Eurovision 2018: Ξεκινά η πώληση των εισιτηρίων για τους ημιτελικούς!

 

Σήμερα, 30/1 στις 12μ.μ. ώρα Ελλάδος, ξεκινά το τρίτο κύμα της πώλησης των εισιτηρίων για την Eurovision της Λισαβόνας. Πρόκειται για εισιτήρια που αφορούν και τα 6 shows των ημιτελικών, διαφόρων τύπων και κατηγοριών, όπως φαίνεται στους παρακάτω πίνακες.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 25.00 € έως  140.00 €.

 

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας blueticket.pt

Θα ακολουθήσει και ένα τέταρτο κύμα πώλησης εισιτηρίων που θα ανακοινωθεί προσεχώς!

Όπως προέκυψε χθες από την κλήρωση των ημιτελικών, η Ελλάδα και η Κύπρος θα διαγωνισθούν στον 1ο ημιτελικό στις 8 Μαϊου (20:00 τοπική ώρα).

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη διοργάνωση της Eurovision 2018 και τη διάθεση των εισιτηρίων.

[φωτογραφίες: ESCToday]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ