ΙΣΡΑΗΛ: αποτελέσματα 4ου επεισοδίου The Next Star 2018 (Video συμμετοχών)!

To 4o σόου του The Next Star αναμεταδόθηκε εχθές το βράδυ, γνωρίζοντάς μας 8 νέες συμμετοχές. Όπως και στα προηγούμενα επεισόδια του The Next Star, οι επίδοξοι καλλιτέχνες έπρεπε να συγκεντρώσουν ως ελάχιστο ποσοστό 70%, σε θετικές  ψήφους (ΝΑΙ) κοινού και κριτικής επιτροπής, για να προκριθούν στο επόμενο στάδιο. Το αποτέλεσμα της τελευταίας βραδιάς, αποτυπώθηκε με 6 προκρινόμενους και 2 αποτυχόντες.

Το πάνελ της επιτροπής αποτελούμενο από  τους Static & Ben–El Tavori, Keren Peles, Harel Skaat & AssafAmdursky, είχε την δυνατότητα να αποδώσει ένα 10%  από τον κάθε κριτή (το δίδυμο αποτελεί ένα κριτή).

Οι συμμετοχές που προκρίθηκαν στο τέταρτο σόου είναι:

  • Yafit Casay (95%, ΝΑΙ και από τους 4 κριτές)
  • Yosi Pitusi (81%, ΝΑΙ από τους 3 κριτές)
  • Ravit Batashvili (86%, ΝΑΙ και από τους 4 κριτές)
  • Shir Zarfati (72%, ΝΑΙ από τους 3 κριτές)
  • The Choice (63%, ΝΑΙ από τους 3 κριτές)
  • Noa Bell (82%, ΝΑΙ από τους 3 κριτές)

To συγκρότημα The Choice όπως βλέπετε παραπάνω, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσοστό για την πρόκριση, διασώθηκε ωστόσο από τους οικοδεσπότες Assi Azar και Rotem Sela. Η δυνατότητα αυτή των παρουσιαστών αποτελεί νέο στοιχείο του διαγωνισμού και την παρατηρήσαμε πρώτη φορά στην πρεμιέρα του The Next Star 2018 .

Οι δύο συμμετοχές οι οποίες δεν συγκέντρωσαν 70% σε θετικές ψήφους κοινού και κριτικής επιτροπής, αλλά δεν έτυχαν  και «διάσωσης» είναι οι :

  • Hagay Atari
  • Joey Bar.

Η τελευταία κατά σειρά διαγωνιζόμενη της χθεσινής βραδιάς Noa Bell, αποτελεί και υιοθετημένη κόρη της κριτή  Keren Peles, η οποία  για «ευνόητους» λόγους δεν ψήφισε.

Δείτε σε βίντεο παρακάτω τις συμμετοχές που έλαβαν μέρος στο 4ο σόου.




Ο νικητής του The Next Star, θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην επερχόμενη Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας, τον Μάιο του 2018. Αν διακρίνετε κάποια συμμετοχή, που θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο του εκπροσώπου, πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια παρακάτω. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα άρθρα για το Ισραήλ εδώ.

 πηγή άρθρου esctoday

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ