ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Τα υποψήφια τραγούδια διέρρευσαν! (ανανεωμένο)

Απόψε, όπως είχε αποκαλυφθεί από τον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Ισλανδίας RUV, ήταν προγραμματισμένο να ανακοινωθούν τα υποψήφια τραγούδια του εθνικού τελικού της χώρας, μέσα από ένα ειδικό show με τίτλο Kynningarþáttur Söngvakeppninnar 2018.

Ωστόσο, το επίσημο άλμπουμ για το Söngvakeppnin 2018 παρουσιάσθηκε λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση των τραγουδιών στην πλατφόρμα της TIDAL και τα τραγούδια διέρρευσαν και ήταν διαθέσιμα παγκοσμίως για λίγα λεπτά! Λίγο μετά τη διαρροή, τα τραγούδια έπαψαν να είναι διαθέσιμα, ωστόσο οι τίτλοι των τραγουδιών και τα ονόματα των υποψηφίων καλλιτεχνών εξακολουθούσαν να υπάρχουν στον αέρα!

Στη λίστα που ακολουθεί, μπορείτε να διαβάσετε τα ονόματα των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο φετινό Söngvakeppnin καθώς και τους τίτλους των υποψηφίων συμμετοχών στα Ισλανδικά αλλά και στα Αγγλικά (σε όσα είναι διαθέσιμα). 

Μετά την προγραμματισμένη, επίσημη παρουσίαση των τραγουδιών μέσω του show Kynningarþáttur Söngvakeppninnar 2018 (21:40 ώρα Ελλάδος), το παρών άρθρο θα ανανεωθεί για να έχετε και εσείς την δυνατότητα να ακούσετε τα δώδεκα υποψήφια τραγούδια της Ισλανδίας.

  1. Aron Hannes– Golddigger / Gold Digger (ακούστε εδώ)
  2. Áttan – Hér með þér / Here for You (ακούστε εδώ)
  3. Ari Ólafsson – Heim / Our Choice (ακούστε εδώ)
  4. Fókus hópurinn – Aldrei gefast upp / Battleline (ακούστε εδώ)
  5. Dagur Sigurðarson – Í stormi / Saviour (ακούστε εδώ)
  6. Stefanía Svavarsdóttir, Agnes Marinósdóttir & Regína Lilja Magnúsdóttir – Svaka stuð / Heart Attack (ακούστε εδώ)
  7. Þórunn Antonía – Ég mun skína / Shine (ακούστε εδώ)
  8. Guðmundur Þórarinsson – Litir / Colours (ακούστε εδώ)
  9. Þórir Geir Guðmundsson & Gyða Margrét Kristjánsdóttir – Brosa / With You (ακούστε εδώ)
  10. Tómas Helgi Wehmeier & Sólborg Guðbrandsdóttir – Ég og þú / Think It Through (ακούστε εδώ)
  11. Rakel Pálsdóttir – Óskin mín / My Wish (ακούστε εδώ)
  12. Heimilistónar – Kúst og fæjó (ακούστε εδώ)

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Εθνικό Τελικό της Ισλανδίας…

[Πηγή φωτογραφίας: eurovisionireland.com]

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε γενικές γραμμές πολύ υψηλό το επίπεδο φέτος για την Ισλανδία, με ιδιαίτερη έμφαση -για μένα πάντα- στο Battleline που αγγίζει σχεδόν την τελειότητα. Ναι έχω την εντύπωση ότι μπορεί να πάει ανέλπιστα καλά, σε όποια είτε στα αγγλικά, είτε στην ισλανδική εκδοχή. (9,5/10 με τη μια)

  2. Όταν είδα το όνομα του Aron Hannes ενθουσιάστηκα, λόγω της περσινής του συμμετοχής που θα έπρεπε να είχε κερδίσει στον ισλανδικό τελικό. Αλλά το τραγούδι του φέτος είναι…όχι καλό! Ξεκάθαρη επιρροή από Uptown Funk – Bruno Mars και αρκετά επαναλαμβανόμενο!

  3. Δυστυχως απο το λιγο που τα ακουσα δε ξεχωρισα καποιο…μια ακομα μετρια εθνικη επιλογη θα ελεγα.
    Σκουρα και φετος τα πραγματα για την ισλανδια που ισχυει απ’οτι φαινεται το” καθε περυσι και καλυτερα”(εκτος απο το 2015 που ηταν ο,τι χειροτερο εχει στειλει τα τελευταια χρονια απο πολλες αποψεις)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ