ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ποιος θα είναι ο εκπρόσωπος της χώρας για το 2018;

Το κρατικό κανάλι της Αυστραλίας SBS βάζει τέλος στα σενάρια και στις φήμες περί διοργάνωσης εθνικού τελικού για την επιλογή του εκπροσώπου της χώρας στη Eurovision ανακοινώνοντας σήμερα ότι ο εκπρόσωπος έχει επιλεχθεί ήδη μέσω εσωτερικής ανάθεσης! 

Και γιατί όχι; Η χώρα συμμετέχει στον διαγωνισμό από το 2015 και μετρά μόνο επιτυχίες μέχρι στιγμής. Η πρώτη συμμετοχή «Tonight again» με ερμηνευτή τον Guy Sebastian τερμάτισε στην 5η θέση, η δεύτερη συμμετοχή «Sound of silence» με ερμηνεύτρια την Dami Im σκαρφάλωσε μέχρι τη σημανική 2η θέση ενώ η τρίτη και τελευταία μέχρι στιγμής συμμετοχή της Αυστραλίας «Don’t come easy» με ερμηνευτή τον Isaiah τερμάτισε στην 9η θέση.  Τρεις συμμετοχές λοιπόν με αποτελέσματα εντός πρώτης δεκάδας και πεντάδας στη βαθμολογία και που και οι τρεις καλλιτέχνες προήλθαν από εσωτερική επιλογή του καναλιού και όχι μέσω κάποιου τελικού. Επομένως, ορθώς το SBS επιμένει στην ίδια συνταγή!

Όπως κάθε χρόνο από το 2015, πολλά είναι τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι αλλά και στις γραμμές των άρθρων διαφόρων blogs και sites που κάνουν τα σενάριά τους! Φυσικά, τα ονόματα αυτά είναι καλλιτεχνών παγκόσμιας εμβέλειας και επιτυχίας! Μεταξύ άλλων συναντάμε Kylie Minogue, Dani Minogue, Delta Goodrem, Natalia Imbruglia, The Veronicas, Sia, Jessica Mauboy κ.α.

Τα σενάρια θα φτάσουν στο τέλος τους τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 αφού εκείνη τη μέρα έχει προγραμματίσει το SBS να κάνει την ανακοίνωση του επόμενου εκπροσώπου της Αυστραλίας στον διαγωνισμό της Eurovision, που λάβει χώρα τον Μάη του 2018 στη Λισαβόνα, της Πορτογαλίας.

Μέχρι τότε, περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις/ιδέες/απόψεις για το ποιον θα θέλατε να εκπροσωπήσει την Αυστραλία στη Eurovision, όχι μόνο για το 2018 αλλά και γενικά!

Written by 

Related posts

3 Thoughts to “ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ποιος θα είναι ο εκπρόσωπος της χώρας για το 2018;”

  1. κωνσταντίνος σταθόπουλος

    Mακάρι να είναι η Samantha Jade αν και δεν το νομίζω.

  2. Γιαννης

    Η Αυστραλια ευτυχως ή δυστυχως θα νικησει το διαγωνισμο τα επομενα 5 χρονια.

  3. […] είχαμε πει σε προηγούμενο άρθρο, το τηλεοπτικό κανάλι της Αυστραλίας είχε δηλώσει ότι […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ