ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Η δεύτερη wildcard για τα live shows του 1in360!

Μετά την Emma Sandström από την Φινλανδία που κέρδισε τη πρώτη wildcard μέσω των fan clubs για τα live shows του 1in360, ανακοινώθηκε πριν από λίγο το όνομα του καλλιτέχνη που θα συμμετέχει στα live shows του εθνικού τελικού της χώρας ως δεύτερη wildcard!

Για την δεύτερη wildcard ψήφισε το κοινό μέσω της ειδικής πλατφόρμας στο site του 1in360 με ημερομηνία έναρξης της ψηφοφορίας τη 1η Δεκεμβρίου! Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Giovanni Montalbano από την Ιταλία ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει 388.633 ψήφους, αφήνοντας στην 2η θέση την συμπατριώτισσά του Gloria Zaccaria με 382,237 ψήφους!

Ο Giovanni Montalbano κερδίζει λοιπόν μία σίγουρη θέση στον τελικό του 1in360 μαζί με την Φινλανδή Emma Sandström ενώ αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί και η 3η wildcard η οποία θα δοθεί από το κρατικό κανάλι του Άγιου Μαρίνου (SMRTV). Ο καλλιτέχνης που θα λάβει την 3η wildcard και θα καλύψει την 3η σίγουρη συμμετοχή στον τελικό της χώρας θα πρέπει να κατάγεται αυστηρά από τον Άγιο Μαρίνο.

Αφού ανακοινωθεί και το όνομα του τρίτου καλλιτέχνη, θα απομένουν ακόμη επτά καλλιτέχνες για να συμπληρώσουν την τελική δεκάδα του εθνικού τελικού του Άγιου Μαρίνου. Οι επτά καλλιτέχνες αυτοί, θα επιλεχθούν από μία ειδική κριτική επιτροπή, τα ονόματα των οποίων θα αποκαλύπτονται σταδιακά. Μέχρι στιγμής, έχει επιβεβαιωθεί το όνομα ενός μόνο κριτή, που δεν είναι άλλη από την εκπρόσωπο της Αυστρίας στη Eurovision 2016, Zoë Straub! 

Ο εθνικός τελικός και συνεπώς τα live shows αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2018 ενώ τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους θα έχουμε τον τελικό νικητή, αυτόν δηλαδή που τον Μάη θα ταξιδέψει μέχρι τη Λισαβόνα για να εκπροσωπήσει τον Άγιο Μαρίνο στον διαγωνισμό της Eurovision!

Δείτε το video με την συμμετοχή του νικητή της 2ης wilcard, Giovanni Montalbano! 

Μείνετε συντονισμένοι στον ogaegreece.com για περισσότερα νέα! 

 

Written by 

Related posts

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ