ΚΥΠΡΟΣ: Νέες εξελίξεις: Το “Όχι” της Ε. Παπαρίζου και οι συζητήσεις με νέα ονόματα!

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το ΡΙΚ είχε έρθει πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία συνεργασίας με την Έλενα Παπαρίζου όσον αφορά τη συμμετοχή του νησιού στη Eurovision 2018. 

Δυστυχώς ή ευτυχώς, η συνεργασία μεταξύ της δημοφιλούς τραγουδίστριας και του κρατικού καναλιού της Κύπρου απ’ ότι φαίνεται δεν θα προχωρήσει μετά την άρνηση από πλευράς της Έλενας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές μας, το ΡΙΚ έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να προσεγγίσει άλλα ονόματα του χώρου τα οποία κατά βάση είναι γυναικείου φύλου. Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τους υπεύθυνους του Κυπριακού Καναλιού να συζητάνε για το θέμα της εκπροσώπησης με την Tamta και την Ελένη Φουρέιρα.

Όπως φαίνεται από τις προσεγγίσεις τους, οι Κύπριοι έχουν πάρει στα πολύ σοβαρά το θέμα “Eurovision 2018” και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να εκπροσωπηθούν από κάποιο δυνατό όνομα της Ελληνικής μουσικής σκηνής που ταυτόχρονα θα έχει και την αντίστοιχη εμπειρία για να στηθεί στην…. απαιτητική σκηνή του διαγωνισμού.

Σε λίγες μέρες, το ΡΙΚ, όπως έχει δηλώσει, θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις! Δε μένει πάρα να κάνουμε υπομονή και να δούμε αν κάποια από τις δύο – ιδιαίτερα αγαπημένες στο κοινό – τραγουδίστριες θα καταλήξει σε θετική συμφωνία με το κανάλι.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αποψη μου για την κυπρο καλυτερη επιλογη θα ητανε ελευθερια ελευθεριου με ενα καθαρο ελληνικο τραγουδι που θα συγκινουσε η και γιατι οχι κυπριακο?

    Η κοπελα εχει φωναρα.Εστω αμα θελανε να παιξουν σε μοντερνα μονοπατια παλι μπορει να το υποστηριξει αρκετα.

    Θεωρω οτι δυσκολα θα δεχτουν γιατι θα τους κακολογησουν αρκετοι ελληνες φαν(αναμεσα τους και εγω)με την εννοια οτι εκπροσωπουν αλλη χωρα.Βεβαια μη ξεχναμε οτι φταιμε και εμεις σαφως σε αυτο ομως.
    Αλλα και παλι ειναι ρισκο να παμε με αλλη χωρα γιατι απο τη στιγμη που κανουν καριερα στην ελλαδα δε ξερω κατα ποσο θα το ρισκαρουν γιατι αμα γινει κατι τετοιο η πορεια τους εδω ισως να κανει καμψη για τους λογους που προανεφερα.

    • Δε ξερω που είναι το κακο… απο την στιγμη που οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες κάνουν καριέρα στην Ελλάδα κάνουν αυτομάτως και στη Κύπρο.. Οσο για το γεγονός οτι εκπροσωπούν άλλη χώρα δε θέλω να γίνω γραφικός Αλλά πραγματικά το μόνο που μας χωρίζει με τους κύπριους είναι οτι έχουμε διαφορετικές κυβερνήσεις.. Ακομα και η Ελευθερίου που λες στην Ελλάδα έκανε “καριέρα”. Πες μου ένα μεγάλο όνομα απο τη Κύπρο που να μην έχει ξεκινήσει από την Ελλάδα τη καριέρα του ή να μην συνέχισε στην Ελλαδα τη καριέρα του. Πόσοι κύπριοι έχουν πάει στη Eurovision για την Ελλάδα ;;

      • Πηγανε για ελλαδα επειδη λαβανε μερος σε εθνικη επιλογη.Δεν ειδα ποτε την ερτ να λεει σε κυπριο τραγουδιστη να μας εκπροσωπησει(σαφως να μη κανει τοσο καριερα στη χωρα μου).

    • Από τη μια συμφωνώ σε αυτό που λες. Οι συγκεκριμένες τραγουδιστές κάνουν καριέρα στην Ελλάδα και σε περίπτωση που μια από τις δύο δεχθεί τη πρόταση του ΡΙΚ πολλοί Έλληνες θα στραβώσουν
      Από την άλλη η Ελένη Φουρεϊρα θέλει πολύ να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision και τα δύο τελευταία χρόνια τρώει πόρτα απ την ΕΡΤ οπότε δικαίωμά της δε θα είναι να πάει με τη Κύπρο στον διαγωνισμό αφού τη θέλουν και την εμπιστεύονται;

    • “Θεωρω οτι δυσκολα θα δεχτουν γιατι θα τους κακολογησουν αρκετοι ελληνες φαν(αναμεσα τους και εγω)με την εννοια οτι εκπροσωπουν αλλη χωρα.” δεν θα πανε με την γερμανια, με την κυπρο θα πανε.

  2. Αν το προτεινόμενο τραγούδι απο μεριάς Κύπρου ήταν κατι πολύ-πολύ σούπερ θα δεχόταν η Έλενα. Φαίνεται όμως ότι το τραγούδι του Άλεξ ήταν απλά καλό, σαν να λέμε ”Γειά σου Μαρία”.
    Καλά έκανε και δεν δέχτηκε η Έλενα. Θεωρώ δύσκολο να δεχτεί και η Τάμτα γιατι είναι ποιοτική και δεν είναι του ότι κι ότι. Μάλλον βλέπω να δέχεται η Φουρέιρα σκεφτόμενη ότι θα το ανεβάσει με την ισχυρή παρουσία και την δυναμικότητα της.
    Αν το ΡΙΚ εισπράξει 2 αρνήσεις απο καταξιωμένες, καλά θα κάνει να απευθυνθεί πίσω στον συνθέτη πάλι για άλλο κομμάτι!
    Κατι μου μυρίζει για μετριότητα!

  3. Ειλικρινά πιστεύω πως τσάμπα κάθομαι κι απαντάω αλλα που ζεις φίλε Γιώργο; Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν; Ποια καριέρα θα βλαφθει; Ποιας Φουρέιρα? Ποια είναι η άλλη χώρα? Για την Κύπρο μιλάμε.. Είναι για σένα καταπτυστο κι εσχάτη προδοσία να εκπροσωπήσει Έλληνας την Κύπρο; Εκτός αν τη θεωρείς τουρκική, δεν ξέρω τι έχεις στο κεφάλι σου. Τη στιγμή μαλιστα που με την παγκοσμιοποίηση που μας δέρνει όλοι πάνε παντού; Δεν υπάρχουν ούτε καριέρες με πρεστίζ που φαντάζεσαι στο ελληνικό πεντάγραμμο, ουτε εθνικές ταυτότητες ούτε τίποτα. Υπάρχουν πια σινγκλακια και σουξεδακια του διμήνου κι αρπαχτες όπου κι όπως μπορεί ο κάθε τραγουδιστής. Έτσι και η Φουρέιρα η οποία παρεμπιπτόντως είναι από την Αλβανία ζει και δουλεύει στην Ελλαδα, η Τάμτα που ειναι από τη Γεωργία κι αυτή το ίδιο και επέστρεψε και στη γενέτειρά της για μία αρπαχτή στο γεωργιανό talent show αφού έγινε εδώ γνωστή.. Οι Κοντόπουλος κι Ευαγγελινός πάνε κάθε χρόνο σε όποια χώρα τους δίνει πιο πολλά και την εκπροσωπουν και καλά κανουν αφου μπορουν. Δηλαδή αυτους να τους κρεμάσουμε σε καμία πλατεία προς παραδειγματισμό; It’s all about the money.
    Btw μην κάνεις τετοιο κακό και κακιωσεις στην Παπαρίζου ούτε σε καμία άλλη σταρ γιατί μετα τι θα απογινουν οι καημένες; Ύπνο δε θα χουν.. οχι single στα περίπτερα αλλά ούτε και τη φάτσα τους εκτυπωμένη σε χαρτάκι τσίχλας δε θα πουλάνε πια στην “πανίσχυρη” και ζωντανή ελληνική αγορά

    • Πολυ απλα σου λεω την πραγματικοτητα φιλε μου.Ειδες πως παει η καριερα της ντεμυ και ειδικα τα προσφατα τραγουδια μετα απο eurovision.Ειναι μια αληθεια ειτε την δεχεσαι ειτε οχι.
      Δε θα θελα να μπω πολιτικες αποψεις αλλα η κυπρος ειναι ελλαδα και οχι το αντιθετο αλλα δεν ηθελα να φτασω σε τετοιο σημειο ωστε να το πω γιατι ειναι εκτος θεματος.
      Αποψη σου να θεωρεις αυτο πως και δικη μου.Η φουρειρα και η ταμτα για τα ελληνικα δεδομενα εχουν μια καριερα που κανεις δε μπορει να το αμφισβητησει εδω.

  4. Αφου εμεις απορριψαμε κακην κακως την Φουρειρα και δεν διαλεγαμε για υποψηφια και την Ταμτα τοτε καλα να παθουμε ειμαι σιγουρος οτι φετος θα παμε χειροτερα απο το 2016 με τους ερασιτεχνες ARGO

  5. Η Ταμτα είχε βγάλει το unloved για τη Eurovision του 2015 αλλά δεν πρόλαβε να το στείλει. Ο συνθέτης είναι ο Αλεξ Παπακωνσταντίνου. Η Έλενα τον ξέρει πολύ καλά γιατί και αυτός είναι Ελληνοσουηδος. Ως συνθέτης έχει εμπειρία στη Eurovision γιατί έχει γράψει το yassou Maria, always, la La love μαζί με κάποιους άλλους. Ακόμη, έχει συμμετάσχει στη μουσική σε τραγούδι του Enrique Iglesias…

  6. Ας μην μπερδευουμε τη παπαριζου με ταμτα και φουρειρα…τελειως διαφορετικο βεληνεκες…
    η παπαριζου εχει παει,εχει κερδισει,εχουν περασει χρονια,δοκιμασε με σουηδια που της το οφειλε λογω του οτι μεγαλωσε εκει…

    η ταμτα θα ηθελα πολυ να τη δω με τα ελληνικα χρωματα αλλα δεν της καθεται της κοπελας και κακα τα ψεματα,τα χρονια περνανε,αν την ενδιαφερει και της αρεσει η προταση που της δινουν ας το κανει..
    το ιδιο νομιζω ισχυει και για τη φουρειρα και νομιζω και σε υπερθετικο βαθμο…η κοπελα πηγε 2 χρονιες συνεχομενες με τραγουδια,χορηγους και εφαγε πορτα απο τους ψευτοκουλτουριαριδες τυπωτενιους αριστεροφιλους της ερτ…ε ας παει με κυπρο να σκισει η κοπελα και καλα να παθουμε μετα…γιατι αν ειναι να περιμενει να πεσει ο τσιπρας για να δει ασπρη μερα,αστο καλυτερα…

    • Συμφωνούμε μαζί σου για την Φουρέιρα. Ας πάει με την Κύπρο που δεν έχει προβλήματα ρατσισμού γιατι πιστεύω ότι η άρνηση της Ελλάδας στην Ελένη δεν ήταν θέμα κουλτούρας ή ποιότητας αλλά καταγωγής. Αυτό το πρόβλημα που στην Ελλάδα έχουν ίδιο όλοι οι δεξιοί και οι αριστεροί. Ειναι το μόνο κοινό σημείο σε όλους.
      Και για να πάμε εκεί που μας ενδιαφέρει, η Ελένη είναι μια απο τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες σήμερα στην Ελλάδα. Μακάρι να δεχτεί να πάει με την Κύπρο, με την προυπόθεση το κομμάτι να είναι πολύ καλό και όχι μέτριο.
      Με το πρώτο άκουσμα πάντως του κομματιού, όλοι θα πουν το ΝΑΙ η το ΟΧΙ.
      Μέχρι στιγμής η Παπαρίζου είπε ΟΧΙ.
      “Οψόμεθα εις Φιλίππους”;.
      Με την κουβέντα η ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε!

  7. Θα γράψω κατι χωρις να εχω καμια πληροφορια αλλα ειναι απλα ενας συνειρμος.Η Ελευθερια Ελευθεριου τελευταια στιγμη ακυρωσε τη συμμετοχη στο survivor παρ’οτι τη θεωρούσαν σίγουρη αφού την είχε ανακοινώσει ο ΣΚΑΙ.Μήπως της ηρθε καποια προταση απο Κύπρο για Eurovision και γι’αυτό είπε τελικά όχι στο survivor?Λέω τώρα εγώ…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ