ΛΕΤΟΝΙΑ: Τα αποτελέσματα του Α’ Ημιτελικού!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο πρώτος ημιτελικός του Supernova 2018, ένα πραγματικά πολύ όμορφο τηλεοπτικό show που παρουσίασαν ο Justs Sirmais και η Dagmhara Legante. Οι 2 καλλιτέχνες που πέρασαν στον τελικό είναι οι ακόλουθοι:

1. Liene Greifāne – «Walk the Talk» – live εμφάνιση

2. Edgars Kreilis – «Younger Days» – live εμφάνιση

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πέντε τραγούδια που δεν κατάφεραν να προκριθούν στον μεγάλο τελικό.

Katrīna Gupalo and The Black Birds – «Intoxicating Caramel» – live εμφάνιση

Rahu the Fool – «Oh Longriver» – live εμφάνιση

DVINES – «More Than Meets the Eye» – live εμφάνιση

Agnese Stengrevics – «You Are My World» – live εμφάνιση

Sudden Lights – «Just Fine» – live εμφάνιση

Τα αποτελέσματα δόθηκαν με τυχαία σειρά και όπως είναι γνωστό φέτος τα αναλυτικά αποτελέσματα κοινού και κριτικής επιτροπής θα τα μάθουμε μετά το πέρας του μεγάλου τελικού! Τηλεοπτικό κοινό και κριτική επιτροπή άκουσαν τα διαγωνιζόμενα τραγούδια και αποφάσισαν για τα 2 καλύτερα.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνιστικού μέρους ανέβηκαν στην σκηνή οι 3 προηγούμενοι νικητές του Supernova και εκπρόσωποι της χώρας. Η Aminata, o Justs και η Agnese Rakovska (των Triana Park) σε ένα εξαιρετικό medley των συμμετοχών τους ξεσήκωσαν το κοινό! Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Στη διάρκεια της ψηφοφορίας ανέβηκε στην σκηνή του Supernova η εκπρόσωπος της χώρας το 2010 Aisha (Aija Andrejeva) και ερμήνευσε μία τελευταία επιτυχία της. Ακόμα ένας καλεσμένος ανέβηκε να τραγουδήσει πριν το τέλος της ψηφοφορίας, ο Dons, ο οποίος στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να εκπροσωπήσει τη χώρα του χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο poll του ΟGAE Greece ο Edgars Krielis ήταν ξεκάθαρος νικητής με 55%. Στη δεύτερη θέση ήταν η Agnese Stengrevics (που όμως δεν πέρασε στον τελικό του Supernova 2018) και στην τρίτη θέση η  Liene Greifāne (που ήταν η δεύτερη προκριθείσα μαζί με τον Edgars). Οι υπόλοιποι 4 συμμετέχοντες του ημιτελικού δεν κατάφεραν να ψηφιστούν και έτσι για ακόμη μια φορά το poll μας ήταν κοντά στο τελικό αποτέλεσμα.

Πώς σας φάνηκαν τα αποτελέσματα; Συμφωνείτε με τα 2 τραγούδια που προκρίθηκαν;

Ραντεβού τώρα το επόμενο Σάββατο για τον δεύτερο ημιτελικό!

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νεότερα σχετικά με το Supernova 2018.

Γιώργος Φλίγκος

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακράν καλύτερο αυτού του ημιτελικού το “Younger days”!!! Τα υπόλοιπα μού φάνηκαν αδιάφορα έως wtf.

  2. 1.Sudden Lights – Just fine 10/10
    2.Rahu The Fool – Oh, longriver 8/10
    3.Katrina Gupalo & The Black Birds – Intoxicating caramel 7.5/10
    4.Liene Greifaune – Walk the talk 6/10
    5.Edgars Kreilis – Younger days 5.5/10
    6.DVINES – More than meets the eye 5/10
    7.Agnese Stengrevics – You are my world 4.5/10

    Συνολικά, μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά για τη Λετονία με τραγούδια σαφέστατα ανώτερα από της Σουηδίας. Δυστυχώς τα 3 αγαπημένα μου δεν προκρίθηκαν…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ