ΙΣΠΑΝΙΑ: Τα τραγούδια της Pastora Soler!

Όπως ήταν προγραμματισμένο, το Ισπανικό κανάλι ανάρτησε σήμερα στην ιστοσελίδα του τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια που έχουν επιλεγεί για να διαγωνιστεί η Pastora Soler στο Μπακού. Δύο από αυτά θα είναι υποψήφια στον τελικό, ενώ από τα υπόλοιπα δύο, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του TVE θα επιλέξουν το ένα που θα συμπληρώσει την τριάδα του Εθνικού Τελικού που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου.

Τα τραγούδια που θα βρίσκονται απ’ευθείας στον τελικό είναι:

Quédate Conmigo (Μείνε μαζί μου) Μουσική & Στίχοι: Thomas G:son, Tony Sánchez-Ohlsson & Erik Bernholm
[youtube id=”EpEuoKkCR_8″ width=”600″ height=”350″]

Tu Vida Es Tu Vida (Η ζωή σου είναι η ζωή σου) Μουσική & Στίχοι: Max Miona, Eleonora Giudizi & Juan María Montes
[youtube id=”D-hq6eR5reE” width=”600″ height=”350″]

Τα υπόλοιπα δύο τραγούδια από τα οποία μπορεί κανείς να ψηφίσει το αγαπημένο του από σήμερα και μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα του TVE είναι:

Ahora O Nunca (Τώρα ή Ποτέ) Μουσική & Στίχοι: José Abraham
[youtube id=”5771A5z9wAc” width=”600″ height=”350″]

Me Despido De Ti (Σου λέω αντίο) Μουσική & Στίχοι: Marco Deltoni, Xerónimo Manzur & Javier Rodríguez
[youtube id=”Hu3SJi5iCN8″ width=”600″ height=”350″]

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τραγούδια Tu Vida Es Tu Vida και Me Despido De Ti είναι επιλογές από το τελευταίο album της Pastora Soler, “Una Mujer Como Yo” (Μια γυναίκα σαν εμένα), ενώ πίσω από το τραγούδι Quédate Conmigo βρίσκεται ο Σουηδός Thomas G:son, ο οποίος έχει συμμετάσχει στο διαγωνισμό της Eurovision αρκετές φορές εκπροσωπώντας τη Σουηδία (2001, 2006), τη Νορβηγία (2007), τη Δανία (2010) αλλά και την Ισπανία (2007).

Στις 20 Φεβρουαρίου το TVE θα ανακοινώσει επίσημα τα τρια τραγούδια του Ισπανικού Τελικού 2012.

Αλέξανδρος Λιάπης

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στην Pastora και στην Ισπανία πολύ καλές επιλογές και τα 4 τραγούδια!Νομίζω πως ήρθε καιρός να πάρει τα πάνω της στον διαγωνισμό η Ισπανία!Μου αρέσουν και τα 4 πολύ, λίγο παραπάνω το 1ο οπότε ας πάει το Quédate Conmigo!

  2. Η φωνή της Pastora είναι υπέροχη, το πρώτο τραγούδι με απόσταση το καλύτερο και εύχομαι να είναι κι αυτό που θα επιλεγεί, φοβάμαι λίγο τους Ισπανούς, θα ήταν κρίμα να μη στείλουν αυτό, η λέξη “conmigo” άλλωστε στον τίτλο του τραγουδιού μόνο γούρι έχει φέρει στη χώρα (βλ. 1995) ! Καλή επιτυχία πολύπαθη Ισπανία!

  3. φυσικα και το πρωτο ειναι το καλυτερο τραγουδι και μακαρι να ψηφισουν να παει αυτο.η τραγουδιστρια εχει εκπληκτικη φωνη..
    μετα μου αρεσε το “Ahora o nunca”

  4. ”tu vida es tu vida” ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. Εχει ενα ρυθμο και λατιν αισθηση. Συνδιαζει και ερμηνεια και ρυθμο. Απορω οι χαζοχαρουμενοι φανς, τι βρηκαν στο πρωτο κομματι. Μια τελειως ηλιθια μπαλαντα με ανυπαρκτη μελωδια και μια Παστόρα Σολέρ που ουρλιάζει. Έγκλημα να πάει αυτή η αδιάφορη μπαλάντα- μελωδία. Το δεύτερο μακράν για να πιάσει και από τελεβότινγκ τίποτα.

    • τους γελοιους χαρακτηρισμους κρατα τους για την παρτη σου..το οτι δεν αρεσε εσενα δεν κανει αυτοματως τους υπολοιπους χαζοχαρουμενους..οποτε ασε τις μαλακιες και κρινε για τον εαυτο σου οχι κρινοντας την γνωμη των αλλων.

  5. ΤΙ ΦΩΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!
    Όποιο κι αν πάει, η Ισπανία έκανε καλή επιλογή να στείλει τέτοια τραγουδίστρια.
    Περισσότερο μ’ άρεσε το Tu vida es tu vida.
    Μπράβο Ισπανία!

  6. Ενδεχομένως να είμαι υπερβολική, αλλά νομίζω ότι με την Pastora η Ισπανία άγγιξε το “ταβάνι” των δυνατοτήτων εκπροσώπησης της, ερμηνευτικά τουλάχιστον.
    Σε ό,τι αφορά τα τραγούδια, κατά τη γνώμη μου, είναι καλά, αλλά θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα.
    Εύχομαι οι Ισπανοί να επιλέξουν εκείνο που θα βοηθήσει περισσότερο την Pastora να τους δώσει μια θέση μέσα στη φετινή 5άδα (εγώ, τουλάχιστον, δε θα ήθελα να τη δω πιο κάτω), πάνω απ’όλα γιατί το αξίζει η ίδια.

  7. Τι αδικία Θεέ μου, να έχεις τόσο υπέροχη φωνή και τόσο ….. μετριότατο υλικό (συνθέσεις). Είναι η καλύτερη ερμηνεύτρια από όσες έχω ακούσει ως τώρα. Κρίμα που τα τραγούδια είναι, το λιγότερο που μπορώ να πω, ανέμπνευστα. Περιττό να πω ότι δεν ξεχωρίζω κανένα. Όσο για τον περιβόητο G:son χάλια η πρότασή του, πέθανα από τη βαρεμάρα!

  8. ακουσα αρκετες φορες τα τραγουδια της και τελικα αποφασισα ατι τα 2 πρωτα ειναι μακραν τα καλυτερα και θα επιλεγει ενα απ τα δυο..

    απλα πιστευω με το πρωτο θα παει πολυ καλυτερα..τουλαχιστον δεν θα την αγνοησουν οι επιτροπες.

  9. Επίπεδα και κοινότυπα τα τραγούδια. Υποθέτω ότι θα διαλέξουν το Quédate Conmigo γιατί έχει και την πιο πολύ τσιρίδα. Δεν βλέπω φως για την Ισπανία πάντως και φέτος, τουλάχιστον όχι τόσο όσο έλεγαν όταν ανακοινώθηκε το όνομα της ερμηνεύτριας.

  10. paidia to “Quedate conmigo” ksexwrizei kapws apo ta alla … nomizw pws auto tha steiloun oi Ispanoi , afiste pou opws legetai auto thelei kai i Pastora Soler.. toulaxiston stis epitropes tha ta paei kala alla sto koino agnwsto..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ