ΙΣΡΑΗΛ: ολοκληρώθηκε το 3ο επεισόδιο του The Next Star 2018 – αποτελέσματα (Video)!

Ο εθνικός τελικός για το Ισραήλ The Next Star βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με το 3ο επεισόδιο να έχει περάσει στο παρελθόν. Στην τελευταία εκπομπή του The Next Star, γνωρίσαμε 8 επιπλέον υποψήφιους και οι 6 από αυτούς πέρασαν στην επόμενη φάση.

Όπως και στα προηγούμενα σόου, οι διαγωνιζόμενοι για να προκριθούν, έπρεπε να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 70% σε θετικές ψήφους (ΝΑΙ), από κριτική επιτροπή και κοινό. Ο κάθε κριτής από την επιτροπή των Static & Ben-El TavoriKeren PelesHarel Skaat  και  Assaf Amdursky μπορούσε να προσθέσει ένα επιπλέον 10%, στην δεξαμενή θετικών ψήφων του διαγωνιζόμενου.

Οι 6 συμμετοχές που προκρίθηκαν είναι :

  • Riki Ben Ari (93%, ΝΑΙ και από τους 4 κριτές)
  • Eden Meiri (76%, ΝΑΙ από τους 3 κριτές)
  • Cheo Steinberg (93%, ΝΑΙ και από τους 4 κριτές)
  • Tslil Goldman (88%, ΝΑΙ και από τους 4 κριτές)
  • Shir Baruch (72%, ΝΑΙ από τους 2 κριτές)
  • Rinat Bar (79%, ΝΑΙ και από τους 4 κριτές)

Οι καλλιτέχνες που δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν συγκεντρώσουν το ποσοστό του 70% με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό τους, είναι οι Issachar Hofi  και Amit Shekel.

Στα βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε τους διαγωνιζόμενους της τελευταίας βραδιάς (διπλό κλικ για full screen).


Ο νικητής του The Next Star, θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην επερχόμενη Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας, τον Μάιο του 2018. Αν διακρίνετε κάποια συμμετοχή, που θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο του εκπροσώπου, πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια παρακάτω. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα άρθρα για το Ισραήλ εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ