ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Η wildcard των fan club στην Emma Sandström!

Την πρώτη επίσημη wildcard που θα λάβει μέρος απευθείας μέρος στα live shows του 1in360 κέρδισε η Emma Sandström από την Φινλανδία! Την γνωρίσαμε στις αρχές του 2017, στον εθνικό τελικό της χώρας της, όπου και προσπάθησε να την εκπροσωπήσει. Εκεί κατέλαβε την τρίτη θέση.

Στην ψηφοφορία αυτή έλαβαν μέρος 11 fan club συμπεριλαμβανομένου και του OGAE Greece! Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ιταλία, Ουγγαρία, Μάλτα, Βέλγιο, το Rest of the World και το Esc Press χάρισαν στην Emma 51 βαθμούς, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Franklin Calleja από την Μάλτα με 49 βαθμούς και στην τρίτη την Sada Vidoo από την Δανία με 36.

Παράλληλα οι διαδικασίες τρέχουν και για τις άλλες 2 wildcards. Η θα δοθεί αποκλειστικά από το κοινό. Μπορείτε και εσείς να ψηφίσετε μέσα από το επίσημο σάιτ του 1in360 για τον 2ο καλλιτέχνη που θα οδηγηθεί και αυτός στην δεκάδα. Η ψηφοφορία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Η θα δοθεί από τους διοργανωτές του εθνικού τελικού αποκλειστικά σε καλλιτέχνη με καταγωγή από τον Άγιο Μαρίνο!

7 ακόμα καλλιτέχνες θα αποκαλυφθούν σταδιακά συμπληρώνοντας την τελική δεκάδα του διαγωνισμού. Αυτοί θα προκύψουν από την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετέχει, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο, η Zoë Straub και άλλοι καλλιτέχνες που θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα. Την Παρασκευή αναμένεται η δημοσίευση του ονόματος του δεύτερου κριτή.

Τα live shows αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο, με τον νικητή να προκύπτει τον Φεβρουάριο.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ψηφοφορία των fan club. Επίσης να ευχηθούμε καλή επιτυχία και μία θέση στην δεκάδα στους Έλληνες καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην διαδικασία του κρατιδίου!

Πηγή φωτό: osterbottenstidning.fi

Written by 

Related posts

One Thought to “ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Η wildcard των fan club στην Emma Sandström!”

  1. […] την Emma Sandström από την Φινλανδία που κέρδισε τη πρώτη wildcard μέσω των fan clubs για τα live shows του 1in360, ανακοινώθηκε πριν […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ