ΣΟΥΗΔΙΑ: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός του Melodifestivalen 2018!

Δεύτερη εβδομάδα για το Σουηδικό φεστιβάλ και δεύτερος Ημιτελικός. Αυτή τη φορά μεταφερόμαστε στο Göteborg όπου 7 ακόμη τραγούδια θα διεκδήσουν τις 4 θέσεις (2 Τελικού και 2 της Δεύτερης Ευκαιρίας) που θα φέρει το βραβείο ένα βήμα πιο κοντά.

Παρουσιαστής του φεστιβάλ για φέτος θα είναι David Lindgren. Μετά από τρεις προσπάθειες να κερδίσει το φεστιβάλ (2012, 2013, 2016) τελικά βρέθηκε πέρσι στο τιμόνι της παρουσίασης μαζί με τους Clara Henry και Hasse Andersson. Η παρουσία του κρίθηκε τόσο επιτυχημένη αφού ψυχαγώγησε το κοινό με τις ερμηνείες του τσαλακώνοντας ταυτόχρονα την προσωπικότητά του, που για φέτος τον επέλεξαν να βρίσκεται μόνος του στην παρουσίαση (με μικρή βοήθεια από τον Freddie Svensson).

Τα αποψινά τραγούδια είναι σε σειρά εμφάνισης:

Από τα παραπάνω τραγούδια 2 θα περάσουν απευθείας στον Τελικό, 2 στον γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας ενώ τρία θα αποκλειστούν από τη διαδικασία.

Μεταξύ των καλλιτεχνών έχουν ξαναβρεθεί στη σκηνή του Melodifestivalen οι: Samir & Viktor (2015 & 2016), Mimi Werner (2016). Η Margaret συμμετείχε στον Εθνικό Τελικό της Πολωνίας το 2016 με το τραγούδι «Cool me Down» με το οποίο ήρθε δεύτερη, ενώ κέρδισε τον OGAE Second Chance Contest 2016. Τη συμμετοχή της συνυπογράφει ο Arash (Αζερμπαϊτζάν 2009).

Τον αποψινό Ημιτελικό μπορείτε να δείτε στις 21:00 ώρα Ελλάδος εδώ.

Αλέξανδρος Λιάπης

Written by 

Related posts

One Thought to “ΣΟΥΗΔΙΑ: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός του Melodifestivalen 2018!”

  1. Donnie Darko

    Οι μπουρδίτσες συνεχίζονται… ίσως το πιο κακό ΜF των τελευταίων χρόνων…

Comments are closed.