ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Αποφασίζει στις 7 Φεβρουαρίου με παρουσιαστή τον Måns Zelmerlöw !

Επιβεβαιώθηκε από τον δημόσιο τηλεοπτικό φορέα του Ηνωμένου Βασιλείου BBC, ότι ο εθνικός τελικός της χώρας «Eurovision: You Decide 2018», θα πραγματοποιηθεί στο Brighton Dome. Ο μεγάλος νικητής της Eurovision 2015 Måns Zelmerlöw, μαζί με την παρουσιάστρια – ηθοποιό Mel Giedroyc, θα αποτελέσουν τους οικοδεσπότες.

Ο εθνικός τελικός Eurovision: You Decide 2018, μέσω του οποίου θα προκύψει ο εκπρόσωπος του Η.Β. για την επερχόμενη Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2018 και θα αναμεταδοθεί από το BBC 2. Για την ιστορία, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που Βρετανικός εθνικός τελικός, δεν θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο.

Το σόου θα έχει διάρκεια 90 λεπτών και θα διαγωνιστούν 6 νέα τραγούδια. Οι διαγωνιζόμενοι, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν κοινό και κριτική επιτροπή, για την κατάκτηση του χρυσού εισιτηρίου, που θα  οδηγήσει μία από τις 6 συμμετοχές, στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Τα τραγούδια που πρόκειται να διαγωνιστούν, θα ανακοινωθούν τον Ιανουάριο 2018.

Παρακολουθείστε την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2017. Η Lucie Jones με το Never Give Up On You, κατατάχθηκε 15η στον μεγάλο τελικό του φετινού διαγωνισμού.

Δείτε και την σχετική δήλωση του Måns Zelmerlöw.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ