ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Αποφασίζει στις 7 Φεβρουαρίου με παρουσιαστή τον Måns Zelmerlöw !

Επιβεβαιώθηκε από τον δημόσιο τηλεοπτικό φορέα του Ηνωμένου Βασιλείου BBC, ότι ο εθνικός τελικός της χώρας «Eurovision: You Decide 2018», θα πραγματοποιηθεί στο Brighton Dome. Ο μεγάλος νικητής της Eurovision 2015 Måns Zelmerlöw, μαζί με την παρουσιάστρια – ηθοποιό Mel Giedroyc, θα αποτελέσουν τους οικοδεσπότες.

Ο εθνικός τελικός Eurovision: You Decide 2018, μέσω του οποίου θα προκύψει ο εκπρόσωπος του Η.Β. για την επερχόμενη Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2018 και θα αναμεταδοθεί από το BBC 2. Για την ιστορία, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που Βρετανικός εθνικός τελικός, δεν θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο.

Το σόου θα έχει διάρκεια 90 λεπτών και θα διαγωνιστούν 6 νέα τραγούδια. Οι διαγωνιζόμενοι, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν κοινό και κριτική επιτροπή, για την κατάκτηση του χρυσού εισιτηρίου, που θα  οδηγήσει μία από τις 6 συμμετοχές, στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Τα τραγούδια που πρόκειται να διαγωνιστούν, θα ανακοινωθούν τον Ιανουάριο 2018.

Παρακολουθείστε την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2017. Η Lucie Jones με το Never Give Up On You, κατατάχθηκε 15η στον μεγάλο τελικό του φετινού διαγωνισμού.

Δείτε και την σχετική δήλωση του Måns Zelmerlöw.

Related posts

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ