ΕΛΛΑΔΑ: Οι Duo Fina υποψήφιοι για τον ελληνικό τελικό!

Η εταιρεία Records On Top ανακοίνωσε σήμερα στην σελίδα της στο facebook την υποψηφιότητα των Duo Fina για την Eurovision του 2018! Το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

Οι Duo Fina υποψήφιοι για την Eurovision 2018!

Η Records On Top βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υποψηφιότητα των δίδυμων αδερφών Φίνα, για την συμμετοχή τους στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision 2018 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.
Οι ιδιαιτέρως αγαπητοί, πολυτάλαντοι και ανατρεπτικοί τραγουδιστές, πιανίστες, ηθοποιοί και τηλεοπτικοί παρουσιαστές, κατέθεσαν, υπό την κύρια ιδιότητα τους ως τραγουδιστές, την μουσική τους πρόταση. Όπως καταλαβαίνετε, το ενδιαφέρον για το περιεχόμενο του φακέλου είναι μεγάλο, καθότι τα αδέρφια Φίνα μας έχουν συνηθίσει σε ανατρεπτικές και ιδιαιτέρως πρωτότυπες εμφανίσεις και… επειδή, απ’ ότι μάθαμε, το τραγούδι, αλλά και το concept της παρουσίασης, είναι δικό τους!
Φήμες μιλούν για κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που μας έχουν συνηθίσει οι δύο δίδυμοι καλλιτέχνες, κάνοντας λόγο για ένα τραγούδι «παγκόσμιο» μέσα από στίγμα «ελληνικό», που μπορεί να αγγίξει τη ψυχή και του πιο απομακρυσμένου ανθρώπου επάνω στη Γη, αρκεί να συμβεί – όπως λένε οι ίδιοι – κάτι αδιόρατο και μαγικό(!)
Τα αδέρφια Φίνα συστήνουν σε κάθε περίπτωση μια φρέσκια πρόταση για τον δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό και τους ευχόμαστε η θεά Τύχη να είναι μαζί τους!

Αντώνης Καρατζίκος

Written by 

Related posts

7 Thoughts to “ΕΛΛΑΔΑ: Οι Duo Fina υποψήφιοι για τον ελληνικό τελικό!”

 1. Dimmis

  Εμένα γιατί μου φοβίζουν οι δίδυμοι, πότε δε το καταλάβα χεχεχε

  1. gm

   Φήμες λένε ότι αν κοιτάς πολύ ώρα στην φωτό τον Duo Fina, οι Duo Fina αρχίζουν να κοιτάνε μέσα σε σένα. Μπρρ ανατριχιασα βραδιάτικα.

 2. esc1234

  Ο ορισμός του cheesy….

 3. EurovisionFan

  Μου θυμίζουν τους Stereo soul χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αλλά άλλο δίδυμο το ένα και άλλο το άλλο

 4. Θοδωρής

  Μπααα, εγώ θέλω Dua Lipa 😀 😀
  anywayyy άντε να δούμε και με αυτά τα αδέρφια τι πρόταση έχουν!!

  1. Giannis

   Naiii i dua lipa me agglia😻😻

 5. george m

  Καλή επιτυχία στην Dua Lipa και την συμμετοχή της στην Eurovision 2018 με τα χρώματα της Ελλάδας. Oh f..k λάθος διάβασα, dua από τα lidl ήταν τελικά.

Comments are closed.