Salvador Sobral: Περαστικά Σαλβαντόρ! – Melhore logo Salvador!

Ο νικητής της Eurovision 2017, Salvador Sobral σπάει τη σιωπή του και σε ένα βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος χτες μιλάει αποκλειστικά για αρκετά θέματα. Επιπλέον ανακοίνωσε ότι οι επερχόμενες συναυλίες της περιοδείας του ακυρώνονται λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, είναι αρκετά κουρασμένος αλλά δεν το βάζει κάτω. Και στα 2 χέρια του παρατηρούνται επίδεσμοι, γεγονός που δείχνει ότι μόλις θα είχε βγει από κάποια κλινική ή νοσοκομείο. Ωστόσο το πιάνο που φαίνεται στο βίντεο μας κάνει να υποθέσουμε ότι βρίσκεται μάλλον στο σπίτι του, στο δωμάτιό του.

Τα λόγια του Πορτογάλου στο βίντεο είναι τα παρακάτω

<<Γεια σε όλους. Σας μιλάει ο Σαλβαντόρ. Δεν είναι πλέον μυστικό, όλοι γνωρίζουν ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας και έτσι θα αποσυρθώ από τα μουσικά δρώμενα προκειμένου να »παραδώσω» το σώμα μου στην επιστήμη. Όπως είναι αναμενόμενο δε θα μπορέσω να συνεχίσω τις  προγραμματισμένες συναυλίες μου και έτσι ακυρώνονται. Δεν γνωρίζω πόσο θα διαρκέσει όλο αυτό, αυτά τα πράγματα είναι αδύνατο να προσδιοριστούν, ωστόσο θα παραμείνω δυνατός. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την στήριξη και την αγάπη που μου δίνετε όλο αυτό τον καιρό είτε μέσα από τις συναυλίες, είτε με τα όμορφα μηνύματά σας, είτε με πράγματα που μου στέλνετε, ειλικρινά ευχαριστώ. Την Παρασκευή στις 8 Σεπτέμβρη θα δώσω μία τελευταία συναυλία στο διεθνές φεστιβάλ κουλτούρας στο Cascais, σε έναν υπαίθριο κήπο και σας καλώ όλους να έρθετε. Θα είναι πολύ όμορφα και μαγικά και ο αποχαιρετισμός να ξέρετε θα είναι προσωρινός. Ακόμα θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σεβαστείτε την προσωπική μου ζωή και να μη μου κάνετε πολλές ερωτήσεις. Είναι δύσκολο και για μένα αλλά και για την οικογένειά μου. Και για να είμαι ειλικρινής αναφέρομαι κυρίως σε ορισμένα περιοδικά που τα δημοσιεύματά τους αναφέρουν ότι έχω μόνο 3 μήνες ζωή, ή παίρνουν τηλέφωνο τον γιατρό μου δημοσιογράφοι και τον ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου… δηλαδή ας είμαστε λίγο σοβαροί. Ελπίζω να σας δω σύντομα, πολύ σύντομα και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Ας έχουμε πίστη και δύναμη. Οπότε σας περιμένω όλους την Παρασκευή στους κήπους , η είσοδος είναι ανοιχτή για όλους. Ελάτε θα είναι όλη η μπάντα εκεί και το γεγονός θα είναι μεγάλο.>>

Στο τέλος του βίντεο αφιερώνει στους θαυμαστές του το τραγούδι των Beatles »Hello,Goodbye» παίζοντας ο ίδιος στο πιάνο. Οι στίχοι που απαγγέλλει είναι οι εξής.

You say yes, i say no
you say stop and i say go, go , go
Ohhh noooo. you say goodbye , and i say hello
hello, hellooo i don’t know why you say goodbye, say hello
hello, hello i dont know why say goodbye, say hello

Αυτά ήταν τα  συγκινητικά λόγια του Salvador και όλοι πλέον αναμένουν την αυριανή τελευταία του συναυλία πριν αποσυρθεί για να αφιερωθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ένα πρόβλημα για το οποίο πολλά λέγονται και γράφονται αλλά ουδέποτε ο ίδιος ή κάποιος από τον κύκλο του έχει πει περισσότερα!

Espero que fique melhor em breve Salvador.

Ο OGAE Greece εύχεται από καρδιάς να είναι περαστική αυτή του η περιπέτεια και να επανέλθει γερός!

[Φωτογραφία: alyre.com]

Written by 

Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

Related posts

3 Thoughts to “Salvador Sobral: Περαστικά Σαλβαντόρ! – Melhore logo Salvador!”

  1. Σπάνιος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Μακάρι να βγει πιο δυνατός από όλο αυτό

  2. Αλέξανδρος Ι. Ρούσσος

    Τις θερμότερες ευχές μου για ταχεία ανάρρωση σ’ αυτόν τον ανεπανάληπτο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ, που έφερε ‘έναν αέρα ποιότητος στο Διαγωνισμό Γιουροβίζιον!!!

  3. Νίκος - Αθήνα

    Salvador, σε χρειαζόμασταν στη Eurovision, σε χρειαζόμαστε γενικότερα. Θα βγεις νικητής και θα σε περιμένουμε να τραγουδήσεις και πάλι.

Comments are closed.