EUROVISION 2018: Το θέμα των φετινών postcard (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)!

Οι διεργασίες για τη φετινή Eurovision γίνονται ολοένα και πιο έντονες και σιγά-σιγά δρομολογούνται και τα γυρίσματα των postcard, δηλαδή των video που προβάλλονται πριν από την εκάστοτε συμμετοχή. Οι καλλιτέχνες θα ταξιδέψουν σε όλη την Πορτογαλία, τη χώρα που φιλοξενεί τον διαγωνισμό, κάνοντας μία δραστηριότητα μιας και το θέμα είναι «Καλώς ορίσατε στην Πορτογαλία».

Αυτές τις ημέρες, ο εκπρόσωπος της Αυστρίας, Cesár Sampson, γύρισε το δικό του video κάνοντας ποδήλατο σ’ ένα από τα πιο ιστορικά χωριά της Πορτογαλίας. Το Μονσάντο βρίσκεται στα ανατολικά, σε υψόμετρο 758 μέτρων, περιβάλλεται από γρανιτένιους ογκόλιθους βάρους 200 τόνων έκαστος, κατελήφθη τον 12ο αιώνα από τον βασιλιά Αλφόνσο Α’ κι έχει χαρακτηριστεί ως το «πιο πορτογαλικό χωριό στη χώρα».

Ο καλλιτέχνης δήλωσε: «Είναι συναρπαστικό να βρίσκομαι στην Πορτογαλία, όπου σε τρεις μήνες θα πραγματοποιηθεί η Eurovision. Τα πράγματα σιγά-σιγά εντείνονται. Το νιώθω! Έχω αναμνήσεις από τα πρώτα μου χρόνια ως πλανόδιος μουσικός, αλλά κατά τη διάρκεια της βόλτας μας στην ορεινή περιοχή του Μονσάντο, δημιούργησα κι άλλες!».

Η Αυστρία θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision (08/05) και το τραγούδι που θα την εκπροσωπήσει, θα δημοσιοποιηθεί σύντομα.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: eurovision.tv]

8 ΣΧΟΛΙΑ

    • Όχι, ο εκπρόσωπος της Αυστρίας φαίνεται να κάνει ποδήλατο στο δικό του video. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα κάνουν κάποια άλλη δραστηριότητα.

  1. οι δικοι μας να φανταστω θα το γυρισουν το μαιο ή θα το αφησουν σε καποιον αποτυχημενο graphic designer στ κατηγοριας της ερτ που θα γελαει και το ποικιλοχρωμον εριφιον?
    και μετα θα βγουν να πουν ειχε γνωσης photoshop..!!!
    χαχαχαχαχα
    ΚΡΑΞΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
    Mπας και αποσυρουν τα εκτρωματα που θα ακουσουν τα αυτακια σας τις 12 του μηνα… 😉
    ο σουπερμαν της τσεχιας θα ειναι απιαστο ονειρο…

    • Είπαν κάποιοι Έλληνες φαν που κρίνουν τραγούδια πριν τ’ακούσουν…
      Εσείς τα κοράκια μπορείτε και είναι δικαίωμα σας να κράζετε. Κάποιοι από εμάς θα πούμε την άποψή μας αφού τ’ακούσουμε.
      Κράξιμο λοιπόν και να παροτρύνεται κι άλλους ε; Γιατί πλησιάζει η ημερομηνία που θα ακουστούν. Γρήγορα κοράκια μαζευτείτε!!!

      • Δυστυχώς έχεις δίκιο. Κάποιοι τρέφονται με τις αρνητικές κριτικές και απαξιώνουν ακόμα και καταξιωμένους καλλιτέχνες και συντελεστές όπως έχουμε δει στο παρελθόν.
        Ποτέ… μα ποτέ, δεν έχω κρίνει και δεν έχω σχολιάσει την άποψη και το γούστο του καθενός για ένα τραγούδι. Αλλά τα παραπάνω “σχόλια” δείχνουν το μέγεθος της εμπάθειας που υπάρχει, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που δεν μπορούν ούτε τα προσχήματα να κρατήσουν περιμένοντας πρώτα να δημοσιοποιηθούν τα τραγούδια και μετά να μας πουν την όποια άποψή τους για αυτά
        Αν από τώρα μιλούν για κράξιμο σκέψου τι χολή θα βγάλουν σε λίγες μέρες.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ