ΙΣΡΑΗΛ: αποτελέσματα 8ου επεισοδίου The Next Star 2018 (Video συμμετοχών)!

Οι οντισιόν συνεχίζονται στο The Next Star 2018 και για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά, αναμεταδόθηκε επεισόδιο με νέους καλλιτέχνες, που φιλοδοξούν να εκπροσωπήσουν το Ισραήλ, στην επερχόμενη Eurovision. Στo μικρότερης διάρκειας 8ο επεισόδιο, διαγωνίστηκαν τρεις συμμετοχές, οι οποίες κατάφεραν να περάσουν στον επόμενο στάδιο.

Η συνδυασμένη ψηφοφορία από το πάνελ της κριτικής επιτροπής – κοινού, πρόσφεραν το απαραίτητο ποσοστό (μίνιμουμ 70%) θετικών ψήφων, σε δύο από παρακάτω συμμετοχές ενώ η μία διασώθηκε από τους οικοδεσπότες Assi Azar και Rotem Sela.

Τα αποτελέσματα των διαγωνιζομένων είναι:

  • Howie Danao (81%, ΝΑΙ από τους 3 κριτές)
  • Amit Moshe Oren (75%, ΝΑΙ και από τους 4 κριτές)
  • Or Abramov (52%*, ΝΑΙ από τους 3 κριτές)

Μπορείτε να δείτε σε βίντεο παρακάτω, τις συμμετοχές του 8ου επεισοδίου.



Προσωρινά  υπάρχει  τεχνικό πρόβλημα με το βίντεο της 3ης συμμετοχής, το οποίο μόλις επιλυθεί θα προστεθεί στο παρόν άρθρο.

Ο νικητής του The Next Star, θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην επερχόμενη Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας, τον Μάιο του 2018. Αν διακρίνετε κάποια συμμετοχή, που θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο του εκπροσώπου, πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια παρακάτω. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα άρθρα για το Ισραήλ εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ