ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Unser Star für Bacu…για το 2012!

Η γερμανική τηλεόραση αποφάσισε να διοργανώσει ένα ακόμα talent show προκειμένου να επιλέξει τον εκπρόσωπό της στη Eurovision 2012 στο Bacu. Το show θα έχει τίτλο Unser Star für Bacu και θα είναι αντίστοιχο με εκείνο από το οποίο επιλέχθηκε η Lena το 2010.
Έπειτα από το Unser Star für Oslo το 2010 και το Unser Song für Deutchland το 2011 οι Γερμανοί συνεχίζουν την πετυχημένη συνταγή που τους χάρισε τη νίκη το 2010 και τη 10η θέση στο 2011 στο διαγωνισμό. Σύμφωνα με το eurovision.de, όσοι αγαπούν το τραγούδι και θέλουν να ζήσουν το όνειρο της εκπροσώπησης της χώρας τους στο Bacu μπορούν να κάνουν αίτηση συμμετοχής και ειδική επιτροπή στην Κολωνία θα κρίνει ποιοι θα συμμετέχουν στις ζωντανές εκπομπές της γερμανικής τηλεόρασης, που θα μεταδώσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί Das Erste και Prosieben. Την παραγωγή της εθνικής επιλογής της Γερμανίας έχει αναλάβει η εταιρεία Brainpool.
Νέος Πρόεδρος της επιτροπής θα είναι ο Thomas D, ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στη γερμανική μουσική σκηνή. Με την μπάντα του, τους Fantastic Four, αλλά και ως σόλο καλλιτέχνης έχει κερδίσει πολλά μουσικά βραβεία, μεταξύ των οποίων πέντε φορές το “Echo”. Προωθεί, επίσης, νέους μουσικούς και ερμηνευτές εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Stefan Raab δήλωσε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή καθώς ο Thomas D φέρνει μαζί του όλα όσα χρειάζεται μια τέτοια διαδικασία: ερμηνευτικές ικανότητες, ευγλωττία, γοητεία, γνώση και φυσικά εξαιρετική μουσική εμπειρία και εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι νέοι καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στο σόου θα εμπιστευτούν το κριτήριό του και ο Thomas D θα είναι πολύ καλύτερος από τον ίδιο στο ρόλο που του έχει ανατεθεί και σίγουρα είναι πιο όμορφος.
Ο ίδιος ο Thomas D. εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα. Ήταν κάτι που πάντα ήθελε να κάνει καθώς θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με φρέσκα και δροσερά πρόσωπα, γεμάτα ενθουσιασμό και όνειρα, και βλέπει το ρόλο του πολύ σοβαρά.

Λουκάς Βλαβιανός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ