ΕΛΛΑΔΑ: Νέος Πρόεδρος για την ΕΡΤ!

Θετική γνώμη, κατά πλειοψηφία, διατύπωσε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής στην πρόταση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά για τον διορισμό του Χρήστου Λεοντή στη θέση του προέδρου της ΕΡΤ και της Κατερίνας Τσατσαρώνη στη θέση του μέλους του ΔΣ της ΕΡΤ.

Υπέρ και για τα δύο πρόσωπα τάχθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Η ΝΔ δήλωσε «παρών» για τον κ. Λεοντή και «κατά» για την κ. Τσατσαρώνη. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δήλωσε «ναι» για τον κ. Λεοντή και «κατά» για την κ. Τσατσαρώνη. Το ΚΚΕ δήλωσε «παρών» και για τα δύο πρόσωπα. Το Ποτάμι δήλωσε «ναι» για τον κ. Λεοντή και «παρών» για την κ. Τσατσαρώνη. Η Ένωση Κεντρώων δήλωσε «ναι» για τον κ. Λεοντή και «παρών» για την κ. Τσατσαρώνη. Η Χρυσή Αυγή ψήφισε «ναι» για τον κ. Λεοντή και «όχι» για την κ. Τσατσαρώνη.

Ευχόμαστε στον κ. Λεοντή καλή θητεία!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Written by 

Related posts

10 Thoughts to “ΕΛΛΑΔΑ: Νέος Πρόεδρος για την ΕΡΤ!”

 1. Ανώνυμος θαυμαστής

  Τόπος στα νιάτα!!!

 2. Is this a party

  Διαβάστε παλιές δηλώσεις του για Γιούρο. Τρας υποκουλτούρα την αποκαλούσε. Θα ερθουνε ακόμα πιο δύσκολα χρόνια.

 3. Ελπίζω να πάρει την eurovision στα σοβαρα.

  1. Μάριος

   Ο Λεοντής;;; LOL!!!

 4. Μάριος

  Έτσι παιδιά. Μην βάλετε κανέναν άνθρωπο που να έχει σχέση με διοίκηση τηλεόρασης στη διοίκηση της ΕΡΤ, μπας και συμμαζέψει τίποτα. Όχι, μόνο τοτέμ της αριστεράς. Μόνο που το τελευταίο που βάλατε έπεσε και σας πλάκωσε.

 5. Dimmis

  Και για να θυμηθούμε το της Ζουμπουλίας….πω πω πω τι είναι τούτο!!!!

 6. EurovisionFan

  Ελπίζω στα χρόνια της θητείας του να πάρει τη Eurovision στα σοβαρά

 7. kokobloco

  Στο έργο τ λένε παρα πανω ν δουμε τι καμογιοσυριζοσκυλο θα ειναι κ τουτο…

 8. kokobloco

  Καλη επιτυχία στο έργο του λεει ο αλλος ΧΑΧΑΧΑΧΑ να δουμε το κομματοσυριζοσκυλο θ ειναι και τουτο θέλετε ν πάρουν κ σοβαρά την Γιουροβίζιον ρδω δεν περνούν στα σοβαρά τπτ την Γιουροβίζιον θ πάρουν γελάω!!!!!!

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ