ΣΟΥΗΔΙΑ: Τα αποτελέσματα του Α’ Ημιτελικού!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο πρώτος από τους τέσσερις Ημιτελικούς του Melodifestivalen 2018. Από τα επτά τραγούδια που διαγωνίστηκαν, δύο πέρασαν στον Τελικό της Στοκχόλμης και άλλα δύο στο γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας.

Τα αποψινά τραγούδια ήταν τα:

  1. Patrick Swayze – Sigrid Bernson
  2. My Turn – John Lundvik
  3. All The Feels – Renaida
  4. Livet på en pinne – Edward Blom
  5. Osby Tennessee – Kikki Danielsson
  6. Solen lever kvar hos dig – Kamferdrops
  7. Dance You Off – Benjamin Ingrosso

Στον πρώτο γύρο ψηφοφορίας αποκλείστηκαν τα τραγούδια Solen lever kvar hos dig της Kamferdrops (6η θέση) και Osby Tennessee της Kikki Danielsson (7η θέση).

Στη συνέχεια, στο δεύτερο γύρο ψηφοφορίας τα δύο τραγούδια που πέρασαν στον Τελικό ήταν τα:
My Turn – John Lundvik
Dance You Off – Benjamin Ingrosso

Στο γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας πέρασαν τα:
All The Feels – Renaida
Patrick Swayze – Sigrid Bernson

Αλέξανδρος Λιάπης
Φωτογραφία: SVT

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εντυπωσιακη η σκηνικη παρουσια του benjamin ingrosso. ημουν βεβαος οτι θα προκρινοταν απευθειας στον τελικο. ηταν το μονο τραγουδι που μου αρεσε απο τον αποψινο ημιτελικο. λες και εβλεπες video clip. εξαιρετικα πλανα και σκηνοθεσια. ευγε!

  2. Τα αποτελέσματα ήταν όπως τα περίμενα.Ενοχλητικός ο ινγκροσο στο αυτί.Σίγουρα ο νικητής δεν θα ρθει από αυτόν τον ημιτελικό.Καλή ποιότητα του σοου αλλά ο σχολιαστής με τα χρυσά δεν μου άρεσε καθόλου.Αυτά

  3. Η μόνη συμμετοχή που μου άρεσε από αυτόν τον αδύναμο ημιτελικό, ήταν το My turn και νομίζω ότι δίκαια πέρασε στον τελικό. ..Από κει και πέρα…Το χάος! !!Ειδικά το τραγούδι του Ingrosso και παλιομοδιτικο και δεν σου μένει με τίποτα! !! Να ναι καλά τα κοριτσάκια και η σκηνική παρουσία που τον έσωσε! !! Το αστείο της βραδιάς ήταν η αντίδραση του όταν πέρασε στον τελικό, λες και δεν το περίμενε! !!

  4. Είδα τον πρώτο ημιτελικό λιγο καθυστερημένα(γιατί το είχα ξεχάσει:p) ,ακούγοντας για πρώτη φορά τα τραγούδια.Δεν είχα χρόνο να τα ακούσω νωρίτερα..Εντυπωσιάστηκα πολύ με την φωνή αλλά και το τραγούδι του John Lundvik.Μου άρεσε πάρα πολύ και μπορώ να πω πως ήταν το αγαπημένο μου από αυτόν τον πρώτο ημιτελικό.Από εκεί και πέρα σίγουρα ξεχωρίζει το τραγούδι του Benjamin.Θα είναι από αυτά που λογικά θα διεκδικήσουν την νίκη.Άξιζαν και τα δυο την απευθείας πρόκριση πάντως.!Τα άλλα δυο που πήγαν στην δεύτερη ευκαιρία με άφησαν αδιάφορο.Καλούτσικα μεν ,αλλά μέχρι εκεί.Αν και μπορώ να πω ότι το all the feels της Renaida ήταν αρκετά καλό μουσικά.Η φωνή της κοπέλας δεν μου άρεσε.

  5. Μουσικα μου αρεσε το all the feels, αλλα η Renaida ειναι ψιλοαφωνη, οποτε δεν.
    Ο Benjamin αφωνος οπως περιμεναμε, το τραγουδι, οτι ποιο προχειροεμπορικο. Χαλια.
    Το my turn εσωσε λιγο την κατασταση, κυριως λογω της παρουσιασης του John. Βεβαια ουτε κι αυτος το χει φωνητικα, αλλα στους τυφλους…
    Αποψη μου. Μαπα ο πρωτος γυρος. Εχει αλλους 3. Ιδωμεν.

  6. Melodifestivalen – Heat 1 :
    1. Benjamin Ingrosso : 7.5/10
    2. Renaida : 6/10
    3. Kamferdrops : 5.5/10
    4. Kikki Danielsson : 5.5/10
    5. John Lundvik : 5/10
    6. Sigrid Bernson : 4/10
    7. Edward Blom : 1/10

    Πολύ χαμηλό το επίπεδο των τραγουδιών (όχι της παραγωγής βεβαίως). Επίσης NA πως δημιουργείς ψευδαίσθηση φαβορί για τον Benjamin. Του παρέχεις άρτια τηλεοπτική και σκηνοθετική κάλυψη, ανάμεσα σε τραγούδια ελάχιστης δυναμικότητας et voila 🙂

  7. Είδα κι εγώ καθυστερημένα τις εμφανίσεις και κυρίως αυτή του Benjamin, ο οποίος θεωρείται και φαβορί. Είχα ακούσει κάνα 2 κομμάτια του στο παρελθόν και ομολογώ ότι μου άρεσαν. Το τραγούδι του για τη Eurovision συμπαθητικό, δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που λέμε “κομματάρα, αλλά συμπαθήτικο. Απογοητεύτηκα όμως από το live. Σαν να μην έβγαινε η φωνή του. Αν τελικά νικήσει αυτό, δεν νομίζω ότι θα μπει και 5αδα. Δεκάδα ίσως. Εξάλλου, για τη Σουηδία μιλάμε. Ξέρουμε καλά ότι προωθείται κάθε χρόνο από τις επιτροπές, ό,τι και να στείλει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ