ΙΣΡΑΗΛ: αποτελέσματα 17ου επεισοδίου The Next Star 2018!

Το 17ο επεισόδιο του The Next Star αναμεταδόθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων, από το τηλεοπτικό κανάλι Keshet, με τις οντισιόν να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με τις συμμετοχές που αναρτήθηκαν στο επίσημο site στις 25/12/17 και έχοντας την όποια επιφύλαξη μπορεί να απορρέει από την αυτόματη μετάφραση (Ισραηλινά – Ελληνικά), σας παραθέτουμε τα διαθέσιμα αποτελέσματα του χθεσινού επεισοδίου. Επισημαίνουμε ότι το παρόν άρθρο μπορεί να τροποποιηθεί.

Στο τελευταίο επεισόδιο από τις  3 συμμετοχές που δημοσιεύτηκαν μόνο 1  κατάφερε να υπερβεί το ελάχιστο ποσοστό του 70% που απαιτείται για την πρόκριση.

Οι συμμετοχές  και τα αποτελέσματα είναι:

  • Dahan (71%, ΝΑΙ από τους 3 κριτές) προκρίθηκε
  • Amiya (38%, ΝΑΙ από 1 κριτή) αποκλείστηκαν
  • Rachmani (35%, Καμία θετική ψήφος από κριτή) αποκλείστηκε

Δείτε τις συμμετοχές του χθεσινού επεισοδίου παρακάτω, όπως επίσης και ένα χιουμοριστικό βίντεο εκδήλωσης αγάπης των παρουσιαστών Assi Azar και Rotem Sela.
Ο νικητής του The Next Star, θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην επερχόμενη Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας, τον Μάιο του 2018. Αν διακρίνετε κάποια συμμετοχή, που θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο του εκπροσώπου, πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια παρακάτω. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα άρθρα για το Ισραήλ εδώ.

πηγή mako.co.il

Related posts