ΒΕΛΓΙΟ: Laura Groeseneken: «Εγώ υπογράφω το τραγούδι της Eurovision»!

H Laura Groeseneken, σε συνέντευξή της, αποκάλυψε πως το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύσει στη Eurovision, έχει ήδη επιλεγεί και, μάλιστα, φέρει την υπογραφή της στη σύνθεση.

«Δεν είναι ένα τυπικό ποπ τραγούδι, ούτε καν στο στιλ της Eurovision. Είναι κάπως μυστηριώδες» ανέφερε η φετινή εκπρόσωπος του Βελγίου στην ιστοσελίδα eurovisionbelgium.be και, όσον αφορά στις προσδοκίες της για τον διαγωνισμό, τόνισε: «Είναι μια μοναδική ευκαιρία, κάτι που μπορείς να κάνεις μια φορά στη ζωή σου. Θα κάνω το καλύτερο δυνατόν κι οι προσδοκίες είναι ιδιαίτερα υψηλές μετά τα αποτελέσματα του Loïc Nottet, της Laura Tesoro και της Blanche. Πάω στη Eurovision για να νικήσω».

Σχετικά με την επιλογή του τραγουδιού, η ερμηνεύτρια είπε: «Τα αουτσάιντερ μπορούν να νικήσουν». Οι ιθύνοντες της φλαμανδόφωνης δημόσιας ραδιοτηλεόρασης του Βελγίου (VRT) έλαβαν πολλά τραγούδια, ακόμα κι από το εξωτερικό. Απαιτήθηκαν, μάλιστα, πάνω από είκοσι ηχογραφήσεις για να προτιμηθεί το κομμάτι που συνέθεσε η Laura Groeseneken, η οποία -εντούτοις- δεν αποκάλυψε πότε θα δημοσιοποιηθεί.

Το Βέλγιο θα μάθει σε ποιον ημιτελικό θα συμμετάσχει στις 29/01. Η 63η Eurovision θα φιλοξενηθεί, στη Λισαβόνα, από τις 8 έως τις 12 Μαΐου.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: youtube.com]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ