουσα χωρις καμια επισημη θεση.

  7. Το μυρίζετε και σεις το πρόστιμο της ebu που έρχεται? Το κακό ειναι οτι δεν είμαστε 10 χρονια πριν να το κάνει πρωτο θεμα το star να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει στην ερτ….

  8. Από την στιγμή που η ΕΡΤ ήταν ανίκανη να κάνει τα αυτονόητα, δεν υπήρχε λόγος να συμμετέχουμε φέτος και βασικά μέχρι να μπορέσουν να κάνουν έστω τα αυτονόητα πράγματα! !! Δεν νομίζω ότι θα λειψουμε σε κάποιον. ..Εδώ εμείς οι ίδιοι ξενερωνουμε με αυτές τις συμμετοχές!!!Πλέον το έχουν τερματίσει και έχουμε γίνει ρεζίλι.

  9. Στη συνάτηση της ΕΡΤ με τις εταιρίες την προηγούμενη εβδομάδα,η ΕΡΤ είχε πει τι ζητάει και μάλιστα επειδή αυτές αντέδρασαν,έπεσε και το ποσό,οπότε μην κατηγορούμε μόνο την ΕΡΤ,και οι εταιρίες δεν μας τα λένε καλά

    • Πολύ σωστά.
      Το γνώριζαν πολύ καλά.
      Και όχι μόνο.
      Η ΕΡΤ κατέβασε και το ποσό για να μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι εταιρίες μετά από παζάρι από ότι γράφτηκε.
      Προφανώς όμως για να μην κατηγορούμε μόνο την ΕΡΤ οι εταιρίες δεν διέθεταν τα ποσά που ζητήθηκαν

  10. Πραγματικά πολύ κρίμα αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο… Οι άνθρωποι ετοίμασαν τα κομμάτια τους, κάνουν πρόβες και τους λένε στη ψύχρα αποκλείεστε απ τον εθνικό τελικό; Αυτό δεν έχει προηγούμενο. Και τώρα θα πάμε με το κομμάτι της Γιάννας Τερζή όποιο και να είναι αυτό ή θα καταφύγουμε στη λύση της απευθείας ανάθεσης; Ελπίζω να μην αληθεύει αυτό το πράγμα μια μέρα πριν την ανακοίνωση των τραγουδιών (όπως ακούστηκε)… Απογοητεύτηκα

    • Μα και η “λύση” της απευθείας ανάθεσης σε άλλον καλλιτέχνη είναι ένα κομμάτι… όποιο κι αν είναι αυτό! Από τη στιγμή που δεν έχουμε τελικό θα είναι ένα “κομμάτι όποιο κι αν είναι αυτό”. Ελπίζω να μην ισχύει το άρθρο…

  11. οι εταιρειες ξερανε εξ αρχης οτι το κοστος θα το αναλαβουνε εξ ολοκληρου κ για να αποφευχθουν δηλωσεις του στυλ γυρισαμε με κτελ θεσσαλονικη η ερτ ζητησε τραπεζικη εγγυητικη επιστολη οτι η εταιρεια οντως ειναι σε θεση απ το προφιλ των λογαριασμων της να διαθεσει 20,000ευρω. η σπαιντερ κ η σπαισι γνωριζαν αν εχουνε τοσα λεφτα. προφανως δεν τα εχουνε κ γι αυτο δε μπορεσανε εγκαιρα να εχουνε εγγυητικη. κατι π εκανε η πανικ.

  12. Κρίμα που η ΕΡΤ αποφάσισε να διαθέσει φέτος δημόσιο χρήμα σε εκπομπές σαν του Γιάννη Ζουγανέλη, τη Selfie εκείνων των δύο που είπαν αρχικά ότι θα παρουσίαζαν τον τελικό, τον Μητσικώστα. Επίσης μισθούς για μη μόνιμους υπαλλήλους – εξωτερικούς συνεργάτες/δημοσιογράφους σαν την Έλλη Τριανταφύλλου, τον Κοτρώτσο και το ντουέτο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής.

    Και την ίδια στιγμή να ζητούν να πληρώσουν μεγάλο μέρος της συμμετοχής στην Eurovision από καλλιτέχνες της παραδοσιακής μουσικής, που ούτε τίποτα σοβαρά νυχτοκάματα παίρνουν, ούτε οι δισκογραφικές είναι διατεθειμένες να επενδύσουν πολλά πάνω τους.

    Ας κάνει ο Ζουγανέλης και οι Selfie 2 εκπομπές λιγότερες φέτος, και ας μην πληρωθούν οι εξωτερικοί συνεργάτες 1 μισθό. Μια χαρά θα βγουν τα έξοδα της Eurovision.

    ΥΓ. Λυπάμαι (αν ισχύει το σενάριο) όποιον “4ο δρομέα” αποφασίσει να μπει στη διαδικασία τώρα. Θα του/της έλεγα να μην το κάνει, κι η Παπαρίζου η ίδια να είναι. Αντίθετα να πιέσει κι αυτός/ή,να γίνει ο τελικός με τους 3 καλλιτέχνες που ξέρουμε.

  13. Διαφημιστικό κόλπο είναι για την τηλεθέαση.
    Η Κετιμε δεν θα μείνει απ’ έξω πατέρα μόνο αν αποσυρθεί η ίδια.

    • η κετιμες ας πηγαινε σε σοβαρη εταιρεια να μην περναει αυτα που περναει τωρα στην εταιρεια του φοιβου με πρωτα ονοματα τον αντυπα και τον σχοινα. εμα πια ελεοςς με την κετιμε.

  14. Διαφημιστικό κόλπο είναι για την τηλεθέαση.
    Η Κετιμε δεν θα μείνει απ’ έξω παρα μόνο αν αποσυρθεί η ίδια.

  15. Πλέον θεωρώ ότι υπάρχει ένα σύστημα που προσπαθεί να μεθοδεύσει τα δικά του συμφέροντα. Υπάρχουν σχόλια εδώ μέσα λες και γράφτηκαν από αντιπροσώπους ιδιωτικών καναλιών! Τόσον καιρό μια αρθρογραφία… φημολογίας από διαμορφωτές κοινής γνώμης! Από την άλλη μια θολή διαδικασία που καταλήγει στην… Panik να έχει μ’ ένα σμπάρο (Eurovision 2018) δυό τρυγόνια (Ελλάδα & Κύπρο). Μη νομίζουν ορισμένοι ότι στο τέλος δεν θα αποκαλυφθεί η αλήθεια…

  16. Το επισοδιο των απαράδεκτων 26 χρονια μετα γίνεται αληθινό όσοι δεν το έχετε δει μπείτε δείτε το πολυ μπροστά ομως ΚΛΑΙΩ !!!

  17. αν η πανικ ειχε καλες σχεσεις με την ερτ γιατι δε πηγε η φουρειρα κ παει η τερζη;;;; απλα η οι αλλες δυο εταιρειες μπορει να χρωστανε να ειναι σε τηρεσια κλπ κ να μην μπορουνε ευκολα να παρουνε εγκυητικες απο τις τραπεζες. δεν ειναι δικαιο να παει η τερζη. ας μην παμε να τελειωσει το θεμα. παει η φουρειρα φετος κ θα χαρουμε ολοι κ στην ελλαδα και στην κυπρο

    • Ακριβώς. Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα των δισκογραφικών με τις τράπεζες είναι μία τυπική γραφειοκρατική καθυστέρηση, γιατί αυτό θα αφορούσε και την Panik. Απλά οι τράπεζες δεν εμπιστεύονται χρήματα σε τόσο μικρές δισκογραφικές εταιρείες.

    • Το πόσο συμφωνω με όσα λες δεν λέγεται! Πραγματικά κρίμα που η Ελένη δεν είναι αρκετά καλή για την ΕΡΤ…όσο ήταν η Demy αλλά θα την χαρούμε και ας πηγαίνει με άλλη χώρα!

  18. Μηπως ολα ειναι φημες για να δημιουργηθει ντορος;Το γιατι να ακουγονται τοσο,αλλα ψευδη αλλα αληθη ακομα δε το ξερω…
    Παντως η Κετιμε προ λιγου ανεβασε στο instagram story φωτογραφια που δηλωνει ξεκαθαρα οτι ειναι υποψηφια-ακομα-της εθνικης επιλογης…(τυπου αφισα-προμο)
    Τι να πω…;Κοντος ψαλμος!

  19. τα παιδια που ακουσατε στο σποτιφαι τα τραγουδια δε μπορειτε να τα ανεβασετε κ εδω με καποιο τροπο??

  20. Εν τω μεταξύ, μέχρι Δευτέρα-Τρίτη όλοι γράφανε ότι η Spider ήταν η μόνη εντάξει με τα οικονομικά.

    Αφού έγραψα εγώ ότι η Panik με τον ιδιοκτήτη που έχει αποκλείεται να μην μπορεί να εγγυηθεί τα χρήματα (μνμ το οποίο βγάλατε) το σενάριο άλλαξε..

  21. 1)Οι εταιρίες ξέρανε εδώ και καιρό τις οικονομικές απαιτήσεις της ΕΡΤ

    2)Η Ερτ έριξε το ποσό που ζητούσε κατα 20.000

    3)Η Ερτ έδωσε 2 φορές παράταση

    4)Αν πρόλαβε η Panic,τότε προλάβαιναν όλες

    5)Και μόνο που κάποιοι άλλων εταιριών κατηγορούν εδώ και λίγη ώρα το κομμάτι της Τερζή κ την ερτ,μου δείχνει προσπάθεια,να πάει η ευθύνη αλλού

    Να κατηγορούμε,αλλα να είμαστε αντικειμενικοί

  22. Παιδια το τραγουδι της Τερζη ειναι πολυ μελωδικο και συγκινητικο, με ιδιαίτερη ενορχηστρωση. Εξαιρετικη και η αρθρωση της ετσι οπως τα προφερει! Τωρα το ακουσα κι εγω. Μακαρι να παει εχει ολα τα προσοντα να φτασει πολυ ψηλα, θα το καταλαβετε μολις το ακουσετε!!! Ανυπομονω να ακουσω και τα αλλα δυο ομως.

  23. H Spider εχει κατηγορηθει και μηνυθει απο πολλους τραγουδιστες για οικονομικες υποθεσεις. αν ισχυει ολο αυτο το οικονομικο φιασκο της spider τοτε δε προκειται να παρει εγκυητικη ουτε απο τραπεζα ζιμπαμπουε. διαβαστε για να δειτε τι ειναι η spider http://tvxs.gr/news/ellada/kallitexnes-kataggelloyn-sto-tvxs-i-diskografiki-etaireia-mas-eksapatise

  24. Το ότι εμφανίστηκαν σχολιαστές με ονόματα που δεν έχουμε ξαναδεί τόσον καιρό σε άλλα άρθρα και εκθειάζουν μια συγκεκριμένη συμμετοχή ότι την άκουσαν (!)… φαίνεται πόσο μεγάλα είναι τα πλοκάμια της εν λόγω εταιρείας…

    Δεν ξανασχολούμε με το Ελλαδιστάν… μπλιαξ…

  25. Όντως, ως παραγωγή το τραγούδι της Τερζή είναι πολύ καλοφτιαγμένο και σημερινό (θυμίζει Μαρίνα Σάτη, σε πιο επιβλητική μορφή). Δεν θεωρώ ότι είναι το πιο εμπνευσμένο τραγούδι συνθετικά και στιχουργικά, αλλά στο σύνολο είναι αξιοπρεπές.

  26. εγω μπηκα τωρα στο σποτιφαι κ δεν εχει τιποτα. που στο καλο το ακουσατε ρε παιδια? ενα λινκ δωστε

  27. Παιδιά λογικά της Τερζή θα βγει στο spotify και σε μας μετά τα μεσάνυχτα. Στην Αυστραλία το ακούν ήδη λόγω διαφοράς ώρας.

    • Eίναι πολύ ενδιαφέρουσα η εισαγωγή. Όμως, το μεγάλο πλεονέκτημα του τραγουδιού μπορεί να αποβεί σε μειονέκτημα, αν επιλεγεί. Είναι αυτό που λέμε “over-produced” στο studio, υπερβολικά “γυαλισμένο” ως παραγωγή δηλαδή, ώστε νομίζω ότι δύσκολα όλα τα φωνητικά εφέ μπορούν να αποδωθούν ζωντανά επί σκηνής.

  28. αν ισχυουν οσα λεει το αρθρο και συμφωνα με οσα ειχε πει ο μελας,αν αποκλειστει καποιο κομματι παμε σε αλλο εκπροσωπο 4ο,και αν θυμαμαι καλα νομιζω πως ειχαν πει οτι τον εχουν ετοιμο stand-by αν ειχα καταλαβει καλα δηλαδη…
    οσον αφορα το κομματι της τερζη,τι να πω ακουσα το αποσπασμα,οκ δεν λεει πολλα και ειναι αποσπασματικο αν καταλαβα…
    επισης το θεμα της μπαλαντας δεν νομιζω πως πρεπει να το φοβομαστε κυριως γιατι 2006 κ 2015 ηταν αγγλοφωνες αν πηγαινε μια ελληνικη δεν ξερουμε τι απηχηση θα ειχε…

    • O Σταυρος Σιολας καραδοκει και εχει ηδη δωσει τραγουδι αποτι ακουγεται, ωστοσο εμενα μου αρεσε πολυ της Τερζη και το αποσπασμα της Κετιμε..θα ηθελα τελικο με τα τρια τραγουδια που ηδη εχουμε ετοιμα, οχι αναθεση σε τεταρτον..

      • Έχω βέβαια την υποψία, ΑΝ καταλήξουμε σε τελικό με τρία τραγούδια, ότι και τα τρία είναι ακριβώς στο ίδιο στυλ και ύφος. Παραδοσιακό μοτίβο με πολυφωνικά ρεφραίν. Αυτό δεν είναι καλό για μία επιλογή τραγουδιού.

  29. Άκουσα της Τερζή στο Apple Μusic. Δημοσιεύθηκε ένα απόσπασμα.

    Πρόκειται για χαρακτηριστικό τυπικό ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΛΑΪΚΟ. Της πίστας δηλαδή… αργόσυρτο και λίκνισμα στο τραπέζι πριν βγει ο Αργυρός και σαρώσει τη βραδιά…

    Καμία σχέση με της Σάττι! ΚΑΜΙΑ.

    • εσυ παρε φορα και σκασε κεφαλια στο τοιχο…
      πως φαινεται ο ανθρωπος που δεν εχει δει ποτε στη ζωη του πιστα οπως λεει αλλα αφενως την κατακρινει αφετερου ριχνει λασπη με αερολογιες και λανθασμενες κρισεις..

  30. Ενδιαφερον κομματι, τυπου Μαρινα Σαττη, παντρεμα συγχρονου ηχου με παραδοσιακη μουσικη.
    Μακροσυρτα ορχηστρικα φωνητικα στην ελληνικη γλωσσα που απο την στιγμη που αποδωθουν σωστα δινουν μια μαγευτικη και μυστηριωδη αισθηση, και δεν ακουγονται ξενα στο αυτι του θεατη.
    Σαφως ανωτερο απο το ακρως αδιαφορο This is Love και με μια σωστη σκηνικη παρουσια μπορει να πετυχει!

  31. υπάρχει σε ένα γιαπωνέζικο σαιτ δείγμα του τραγουδιού, ενδιαφέρον ακούγεται και επιβλητικό αλλά πρεπει να το ακούσω ολόκληρο για να χω αποψη

  32. Kατι μου λεει οτι αμεσα θα ανακοινωθει εναs ακομα εναλλακτικοs καλλιτεχνηs (με μεγαλεs συμπαθειεs στουs εντεχνουs)

  33. Δεν ξέρω τι λέτε, λίγο που άκουσα της Τερζή με εξέπληξε ευχάριστα. Δεν περίμενα τόσο καλό αποτέλεσμα από την συγκεκριμένη τραγουδίστρια. Εάν επιλεγεί αυτό, θα είναι σίγουρα κάτι αξιοπρεπές. Κυριακή κοντή γιορτή!

  34. Επιτελους ενα τραγουδι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!
    Ετσι μπραβο, γιατι την αγγλικη προφορα ΔΕΝ την εχουμε.
    Ακουγεται πολυ συμπαθητικο. Αισθησιακο, αργοσυρτο, μυστηριακο, θα αρεσει στους ξενους.
    Ενα λεπτο ακουσαμε μονο. Ελπιζω και το υπολοιπο να ειναι ωραιο.
    Επανερχομαστε.
    Καντε ερωτα. Μη γκρινιαζετε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ