ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Ο τελικός! Η Sabina Babayeva στην Eurovision 2012!

 

Απόψε θα λάβει χώρα στο Μπακού, την πρωτεύουσα του  Αζερμπαϊτζάν, ο τελικός της επιλογής εκπροσώπου της χώρας για την 57η Eurovision, το λεγόμενο Μilli Secim Turu 2012. Η φιλοξενούσα χώρα του διαγωνισμού, μετά από μία διαδικασία που κράτησε 8 εβδομάδες, με 72 καλλιτέχνες να συμμετέχουν σε αυτήν και συνολικά 40 περίπου τηλεοπτικά σόου, κατέληξε στους 5 τελικούς υποψήφιους, που απόψε θα δώσουν τη μάχη για την εκπροσώπηση της χώρας τους στην επερχόμενη Eurovision.

Οι 5  καλλιτέχνες είναι οι:

Orhan Kerimli
Sabina Babayeva
Elton Ibrahimov
Fagan Safarov
Arzu Ismayilova

Το σόου θα περιλαμβάνει εμφανίσεις από διάφορους καλλιτέχνες του Αζερμπαϊτζάν καθώς και παλαιότερους εκπροσώπους της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision, ενώ από τη φετινή χρονιά θα εμφανιστούν ο τούρκος εκπρόσωπος Can Bonomo, καθώς και ο Kurt Calleja από τη Μάλτα. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι Husniya Maharramova, Leyla Aliyeva και Kamran Guliyev.

Το σόου θα μεταδοθεί διαδικτυακά στο eurovision.tv στις 19:00 μμ ώρα Ελλάδας.

Στο αποψινό τελευταίο σόου του Μilli Secim Turu 2012, οι 5 υποψήφιοι ερμήνευσαν τραγούδια από την Eurovision, αλλά και γνωστά τραγούδια του διεθνούς αλλά και του εγχώριου πενταγράμμου. Στο τέλος η διαδικασία επιλογής ανέδειξε την Sabina Babayeva, ως τη φετινή, 5η εκπρόσωπο του Αζερμπαϊτζάν, στην Eurovision. Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει τον ερχόμενο Μάιο στον τελικό του διαγωνισμού, θα επιλεγεί αργότερα.

[youtube id=”muR34bAHJCs” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία κοπέλα!Για να δούμε!Θα μείνει για μία ακόμη χρονιά το Αζερμπαϊτζάν στη δεκάδα;Αν και φέτος δεν τους πολυκαίει!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ