EBU: Προπώληση δεύτερης παρτίδας εισιτηρίων για Eurovision 2018!

Η δεύτερη παρτίδα εισιτηρίων για τη Eurovision 2018 θα διατεθεί προς πώληση την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 (ώρα Ελλάδας) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας BlueTicket.pt.

Επίσης την ίδια μέρα θα γίνει η προπώληση των εισιτηρίων του τελικού της Παρασκευής 11 Μαΐου, στον οποίο θα ψηφίσουν οι κριτικές επιτροπές, καθώς επίσης  και του Family Show που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 12 Μαΐου.

Συνολικά θα υπάρξουν τέσσερα κύματα πωλήσεων εισιτηρίων για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision του 2018. Τα εισιτήρια για τα υπόλοιπα σόου, συμπεριλαμβανομένων των ημιτελικών, θα προπωληθούν σε επόμενα κύματα τον Ιανουάριο του 2018 μετά την κλήρωση των χωρών για τους ημιτελικούς.

Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αγοράς:

Η BlueTicket, ο επίσημος συνεργάτης για την πώληση εισιτηρίων για τον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2018, χρησιμοποιεί ένα σύστημα που ονομάζεται Queue-It, το οποίο χρησιμοποιείται για την πώληση εισιτηρίων σε πολλά από τα μεγαλύτερα γεγονότα στον κόσμο. Αποτρέπει την κατάρρευση του ιστότοπου σε περίπτωση που όλοι οι χρήστες προσπαθήσουν να συνδεθούν με την πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων ταυτόχρονα.

Όσοι θα μπαίνουν στην ουρά για τα εισιτήρια πριν την έναρξη της πώλησης θα λαμβάνουν έναν τυχαίο αριθμό την στιγμή της έναρξης της πώλησης. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν θα έχει πλεονέκτημα εάν συνδεθεί στη σελίδα αγοράς εισιτηρίων λίγο πριν ξεκινήσει η πώληση. Οι χρήστες που θα μπαίνουν στην ουρά μετά την έναρξη της πώλησης, θα λαμβάνουν στη συνέχεια έναν αύξοντα αριθμό πίσω από όσους είχαν συνδεθεί προηγουμένως.

Συνιστάται η αγορά των εισιτηρίων να γίνεται αποκλειστικά μέσω του επίσημου εταίρου έκδοσης εισιτηρίων.

Chris Zavos
Chris Zavoshttps://www.youtube.com/watch?v=ZeLl8ZGCKhQ&list=PLAH1I2XLJAlsYYdCKLEiJ4575-86Fv8Hv
Μέλος σε σωματεία της Eurovision από το 1990. Ιδρυτικό μέλος του OGAE Greece. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος μελών Επαρχίας - Εξωτερικού στο ΔΣ του OGAE Greece. Το επάγγελμά μου είναι Ειδικός Γαστρεντερολόγος-Ηπατολόγος και μένω στη Θεσσαλονίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ