EBU: Από αύριο η προπώληση εισιτηρίων για το Μεγάλο Τελικό!

Οι φανς είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα εισιτήριά τους τις τελευταίες ημέρες και η ζήτηση υπήρξε πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά των διαθέσιμων πακέτων εισιτηρίων. Περίπου 5.000 μέλη από όλα τα σωματεία OGAE ζήτησαν ένα από τα 1.500 διαθέσιμα πακέτα εισιτηρίων. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 3.500 μέλη OGAE συν όλους όσους δεν ανήκουν σε σωματείο OGAE θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν κάποιο από τα διαθέσιμα εισιτήρια μαζί με το γενικό κοινό.

Η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων για το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2018 θα πραγματοποιηθεί σε 4 στάδια.

Η πρώτη φάση ξεκινάει από αύριο 30 Νοεμβρίου 2017 και αφορά τα εισιτήρια μόνο για το Μεγάλο Τελικό που θα λάβει χώρα στις 12 Μαΐου 2018. Τα εισιτήρια που θα διατεθούν στην πρώτη φάση αποτελούν το 30% των συνολικών εισιτηρίων στις θέσεις GOLDEN CIRCLE, PREMIUM GOLDEN CIRCLE και STANDING ARENA.

Η τιμή ανάλογα με τη θέση των εισιτηρίων της πρώτης φάσης θα έχει ως εξής:

  • GOLDEN CIRCLE: € 200,00
  • PREMIUM GOLDEN CIRCLE: € 299,00 (περιλαμβάνει είσοδο πριν από τους θεατές της Golden Circle και ξενάγηση στα παρασκήνια)
  • STANDING ARENA: € 120,00

Ο επίσημος διαχειριστής προπώλησης των εισιτηρίων είναι η εταιρεία BlueTicket. Η διαδικασία προπώλησης αναμένεται να ξεκινήσει αύριο 30 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Η Altice Arena (πρώην MEO arena) έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 20.000 θεατές, αλλά για τις ανάγκες της Eurovision θα πρέπει να αναμένονται έως 15.000 θεατές. Εντούτοις, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθούν στο κοινό.

  • Η μπλε ζώνη είναι η ζώνη των φανς / ζώνη ορθίων
  • Η ανοιχτόχρωμη γκρι ζώνη μπροστά στη σκηνή σε σχήμα U είναι η ζώνη Golden circle

 

Chris Zavos
Chris Zavoshttps://www.youtube.com/watch?v=ZeLl8ZGCKhQ&list=PLAH1I2XLJAlsYYdCKLEiJ4575-86Fv8Hv
Μέλος σε σωματεία της Eurovision από το 1990. Ιδρυτικό μέλος του OGAE Greece. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος μελών Επαρχίας - Εξωτερικού στο ΔΣ του OGAE Greece. Το επάγγελμά μου είναι Ειδικός Γαστρεντερολόγος-Ηπατολόγος και μένω στη Θεσσαλονίκη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δηλαδή αύριο δεν θα υπάρξουν εισιτήρια για τις καθιστές θέσεις; Και εισιτήρια τελικού θα ξαναβγούν αργότερα;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ