ΛΕΤΟΝΙΑ: Τα αποτελέσματα του Β’ Ημιτελικού!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο δεύτερος ημιτελικός του Supernova 2018, ένα πραγματικά πολύ όμορφο τηλεοπτικό show που παρουσίασαν ο Justs Sirmais και η Dagmhara Legante. Οι 2 καλλιτέχνες που πέρασαν στον τελικό είναι οι ακόλουθοι:

1. MADARA – «Esamība» – live εμφάνιση

2. Ritvars – «Who’s Counting?» – live εμφάνιση

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πέντε τραγούδια που δεν κατάφεραν να προκριθούν στον μεγάλο τελικό.

Hypnotic – «Pray» – live εμφάνιση

Markus Riva – «This Time» – live εμφάνιση

In My Head – «Sunset» – live εμφάνιση

Monta – «1000 Roses» – live εμφάνιση

Riga Reggae – «Stop the War U2» – live εμφάνιση

Τα αποτελέσματα δόθηκαν με τυχαία σειρά και όπως είναι γνωστό φέτος τα αναλυτικά αποτελέσματα κοινού και κριτικής επιτροπής θα τα μάθουμε μετά το πέρας του μεγάλου τελικού! Τηλεοπτικό κοινό και κριτική επιτροπή άκουσαν τα διαγωνιζόμενα τραγούδια και αποφάσισαν για τα 2 καλύτερα.

Καλεσμένοι της βραδιάς ήταν το συγκρότημα Musiqq (Εurovision 2011) και ο DJ Rudd με την τραγουδίστρια Mara Upmane. Μπορείτε να δείτε τις εμφανίσεις τους εδώ και εδώ αντίστοιχα!

Δυστυχώς ο Markus Riva για μία ακόμα φορά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Supernova παρ’όλο που και πάλι θεωρούνται το φαβορί και ήταν ο αγαπημένος των φανς. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να τα καταφέρει. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να κερδίσει τη μία και μοναδική wild card για τον τελικό…Ίδωμεν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο poll του ΟGAE Greece η MADARA ήταν ξεκάθαρη νικήτρια με 48%. Δεύτερος ήταν ο Markus Riva με 27%. Ωστόσο ο Ritvars με το τραγούδι του Who’s counting? που προκρίθηκε απόψε δε φάνηκε να συγκίνησε κανέναν από τους αναγνώστες μας, μιας και δεν πήρε ούτε μία ψήφο.


UPDATE 12/2/2018 – ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!

O Markus Riva στον Τελικό του Supernova 2018!

Πριν από λίγο η οργανωτική επιτροπή του Supernova 2018 επανεξέτασε την ηλεκτρονική ψηφοφορία που βρίσκονταν σε εξέλιξη την ώρα του ημιτελικού και ανακάλυψε ότι το σύστημα είχε τεχνικά προβλήματα και οι ψήφοι δεν προσμετρήθηκαν σωστά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του Markus Riva. Όμως η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να του δώσει το εισιτήριο για τον τελικό έστω και καθυστερημένα, χωρίς ωστόσο να αποκλείει και τον Ritvars, μιας και το φταίξιμο ήταν δικό τους. Έτσι στον τελικό πέρασαν 3 συμμετοχές, αυτές των MADARA, Ritvars και Markus Riva. Τελικά το μεγάλο φαβορί Markus Riva έστω και με αυτή την εξέλιξη βρίσκεται στον τελικό όπως αναμενόταν. Βέβαια μετά από αυτό το γεγονός, δεν είναι σίγουρο αν θα υπάρξει και wild card…

Πώς σας φάνηκαν τα αποτελέσματα; Συμφωνείτε με τα 2 τραγούδια που προκρίθηκαν;

Θεωρείτε δίκαιη την προσθήκη του Markus Riva στον τελικό;

Ραντεβού τώρα το επόμενο Σάββατο για τον τρίτο ημιτελικό!

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νεότερα σχετικά με το Supernova 2018.

Γιώργος Φλίγκος

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ