ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Στον “αέρα” ακόμα 4 τραγούδια του ΕΜΑ 2018!

Τα τραγούδια για τον εθνικό τελικό της Σλοβενίας ΕΜΑ 2018 αποφασίστηκε να τ’ακούσουμε για πρώτη φόρα από το ραδιόφωνο Val 202, στις 5, 6, 7 και 8 Φεβρουαρίου, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας.

Κάθε μεσημέρι στις 14.40 CET, θα μεταδίδονται 4 τραγούδια την ημέρα και συνεντεύξεις από τους συμμετέχοντες.

Σήμερα βγήκαν στον αέρα ακόμα 4 τραγούδια του ΕΜΑ 2018:

Anabel – Pozitiva

Lea Sirk – Hvala, ne!

Marina Martensson – Blizu

Nuška Drašček – Ne zapusti me zdaj

Τα πρώτα 4 τραγούδια του ΕΜΑ 2018 που βγήκαν χθες θα τα βρείτε εδώ!

Όπως ήδη σας έχουμε πληροφορήσει ο ημιτελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ο τελικός την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, ενώ παρουσιαστής και τις δυο βραδιές θα είναι ο τηλεπαρουσιαστής και ηθοποιός, Vid Valič.

Πως σας φαίνονται τα 8 πρώτα τραγούδια του EMA 2018; Ξεχωρίζετε κάποιο;

Μείνετε με το OGAE Greece για την ανακοίνωση και των υπόλοιπων τραγουδιών!

[φωτογραφία: RTV.SLO]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ