ΤΣΕΧΙΑ: Δείτε τη βαθμολογία της διεθνούς κριτικής επιτροπής! Ποιος προηγείται;

Πριν από λίγο, ανακοινώθηκε από την Κρατική Τηλεόραση της Τσεχίας (ČT) η βαθμολογία της διεθνούς επιτροπής για τους έξι φιναλίστ, η οποία και θα καθορίσει το 50% της τελικής βαθμολογίας.

Με βάση τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, προβάδισμα στον αγώνα για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Τσεχίας στη Λισαβόνα έχει o  Mikolas Josef με το τραγούδι  Lie to me  που έλαβε 68 βαθμούς και είναι ο νικητής!

Αυτή είναι και η μόνη ανακοίνωση της κριτικής επιτροπής προς το παρόν!

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του Τσέχικου καναλιού η υπόλοιπη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής θα ανακοινωθεί την προσεχή Τρίτη και όχι τη Δευτέρα που είναι ο τελικός! Δηλαδή, μια ημέρα μετά!         .

Όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενο άρθρο μας, η διεθνής κριτική επιτροπή περιλαμβάνει γνωστούς Eurostars και αποτελείται από τους:

Dami Im – Αυστραλία
Robin Bengtsson – Σουηδία
Naviband – Λευκορωσία
SunStroke Project – Μολδαβία
Sanja Vučić – Σερβία ️
Jalisse – Ιταλία
Iveta Mukuchyan – Αρμενία
Nathan Trent – Αυστρία
Norma John – Φιλανδία
Liora Simon – Ισραήλ ️

Ο νικητής του εθνικού τελικού EUROVISION SONG CZ θα προκύψει, όπως είπαμε, από την ψηφοφορία του κοινού και της επιτροπής σε ποσοστό 50-50%. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα επιλεγεί το τραγούδι που θα έχει προτιμήσει το κοινό.

Εσείς ακούστε εδώ τα υποψήφια τραγούδια και συνεχίστε να ψηφίζετε στο poll του OGAE Greece!

Η διαδικασία προς τον τελικό της 29ης Ιανουαρίου γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστική… Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να μάθετε όλες τις εξελίξεις!

[φωτογραφία: eurofestivalnews.com]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ