ΚΥΠΡΟΣ: Με την Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision 2018;

Τα σχέδια της Κύπρου για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας ήταν φανερά εδώ και πολύ καιρό. Ο δημοφιλής συνθέτης Alex Papaconstantinou επιλέχθηκε εσωτερικά από το κρατικό κανάλι της Κύπρου ΡΙΚ, ώστε τραγούδι του με καλλιτέχνη που θα προέκυπτε από εθνικό τελικό να εκπροσωπήσει την χώρα στο διαγωνισμό. Ωστόσο εδώ και αρκετό καιρό δεν υπήρχε καμία ενημέρωση.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έντονες φήμες θέλουν τη χώρα να καταλήγει σε καλλιτέχνη μέσω απευθείας ανάθεσης. Μέχρι στιγμής έχου πέσει στο τραπέζι πολλά και διάφορα ονόματα χωρίς όμως κάτι να επιβεβαιωθεί ούτε από την μεριά των αντίστοιχων καλλιτεχνών αλλά και ούτε από την μεριά των υπεύθυνων του καναλιού. Όμως μια είδηση της τελευταίας στιγμής έρχεται και ανατρέπει πολλά δεδομένα και πολλά από αυτά που ειπώθηκαν. 

Εδώ και λίγες μέρες ακούγεται έντονα το όνομα της Έλενας Παπαρίζου ως την τελική ερμηνεύτρια της Κυπριακής συμμετοχής κι αυτό κυρίως λόγω της στενής συνεργασίας που διατηρεί η τραγουδίστρια με τον γνωστό συνθέτη. Άλλος ένας λόγος για τις σχετικές… υποψίες είναι το ότι σήμερα η τραγουδίστρια αλλά και στελέχη του Κυπριακού Καναλιού επισκέφτηκαν το Ελληνικό Ραδιομέγαρο.

Σύμφωνα με το mediamagazine.gr και τον δημοσιογράφο Κώστα Κόκκολα, η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια και νικήτρια της Eurovision 2005 για χάρη της χώρας μας, έχει δώσει τα χέρια με το Κυπριακό κανάλι αναλαμβάνοντας να ερμηνεύσει την συμμετοχή του Νησιού της Αφροδίτης στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision.

Ωστόσο, η είδηση αυτή παραμένει ακόμα μη εξακριβωμένη και επισήμως διασταυρωμένη από πλευράς μας.

Ο OGAE Greece προσπαθώντας να έρθει σε επαφή με το Κυπριακό κανάλι θα σας μεταφέρει σύντομα τις όποιες εξελίξεις σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Μείνετε συντονισμένοι!

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε πραγματικα αμα γινει αυτο ειναι ξεφτιλα και για τις 2 πλευρες(συγνωμη για τη λεξη αλλα θα εξηγησω αμεσως).

    Καταρχας,η παπαριζου δεν εχει καμια σχεση με την κυπρο.Και μη μου πειτε για κυπριους που εκπροσωπησαν την ελλαδα γιατι οι περισσοτεροι(αν οχι ολοι) κυπριοι προσπαθουν να κανουν καριερα εδω και οχι το αντιθετο.Το να κανει κατι τετοιο η ελενα ειναι εντελως χωρις νοημα για ‘κεινη αυτη τη στιγμη ειδικα που ειναι και μια νικητρια.Με την ελλαδα μου ταιριαζε καλυτερα γιατι εδω εχει κανει καριερα.Σε καμια περιπτωση δε συγκρινεται η margaret πχ που συμμετεχει με σουηδια γιατι αλλο σουηδια αλλο κυπρος.Η παπαριζου εχει δειξει ελαχιστο ενδιαφερον προς τη κυπρο εκτος απο τον τελευταιο καιρο.

    Οσον αφορα την κυπρο,θεωρω οτι υπαρχουν κυπριοι για να στειλει αρκετοι απο το να χρησιμοποιουνται ελληνες.

    Φταιμε βεβαια και εμεις που κοιμομαστε απο οτι φαινεται γιατι αμα κατι τετοιο οντως ισχυει θα ναι πολυ κριμα

  2. Μήπως η Παπαρίζου πήγε στην ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή, καθώς η ΕΡΤ βλέπει ότι με την βλακώδη διαδικασία που επέλεξε φέτος προκοπή δεν θα έχει;

  3. Αυτή η μιζέρια των κυπρίων που μπαίνουν να κραξουν με ξεπερνά. Μπράβο στην νικήτρια της Γιουροβίζιον Έλενα που δέχεται να εκπροσωπήσει το ελληνικό έθνος μέσω της Κύπρου!!! Ρισκάρει γιατί έχει τα balls να το κάνει όταν κανένας κύπριος καλλιτέχνης που έχει έστω μια μικρή ή μεγάλη επιτυχιουλα (βλέπε και Γιώργος Παπαδόπουλος) δεν καταδέχεται να εκπροσωπήσει την Κύπρο ούτε καν με ανάθεση!!! Μπράβο στην Έλενα και την Κύπρο και ντροπή στην ΕΡΤ που πέρσι “άδειασε” κανονικά την Έλενα για να στείλει την εκλεκτή ομάδα που μας πάτωσε. Η Έλενα αγαπά το διαγωνισμό και αγαπά την πολυπολιτισμικότητα που αυτός εκφράζει και θέλει να βρίσκεται εκεί. Δεν είναι η ντίβα που λέει έλα μωρέ γιατί να ρισκάρω αφού και πρώτη έχω βγει εκεί αλλά και Τρίτη. Μπράβο της. Θα το πάρει αρκούντως πατριωτικά (γιατί έχει ψυχαρα) Και θα φροντίσει και το τραγούδι να είναι καλό αλλά και η σκηνική της παρουσία αξιοπρεπέστατη. Χαρείτε. Αρκετά με το δηλητήριο. Μάθατε κάποιοι να είστε λουζερς και συνηθίσατε με τους ατάλαντους και άγνωστους που σας/μας εκπροσωπούν. Καλή επιτυχία(που είναι δεδομένη).

  4. “Οσον αφορα την κυπρο,θεωρω οτι υπαρχουν κυπριοι για να στειλει αρκετοι απο το να χρησιμοποιουνται ελληνες”: είναι ντροπή να γράφονται τέτοια ρατσιστικά σχόλια!! Σε ποια κοινωνία ζεις ? Γιατί τόσο μίσος ? Ελλάδα και Κύπρος δεν έχουν ίδιο εθνικό ύμνο? Ίδιο ελληνικό έθνος δεν είναι? Ντροπή πραγματικά. Όσο για την Έλενα εκτός από Ελλάδα, κάνει καριέρα και στην Κύπρο αφού οι εμφανίσεις της εκεί είναι sold out πάντα και τα τραγούδια της κάνουν τρομερές πωλήσεις εκεί.

    • Ποιος σου ειπε οτι το σχολιο μου ειναι ρατσιστικο?Και ελληνας ειμαι οχι κυπριος για να απαντησω και σε αυτο.

      Κανενα μισος απλως θεωρω οτι η παπαριζου ποτε δεν ειχε δειξει επισης(κατι που δεν ανεφερα πριν) να κανει καριερα εκει και φαινεται και απο τις προσπαθειες στην eurovision.

      Επιπλεον,αμα δε παει καλα η καριερα της θα πεσει κατακορυφα οποτε δε νομιζω οτι στην τελικη θα πει ναι.

  5. να ρωτησω εγω κατι;
    περσυ η φετος δεν ηταν που λεγαν οτι η ερτ ειπε στην παπαριζου να παει; ή η παπαριζου ηθελε να παει απο μονη της και εφαγε πορτα; κατι τετοιο δεν ειχε συμβει;

    και ξαφνικα μας λενε θα παει με τους κυπριους;
    την ακολουθω χρονια τωρα,καθε μερα ασχολουμαι με τη συγκεκριμενη καλλιτεχνιδα,προσωπικα ως φαν της και ελληνας θα παψω να την στηριζω…ΤΕΛΟΣ
    αν ισχυει κατι τετοιο με απογοητευει αφανταστα…

    • Δεν ειχε επιβεβαιωθει τίποτα από τα 2 που λες ούτε καν επιβεβαιώθηκαν τυχόν συναντήσεις με την ΕΡΤ περσι.Το θεωρώ λοιπόν άστοχο να μιλάμε για πόρτες και παράθυρα

  6. Ντάξει παίδες, λήξη συναγερμού. Η Έλενα δεν πάει τελικά όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες…

  7. Μακάρι να πάει και να σαρώσει και να πάει τη Κύπρο ψηλά ακόμα και στην πρώτη θέση. Τον ίδιο δρομου δηλαδή του Ρίκ να ακολουθήσει και η φουρειρα αφού βλέπει ότι η ερτ μαλακιζεται. Η Παπαριζου μόνο να κερδίσει έχει από μία τέτοια κίνηση κατά με. Φανταστείτε να κερδίσει και να γίνει Κύπρο του χρόνου.χαμός! Εμείς να δω τι θα στειλουμε

    • Σκέψου μόνο πως θα αντιδράσουν μερικοί εδώ εάν πάει η Φουρεϊρα για τη Κύπρο και χτυπήσει τριάδα ή νίκη…. Θα καταπιουν τη γλώσσα τους που τόσο καιρό την υποτιμούν

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ