ΣΟΥΗΔΙΑ: Ο παρουσιαστής του Melodifestivalen 2018!

Το Melodifestivalen 2018 ανοίγει αυλαία σε 3 μήνες, και έτσι όσο περνάει ο καιρός το SVT ανακοινώνει όλο και πιο σημαντικές πληροφορίες γι’αυτό. Μόλις προχθές ξεκίνησε ήδη η προπώληση των εισιτηρίων και για τα 6 live shows, ενώ σήμερα το πρωί στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ανακοινώθηκε ο φετινός παρουσιαστής.

Με την περσινή του παρουσία ως ένας εκ των τριών παρουσιαστών του Melodifestivalen 2017 να κρίνεται ως άκρως επιτυχημένη, ο David Lindgren θα είναι αυτός που θα αναλάβει ξανά την παρουσίαση του φεστιβάλ, αυτή τη φορά όμως μόνος του.

O David, είναι 35 ετών και πέρα από την περσινή του παρουσία ως παρουσιαστής μαζί με τους Clara Henry και Hasse Andersson, έχει συμμετάσχει 3 φορές στο Melodifestivalen και έχει προκριθεί και τις 3 στον Τελικό. Το 2012 ήρθε 4ος με το “Shout it Out”, το 2013 8ος με το “Skyline” και το 2016 που ήρθε 11ος με το “We Are Tomorrow”.

https://www.youtube.com/watch?v=coczEeLjnyo

Το Melodifestivalen θα ξεκινήσει με τον πρώτο Ημιτελικό στις 3 Φεβρουαρίου στην πόλη Karlstad και θα ολοκληρωθεί με τον Τελικό, στη Στοκχόλμη στις 10 Μαρτίου.

Περισσότερα νέα για το Melodifestivalen θα βρείτε εδώ.

Αλέξανδρος Λιάπης

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι τόσο wow είχε πια ο Lindgren;; Καλός ήταν δεν λέω, αλλά να τον προτιμήσουν για 2η σερί χρονιά και μάλιστα solo, ε κομματάκι υπερβολικό! Πιο πολύ θα ταίριαζε στην Clara Henry ο “ρόλος”. Καλή του επιτυχία, αλλά για μένα προσωπικά δεν ξεκινάει καλά το φετινό Melfest, δεν εντυπωσιάστηκα με την εν λόγω επιλογή
    Ελπίζω να με “αποζημιώσουν” με το επιπεδο των τραγουδιών, που αυτό είναι και το ουσιαστικότερο και το πιο σημαντικό φυσικά.

  2. […] Παρουσιαστής του φεστιβάλ για φέτος θα είναι David Lindgren. Μετά από τρεις προσπάθειες να κερδίσει το φεστιβάλ (2012, 2013, 2016) τελικά βρέθηκε πέρσι στο τιμόνι της παρουσίασης μαζί με τους Clara Henry και Hasse Andersson. Η παρουσία του κρίθηκε τόσο επιτυχημένη αφού ψυχαγώγησε το κοινό με τις ερμηνείες του τσαλακώνοντας ταυτόχρονα την προσωπικότητά του, που για φέτος τον επέλεξαν να βρίσκεται μόνος του στην παρουσίαση (με μικρή βοήθεια από τον Freddie Svensson). […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ