EUROVISION 2018: 1,700 πακέτα εισιτηρίων στον OGAE!

Όπως κάθε χρόνο, η EBU και ο υπεύθυνος broadcaster του διαγωνισμού εξασφαλίζουν για τα μέλη του OGAE International ένα μεγάλο αριθμό εισιτηρίων για να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό από κοντά. Φέτος αποφασίστηκε να δοθούν στα μέλη του OGAE 1,700 πακέτα εισιτηρίων! Τα εισιτήρια αυτά αφορούν σε όλες τις θέσεις ορθίων, αλλά και καθήμενων μπροστά από την σκηνή!

Η συνεργασία του OGAE International με την EBU υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια, συγκεκριμένα από την δεκαετία του ’90. Να σημειώσουμε επίσης πως είναι το μοναδικό σωματείο φίλων του διαγωνισμού που η EBU εμπιστεύεται και συνεργάζεται στενά στο θέμα των εισιτηρίων! Τα εισιτήρια δίνονται ανάλογα με την χωρητικότητα του εκάστοτε σταδίου που φιλοξενεί τον διαγωνισμό κι έχει φτάσει μέχρι και τα 2,500 πακέτα! Αυτά συμπεριλαμβάνουν τα εισιτήρια του πρώτου και του δεύτερου ημιτελικού, τον τελικό καθώς και τις jury rehearsals τους (οι πρόβες κατά τις οποίες ψηφίζουν οι κριτικές επιτροπές το προηγούμενο βράδυ). Ο OGAE International είναι επίσημα αναγνωρισμένο σωματείο από το 2011 κι έχει έδρα του το Παρίσι.

Για να έχει πρόσβαση κάποιος στα πακέτα εισιτηρίων των fans του διαγωνισμού της Eurovision στην Ελλάδα, πρέπει να είναι απαραίτητα μέλος του OGAE Greece! Για να γίνετε μέλη του OGAE Greece συμπληρώστε τη φόρμα εδώ κι εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας!

Αντώνης Καρατζίκος

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ