Η πρόβα της Αρετής Κετιμέ!

Πριν από λίγο δόθηκε στην δημοσιότητα ένα βίντεο μ’ένα μικρό απόσπασμα από την πρόβα και το τραγούδι της Αρετής Κετιμέ!

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Αντώνης Καρατζίκος

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου άρεσε αυτό που άκουσα, αλλά θα περιμένω να το ακούσω ολόκληρο. Καλή αρχή…!
    Καλή επιτυχία Αρετή!

  2. Ουαου… μελωδικοτατο σαν ακουσμα ομορφος ρυθμος που σου μενει στο αυτι και οι φωνες αρμονικοτατα δεμενες!!! Σιγουρα θα ξεχωριζε θετικα σε μια λαοθαλασσα ποπ/μπαλαντων(και πολλων εξ αυτων στα αγγλικα)…Εν αναμονει σαφως ολοκληρου του τραγουδιου(οπως και των αλλων 2) και ειλικρινα ας επικρατησει το καλυτερο μεταξυ 3 εξαιρετικων-ελπιζω-κομματιων…

  3. Αισθάνομαι κάπου στη μέση… Η μελωδία στην αρχή μου ακούγεται κάπως Athens 2004 και δε με τρελαίνει, αλλά τα φωνητικά στο τέλος μου φάνηκε ότι έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Αύριο που θα τα ακούσουμε θα έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.

  4. Κύριε ελέησον κύριε ελέησον, πρόσχωμεεεεεν! Διευχών των αγίων πατέρων ημών και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά!

  5. Ενδιαφέρον θα έλεγα! Μου αρέσει το σαντούρι ως μουσικό άκουσμα. Θέλω να ακούσω ολοκληρωμένο το τραγούδι και στη ροή του το πολυφωνικό “we are the same sun”.
    Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία ορισμένων. Ελληνικό ηχόχρωμα είπαμε για φέτος κι ας ψάχνατε τόσον καιρό τις προηγούμενες δουλειές και των τριών καλλιτεχνών. Προφανώς δεν θα διαφέρουν σε κάτι οι φετινές συμμετοχές τους στη Eurovision.
    Αναμένω και τα 3 τραγούδια. Θεωρώ υπάρχει αισιοδοξία!
    Μετά το παραπάνω βίντεο μήπως δημοσιευτούν τα 3 τραγούδια από την ΕΡΤ αργότερα μέσα στο απόγευμα? Μακάρι…

  6. Η κατάσταση μ την ελληνική επιλογή εχει καταντήσει πολυ γελοία κακά τ ψέματα σ ποιον τ πολλά Ε οτι θ γίνει τελικός στις 22 τ Φλεβάρη μπάχαλο παντού δεν υπαρχει οργάνωση για το παραμικρό τελικός δεν νμζ ν γίνει τοτε αν γίνει θ γίνει πιο μετα π δεν το πιστευβ εγώ πιστεύω θ βγάλουν κατι σε απευθείας ανάθεση γτ στο τελος δεν θ προλάβουν θ γίνουμε ρόμπα πανευρωπαϊκός κ στο τελος θ αποχωρήσουμε κ θ πληρώνουμε κ πρόστιμα εξετιας των ηλιθίων τις ΕΡΤ μπάχαλο τους πληρώνουμε αυτο δεν μπορεί ν το συλλάβει ο νους μου πραγματικά!!!

    • Σε έχουνε τόσο πολύ επηρεάσει τα προηγούμενα δημοσιεύματα με τις “έγκυρες” πληροφορίες; Όταν στέλνονται δελτία τύπου από τις δισκογραφικές για τον Ελληνικό τελικό, όταν η ΕΡΤ ανακοινώνει στο πρόγραμμά της την ώρα του Ελληνικού τελικού, νομίζω ότι πλέον είναι σίγουρο ότι θα γίνει και όχι το αντίθετο.
      Φυσικά το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει η ΕΡΤ για όλο αυτό το προηγούμενο μπάχαλο, που άφησε να επιτρέψει με τις τακτικές της, να κυκλοφορούν πολλά σενάρια.
      Ο τελικός θα γίνει και μακάρι να έχουμε όμορφα τραγούδια!

  7. Να πω την αλήθεια, εγώ θέλω ένα τραγούδι που θα μου αρέσει και θα νοιώθω ότι με εκπροσωπεί, ανεξαρτήτως θέσης. Παράδειγμα η περσινή Πορτογαλία. Υπήρχε περίπτωση οι δικοί μας επαΐοντες να διαλέξουν κάτι τέτοιο; Δεν υπάρχει συνταγη. Μόνο καλαισθησία χρειάζεται κι ό,τι γίνει

  8. ενδιαφερον ακουσμα,θα δουμε τα ολοκληρωμενα βεβαια για να κρινουμε,απλα να κραταμε στο πισω μερος του μυαλου μας οτι ο διαγωνισμος τα τελευταια χρονια εχει μιαα ταση να επιβραβευει τη διαφορετικοτητα,ΑΝ σαν ηχοι ειναι αυτο που λεμε ελληνικοι και οχι κλασσικο μπαροκ με τα γνωστα συρτακια,τουρκογυφτικα κτλ κτλ που εχουμε στειλει πολλακις ΙΣΩΣ να εχουμε ελπιδες να τραβηξουμε το ενδιαφερον…οσον αφορα τις πολυφωνιες αν ειναι αρτιες να σας θυμισω οτι οι 3 τσουπωτες ολλανδεζες περσυ δεν τα πηγαν ασχημα(στις επιτροπες) με ενα αδιαφορο τραγουδι για το κοινο οπως εδειξε η ψηφοφορια…αναμενουμε τι θα ακουσουμε με ελπιδες για κατι αρτιο απο κετιμε(αν και για καποιο λογο μου βγαζει πολυ αριστεριλα η ολη πορεια της μουσικα με τις πουλιες και τα γιασεμια και για τα ευρωπαικα δεδομενα αυτο συναδει με πατο,απατο…) και τερζη(πολυ περισσοτερες),οι κλαρινογαμπροι οι αλλοι επειδη εχω ακουσει δειγματα τους απλα θα πεθανουμε στα γελια…

  9. Όταν κάτι Εσθονίες, Λετονιές κτλ. έχουν στους εθνικούς τελικούς τους τραγούδια ας πούμε πιο ψαγμένα, παραδοσιακά, μελωδικά πετάτε τη σκούφια σας και τα ονομάζετε αριστουργήματα.

    Ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Ας το ακούσουμε ολόκληρο να δούμε. Εξακολουθώ να πιστεύω, από διαίσθηση και μόνο πως το καλύτερο τραγούδι θα είναι της Γιάννας Τερζή. Θα δούμε!

  10. Κάποιοι βγάζετε τόση κακία και χολή,χωρίς καν να έχετε ακούσει το τραγούδι…Να σας θυμίσω όμως εσάς που κράζετε,πως η Ελλάδα πέρυσι έστειλε ένα ποπ τραγούδι με σούπερ ομάδα και έναν στίχο που παραλίγο θα έλεγε this is love la la la la la love…επίσης,εσείς που κράζετε ξεχνάτε πως έχουμε στείλει το OPA,ή μήπως ξεχνάτε τους στίχους και την παρουσίαση απο το alcohol is free…ή το ραπ του stereo mike…ααα και ας μην ξεχάσω το come on & rise up rise up to the sky και το φοβερό aphrodisiac..με εναν ελληνικό τελικό σε εμπορικό κέντρο..Γιατί ξεχνάτε όλα αυτά..;;;Ας ακούσουμε τα τραγούδια,ας σχολιάσουμε..αλλά με επικοδομητική κριτική κ ας πάνε όλα καλά..Είχε δίκιο ο Καπουτζίδης,πως είμαστε λαός που μας αρέσει να γκρινιάζουμε

    • Φιλε μου τα ειπες όλα και Συμφωνώ εννοείται..
      Πρωτα ας ακουστούν ολόκληρα τα τραγούδια και μετά έρχεται και η κριτική..
      Καλό πάντως αυτό το δείγμα και συμπαθητικό συνάμα

  11. Tα περισσότερα σχόλια εδώ μέσα κυμαίνονται από κακεντρεχή και πολιτικοποιημένα έως απαράδεκτα. Είναι λυπηρό να βλέπεις νέους ανθρώπους, υποτίθεται “οπαδούς” ενός μουσικού διαγωνισμού μέσα σε τόσο θυμό και μιζέρια…

    • Οποτε ν είμαστε χαρούμενοι κ ν λέμε μπράβο για ολα αυτα τα ομορφα π συμβαίνουν φέτος ειδικά ετσι;; πραγματικά ήμαστε άξιοι τις μοίρας μας ακομα κ σε ενα θέμα τοςο απλό/ασήμαντο για πολλούς, ν συμβιβαζεσται μ το μπάχαλο σε ολα κ ν ειστε κ ευχαριστημένοι, για εμένα ν λέτε παλι κλ που θ παμε Λισαβόνα αλλα ετσι οπως παει δεν θ υπαρχει αλλη συμμετοχή μας σε λιγο, κάθε περσι κ καλύτερα κ δεν μπορώ ν φανταστώ ν το πω αυτο τ χρόνου !!! Εγώ εξαλλου είμαι υπέρ του ν αποσυρθουμε αν ειναι ν τον αντιμετωπίζουμε ετσι τον διαγωνισμό δεν βλεπω το λόγο ν πηγαίνουμε κ ν πετάμε τ λεφτα μας !!!!

      • Κ φυσικά ν ξεκαθαρίσω εγώ δεν μιλάω για τ τραγούδια τ οποία δεν εχω ακούσει αλλα για την αδιαφορία κ τον τροπο π ήθελε η ΕΡΤ ν το κανει χωρις βοήθεια λες κ μπορεί ν κανει τπτ μονη τις!!!

  12. O Ελληνας φαν τα ξερει ολα και εχει παντα δικιο. Απο ενα αποσπασματακι εκρινε οτι δεν παμε πουθενα φετος, οτι μυριζει αριστεριλα, Συριζα ή ψαλμωδια η συμμετοχη της Αρετης. Και τι ακουσαμε σ’ αυτο το αποσματακι τρια δευτερολεπτα σαντουρι και τρια δευτερολεπτα μια γυνακεια πολυφωνια.Φυσικα αυτα τα ομορφα και ευφανταστα σχολια θα μπουν να τα γραψουν στα αγγλικα παντου στηριζοντας για μια ακομα φορα την ελληνικη συμμετοχη και μετα θα γκρινιαζουν οτι μας πολεμανε οι ξενοι και οτι απαξιωνεται η Γιουροβιζιον στην Ελλαδα. Επισης ειναι τοσο γνώστες του τι θα παει καλα και τι οχι, που περυσι την Πορτογαλλια μολις βγηκε το τραγουδι την εδιναν τελευταια κραζοντας τραγουδι και ερμηνευτη. Τους αρεσε μηπως η Ντεμυ? Οχι. Τους αρεσαν οι Αργκο? Οχι. Τους αρεσε η Μαρια Ελενα Κυριακου? Οχι. To Rise Up? Ναι μεχρι να ερθει ο τελικος και να βγουν 20οι. Μετα κραξιμο. Τους αρεσε το Aphrodisiac? Ναι μεχρι να δουν που κατεληξε στον τελικο. Τους αρεσαν οι Κοζα Μοστρα με τον Αγαθωνα? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ (καλα που παμε με ενα συγκροτημα που δεν το ξερει η μανα τους και τον γερο Αγαθωνα με την μουστακα) μεχρι να σκισουν στην Γιουροβιζιον και να γινουν ξαφνικα απο τις καλυτερες συμμετοχες μας. Το ιδιο και με τον Λουκα και τον Stereo Mike (λαικο τραγουδι που ειναι μονο για εγχωρια καταναλωση μαζι με ραπ.Ποσο κιτς. Θα πατωσουμε) Καλα τα ειπε ο Καπουτζιδης για την γκρινια των φανς για ολους και για ολα. Ενας διαγωνισμος τραγουδιου ειναι δεν ειναι και εθνικης σημασιας θεμα. Αμα σας χαλαει τοσο πολυ κοψτε την.

    • Πόσο δίκιο έχεις! Η τελευταία φορά που ελληνική συμμετοχή δεν έφαγε κράξιμο ήταν το Rise up που κόβαμε το κεφάλι μας ότι θα χτυπήσει 5άδα και μόλις ήρθε η 20ή θέση αμέσως να πούμε ότι μας μισούν οι Ευρωπαίοι και ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω όμως ξεχάσαμε πως το τραγούδι μας τότε ήταν κουραστικό και επαναλαμβανόμενο χωρίς νόημα…. Ένας ραπερ που λαχανιαζε απ τη πρώτη νότα και ένα τραμπολινο έτσι για να μας προσέξουν κι εμάς λίγο.

      ΥΓ: Ο ήχος απ το σαντούρι της Κετιμε τους ξενίζει ενώ ο αχώνευτος Τσέχος με το κουραστικό του τραγούδι τους εντυπωσίασε περισσότερο χαχαχα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ