ΙΣΡΑΗΛ: αποτελέσματα 9ου επεισοδίου The Next Star 2018 (Video συμμετοχών)!

To 9ο επεισόδιο του δημοφιλούς The Next Star,  αναμεταδόθηκε εχθές το βράδυ από τον τηλεοπτικό φορέα του Ισραήλ Keshet 12. Συνολικά 8 οι διαγωνιζόμενοι και απόψε, προσπάθησαν να κερδίσουν το ποσοστό που απαιτείται σε θετικές ψήφους (ΝΑΙ), για την πρόκρισή τους. Όπως είναι ήδη γνωστό για το The Next Star, 70% είναι το ελάχιστο ποσοστό που απαιτείται από την συνδυασμένη ψηφοφορία επιτροπής – κοινού. Οι ψήφοι από το πάνελ της επιτροπής, δυνητικά έχουν μεγάλη βαρύτητα, καθώς μπορούν να φτάσουν το ποσοστό του 40%, εφόσον κάθε κριτής από την επιτροπή των Static & Ben-El TavoriKeren PelesHarel Skaat  και  Assaf Amdursky κάνει χρήση του 10% που δικαιούται (το δίδυμο αποτελεί 1 κριτή).

Οι προκρινόμενοι του 9ου σόου  είναι:

  1. Jordan Uzan (77%, ΝΑΙ από τους 3 κριτές)
  2. Rebecca (76%, ΝΑΙ από τους 3 κριτές)
  3. Stav Vaknin (81%, ΝΑΙ από τους 3 κριτές)
  4. Tzahi & Oded (77%, ΝΑΙ από τους 3 κριτές)
  5. Karin Mary Suliman (50%, ΝΑΙ από τους 1 κριτή)

Οι αποκλεισμένοι του 9ου σόου  είναι:

  1. Or Sella
  2. Joseph Guedj
  3. Selfish Shepherd

Τα μέλη της επιτροπής, Static & Ben-El Tavori,  διέσωσαν τον Karin Mary Suliman που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερο από 50% σε θετικές ψήφους.

Στα βίντεο που ακολουθούν παρακάτω, μπορείτε να δείτε τις συμμετοχές του 9ου επεισοδίου.
Ο νικητής του The Next Star, θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην επερχόμενη Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας, τον Μάιο του 2018. Αν διακρίνετε κάποια συμμετοχή, που θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο του εκπροσώπου, πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια παρακάτω. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα άρθρα για το Ισραήλ εδώ.

πηγή άρθρου esctoday

Related posts