ΔΑΝΙΑ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι και τα τραγούδια του DMGP’18!

Πριν από λίγο, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Δανίας DR σε συνέντευξη τύπου παρουσίασε τους δέκα υποψηφίους και τα τραγούδια τους που θα πάρουν μέρος στον εθνικό τελικό, Dansk Melodi Grand Prix 2018 (DMGP’18).

Οι υποψήφιοι και τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν είναι (σε παρένθεση οι συντελεστές):

1. Ditte Marie“Riot” (Lise Cabble, Theis Andersen i Chris Wahle)

2.Anna Ritsmar“Starlight” (Lise Cabble)

3.Rasmussen“Higher Ground” (Niclas Arn i Karl Eurén)

4.Sannie (aka Whigfield)“Boys and Girls” (Sannie Carlson, Domenico Canu i James Reeves)

5.Sandra“Angels to My Battlefield” (Lars’ Chief 1′ Pedersen, Ronny Vidar Svendsen, Anne Judith Stokke Wik, Nermin Harambasic i Sandra Hilal)

6.Lasse Meling“Unfound” (Lasse Meling, Kim Nowak-Zorde i TheArrangement)

7.Carlsen“Standing Up for Love” (Thomas Thörnholm, Michael Clauss i Dave Rude)

8.Karui“Signals” (Annelie Karui Saemala, Jeanette Bonde, Daniel Fält i Jonas Halager)

9.Rikke Garner“Holder fast i ingenting” (Rune Braager, Clara Sofie Fabricius i Andrea Emilie Fredslund Nørgaard)

10.Albin Fredy – “Music for the Road” (Rune Braager, John Garrison i O. Antonio)

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρίσκονται και οι γνώριμοι Whigfield που είχαν κάνει παγκόσμια επιτυχία με το hit “Saturday Night”! Επίσης, συμμετέχει ξανά η Ditte Marie που είχε λάβει μέρος στο DMGP το 2012 με το τραγούδι “Overflow”και ο Albin Fredy που είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό το 2013 με το τραγούδι “Beautiful to me”.

Τα τραγούδια δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμα, κάτι που αναμένεται να γίνει κατά τη διάρκεια του διαστήματος μέχρι τον τελικό.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει με άρθρο μας, το DMGP’18 θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2018 στο Άαλμποργκ. Το Άαλμποργκ φιλοξένησε το DMGP μέχρι σήμερα 6 φορές, από το έτος 1992. Ο εθνικός τελικός θα λάβει χώρα στο κλειστό στάδιο Gigantium, χωρητικότητας 8500 θεατών.

Οικοδεσπότες του show θα είναι, όπως και πέρσι, οι γνώριμοι Annette Heick και Johannes Nymark.

Φέτος το DMGP περιλαμβάνει μια σημαντική αλλαγή με την οποία οι διοργανωτές φιλοδοξούν να φέρουν τον διαγωνισμό πιο κοντά στους τηλεθεατές. Διαβάστε ποια!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να μάθετε όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον εθνικό τελικό της Δανίας!

[Φωτογραφίες: www.dr.dk]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ